- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
Temizlik topiğinde ben gördüm, iyi okumaraton goremedim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temizlik topiğinde ben gördüm, iyi okumaraton goremedim ben
Benim gördüğüm bi kadin var kendi kendine yaptiklarini yaziyor. Sonra da maraton yapiyorum demis. Gene yaptiklarini yazmis...Temizlik topiğinde ben gördüm, iyi oku
Bir yere gitme... yada git bana nekızlar herkes orada galiba.
durun ben de geleyim bari.![]()
Hey maşallah bir yapıyorsun pir yapıyorsunDün akşam eve gittim. Haftasonu arkadaşım gelecek diye bir temizlik yapayım dedim.
İşten eve gidince;
Mutfak
- Süpürüldü
- Silindi
- Perdesi yıkandı. Asıldı.
- Tezgah+Masa eşim tarafından temizlendi
- Dolap kapakları silikonlu temizleyiciyle silindi.
Oturma Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Toz alındı
- Dağınıklıkların hepsi kaldırıldı, yerlerine yerleştirildi.
Küçük Oda
- Süpürüldü
- Silindi
Çocuk Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Kızın küçükleri ayrıldı.
- Dolapları Düzenlendi.
Yatak Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Perdesi Yıkandı. Asıldı.
- Yıkanması gereken 1 takım nevresim yıkandı. Asıldı.
- Ortalıktaki kıyafetler yerlerine yerleştirildi, yıkanacaklar ayrıldı.
Banyo
- Banyo paspasları yıkandı.
- Süpürüldü
- Silindi.
- Lavabo ovuldu.
- Aynası silindi.
- Duşakabinin kireci çözdürüldü, giderdeki saç kıl toplandı ve atıldı.
- 2 mont, 1 günlük kullanılan kapitoneli nevresim ve 1 günlük kullandığımız yastık kılıfı yıkandı. Asıldı.
Kiler
- Rulo havlu ve Tuvalet kağıtları paketleri boşaltıldı. Yerleştirildi.
- Dağılmış olan hortum toplandı, yerleştirildi.
- Boş kavanozlar anneme gönderilmek üzere ayrıldı.
- Dağılmış ayakkabılar düzenlendi.
Hol
- Portmantodaki montlar gardıroba kaldırıldı.
- Çekmecesi düzenlendi. Atılacaklar atıldı.
Ayrıca temizlik sonucu çıkan tüm çöpler kağıt, plastik deterjan kutuları vs atıldı.
![]()
Tamamen yardım severlikcanim en gec ertesi gun 12 ye kadar bildirim yapiliyor...
yaa deli misin nesin bi git allasen![]()
![]()
camin neyin yoksa surahi yika gel de arti gorelim artiiiiii
alinti yapmissin kendine arti koymayi unutmussun :)) gerci eflalim senin yanina da koymus.... her ne kadar grupdas oldugunuz icin koyduğunu dusunsem de yardimsever oldugu icin koydugunu umut ediyorum![]()
Son kez....
buble listede arti koymayan bir sen kaldin canim. Is yerinde cam bulamazsin da pc ekranini ve ofis telefonunu sil de gel hadi...
@3kizannesi goremiyirum seni...
@Feraceli sen de gelmeyeceksin sanirsam
MaRaL_ @NAZ__24 pazar gunku listeye yazmis kizlar ama siz var miydiniz kacirdum ben... hosgeldiniz o vakit
yazacaklarımdan vazgeçtim.Bir yere gitme... yada git bana ne![]()
Bir suru taklidim var. Donup dolasip gelecegin yer bu şöminenin basi :))
siteye bakacagina bildirim tppigine bakaydin. Tek sen kaldin sennngünaydınnnn..yada tünaydınnn ..
gününüzün geri kalanı güzel olsun inşallah...şu meşhur siteye bende baktım,nedir o öyle..kopyala yapıştır yapmışlar burdan![]()
taciz ederim ki...yazacaklarımdan vazgeçtim.
akşama kadar uğramayacağım.![]()
Hey maşallah bir yapıyorsun pir yapıyorsun
Tamamen yardım severlik![]()
Sitede aktif uye bir tek o galibaBenim gördüğüm bi kadin var kendi kendine yaptiklarini yaziyor. Sonra da maraton yapiyorum demis. Gene yaptiklarini yazmis...
kim hangi listeye yazmiscanim en gec ertesi gun 12 ye kadar bildirim yapiliyor...
yaa deli misin nesin bi git allasen![]()
![]()
camin neyin yoksa surahi yika gel de arti gorelim artiiiiii
alinti yapmissin kendine arti koymayi unutmussun :)) gerci eflalim senin yanina da koymus.... her ne kadar grupdas oldugunuz icin koyduğunu dusunsem de yardimsever oldugu icin koydugunu umut ediyorum![]()
Son kez....
buble listede arti koymayan bir sen kaldin canim. Is yerinde cam bulamazsin da pc ekranini ve ofis telefonunu sil de gel hadi...
@3kizannesi goremiyirum seni...
@Feraceli sen de gelmeyeceksin sanirsam
MaRaL_ @NAZ__24 pazar gunku listeye yazmis kizlar ama siz var miydiniz kacirdum ben... hosgeldiniz o vakit
Tamam o işteBenim gördüğüm bi kadin var kendi kendine yaptiklarini yaziyor. Sonra da maraton yapiyorum demis. Gene yaptiklarini yazmis...
siteye bakacagina bildirim tppigine bakaydin. Tek sen kaldin sennn
taciz ederim ki...
Taciz taciz taciz
Oturma odasini yap :)kim hangi listeye yazmis
ne yapmmam lazim sen onu soyle :)
hosbuldum :)
cam silmiş miydin sen. Arti yok ama adinin yanindaödev bildirimimi yaptım ama ben..diğer bildirim yarın değilmi zaten..
Sleepy kullanıyorum canım tavsiye ederim
A101'den aldım daha uygun fiyata.
Trendyol'da bez adet fiyatı 60 kr, A101'de adet fiyatı 55 kr.
Oturma odasini yap :)
cam silmiş miydin sen. Arti yok ama adinin yaninda

Premium care görmedim. benim kızı 1,5 yaşından sonra korumamaya başladı premum o yüzden aktif Bebek'e geçtim :)Bir bulsam deneyeceğim onu ama bulamadım ki. Hangi markette var? Bir tek ebebekte gördüm o da 1 bedendi alamadım.
Prima premium care kullanıyorum ben. Var mı a101'de. Varsa hala iptal edebilirim aldıklarımı sanırım.
oturma odasi ne be bi tane salonum varz aten :)Oturma odasini yap :)
cam silmiş miydin sen. Arti yok ama adinin yaninda