- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
kız senin Arap komşu ne oldu bakamadim yazdıklarının devamınakim hangi listeye yazmis
ne yapmmam lazim sen onu soyle :)
hosbuldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin Arap komşu ne oldu bakamadim yazdıklarının devamınakim hangi listeye yazmis
ne yapmmam lazim sen onu soyle :)
hosbuldum :)
ben temizlik topigini görmedim kizin adina ne cehentiq miAy ama çok kopya bu sinir oldum. Temizlik bölümü de cidden bizim topiğin kopyası. Kızchentiq in işportadaki kopyası gibi yazmış
![]()
bimce bile değil site
![]()
![]()
simdiden yerimi alayim dedim iyi yapmisim dimiKızkubdef kadıncadaki kubdef senmisin:))))
bim cakma degil ama urunleri orjinallerinin cakmasi :) iste o sitede orjinalinin cakmasi :)ay ayni gun bir kac markete ugruyorsan. Sonra da ertesi gun gene ayni marketlere ugruyorsan cok fena
bim taklit degilki ama. Bu site yeni kurulmus. Nereden haberin oldu hemen
maraton goremedim ben
benim gibi yazan birini de goremedim. Bir kiz var 29 yasinda onu mu diyorsun :)
ODAK NOKTASI MADDELERİ (OTURMA ODASI)
1. Cam silinecek
2. Perdeler yıkanacak ✔
3. Tv ünitesi veya sehpası düzenlenecek ✔ yok
4. Avize veya lamba silinecek ✔
5. Koltuk örtüsü, kırlent kılıfı yıkanacak (varsa tabi) ✔
6. Koltuklar silinecek ✔ temiz
7. Halı silinecek veya yıkanacak veya yıkamaya gönderilecek ✔ halı örtüsü var
8. Duvarda saat, tablo vs varsa silinecek ✔
9. Kapı silinecek ✔
10. Priz ve elektrik düğmeleri silinecek✔
11. Radyatör veya soba silinecek (ikisi de yoksa keyfiniz gıcır)✔
12. Eşyalar yerlerinden çekilerek süpürülüp silinecek ✔
13. Toz alınacak✔
14. Odadaki çiçeklerin bakımı yapılacak (varsa)✔
Suraya alayim da kaybolmasin
hayyyy masallaaahhh
ne arap komsusu kacirmisim ben konuyu..kız senin Arap komşu ne oldu bakamadim yazdıklarının devamına
gecmiai temiZleyinbakalim ne olacakKızlar anamin telefonu samsung ace eski model ordan kk girilmiştir neden acaba bi fikri olan varmı,kadinca nağmeleri açılıyor ama kk açılmıyor nasıl düzeltebiliriz yein telefonda alamayiz şimdi
evet iyi yapmisinben temizlik topigini görmedim kizin adina ne cehentiq mi![]()
simdiden yerimi alayim dedim iyi yapmisim dimi
bim cakma degil ama urunleri orjinallerinin cakmasi :) iste o sitede orjinalinin cakmasi :)
ay espiri yaptiktan sonra bide espiriyi aciklayinca kendimden soguyorum![]()
Format attım evden ama telefoncuya goturmeden internetten bakıp yaptık yinede olmadı kadincaya annmi kaydetti artık girecem buradan bari diyor annemgilin net i mart ayında daha gelecek bu tarafa alt yapı yokmusgecmiai temiZleyinbakalim ne olacak
kız kardeşim geldi okuyan ondan giriyor bende şimdi ondan yaziyorumne arap komsusu kacirmisim ben konuyu..
Bu arada sen.nereye gidiyon annende internet yoksa yorgumannene nasil giriyor bakim?
maralin ust komşusu Arap ve rahatsız ediyorlarmış maral giline arap komsusu kacirmisim ben konuyu..
Bu arada sen.nereye gidiyon annende internet yoksa yorgumannene nasil giriyor bakim?
bi kundunu bulup vuramadiam valla yukariya :))kız senin Arap komşu ne oldu bakamadim yazdıklarının devamına
anneme gitcem orda internetyok demisain yamaralin ust komşusu Arap ve rahatsız ediyorlarmış maral gili
Nereye gidiyormusum kız anlaadimm
Aslında ben 2 grup yapalım dedim ama beni sallayan olmadı14.02.2017 salı
Ayna silme (evdeki tüm aynalar)
kubdef
@3kizannesi
chentiq
zambak86
CKbeautyandsheer
@eflalim
buble
NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
dagci
cnntrm
IrResistibLe_
Sayın @chentiq,bizim grup neden 3 kişi.
merak ettiğim hangimiz 3 kişi sayılıyoruz.
ya da birimiz kaç chentiq ederiz?![]()
bugun sonoturma odasi ne be bi tane salonum varz aten :)
oke yaparim
ne zamana kadar surem var
kanal tedavin nasildi? Senin oglan neden bu kadar gec uyuyor ki. Oglen uykusunu kisaltsan olmaz mi...Oglan uyudu artik evi toplamam lazim
konuşmaya basladin mi ona gore cevap verecegim14.02.2017 salı
Ayna silme (evdeki tüm aynalar)
kubdef
@3kizannesi
chentiq
zambak86
CKbeautyandsheer
@eflalim
buble
NAVLEE
yesilkubbe
P pinartn
dagci
cnntrm
IrResistibLe_
Sayın @chentiq,bizim grup neden 3 kişi.
merak ettiğim hangimiz 3 kişi sayılıyoruz.
ya da birimiz kaç chentiq ederiz?![]()
Alinganlik mi yapıyoruz. Sallamamak falan.. :)Aslında ben 2 grup yapalım dedim ama beni sallayan olmadı
dedim ya akşama kadar diye.bugun son
kanal tedavin nasildi? Senin oglan neden bu kadar gec uyuyor ki. Oglen uykusunu kisaltsan olmaz mi...
konuşmaya basladin mi ona gore cevap verecegim![]()
![]()
Sizin takimin uye sayisi azaldi cunku aktif degiller. Yoksa seni kaca bölersek kac chentiq eder benim matematigim yetmez. Ama agirlik babinda bakarsak bence takimlar esit. Hatta eflalimin grubundan da bir kac kisiyi 1. Takıma almaliyix diye dusunuyorum. Nicelik degil nitelik onemli olan degil mi yadedim ya akşama kadar diye.
süre bitti,konuşabiliriz.:)
Sizin takimin uye sayisi azaldi cunku aktif degiller. Yoksa seni kaca bölersek kac chentiq eder benim matematigim yetmez. Ama agirlik babinda bakarsak bence takimlar esit. Hatta eflalimin grubundan da bir kac kisiyi 1. Takıma almaliyix diye dusunuyorum. Nicelik degil nitelik onemli olan degil mi ya![]()