• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım

:KK70: diyorum ne oluyor bu dagci değil :KK70: çaktım mevzuyu
dün çakma siteye bakayım demiştim.
dönünce de buranın taklidi olamaz vs. gibi güzel şeyler yazacaktım ki sayın chentiq chentiq ''gidersen git,yine buraya döneceksin'' gibi iğneli bir mesaj yazmıştı.
ben de bugün onu gıcık edeyim dedim.
yazarken arkadaşım neden gülüyorsun demişti.
dedim bir arkadaşım var onu gıcık etmeye çalışıyorum.

keyifliydi yani.:))

dönünce de buranın taklidi olamaz vs. gibi güzel şeyler yazacaktım ki sayın chentiq chentiq ''gidersen git,yine buraya döneceksin'' gibi iğneli bir mesaj yazmıştı.

Kim yazmis ki nerde git demisler

Bu arada kadinca nağmelere bende baktim ama uye olmadim sadece tema olarak benziyor oda ayni yazilim sirketi yaptigi icin olabilir baska bir benzerlik goremedim. Ne bileyim bana pek benziyor gibi gelmedi

Maraton sonucum
Yatak odasi toplandi
Kahvalti hazirlandi
Bulaşık yikandi
Oturma odasi toplandi
Oturma odası süpürüp toz alindi
Çöpler atıldı
Tatlı su dolduruldu
Markete gidildi
Marketten alinanlar yerlestirildi
Oglanla oynanip kurabiye hazırlandı

bak seni gıcık etmeyi başarmışım,hala yazıyorsun.:KK53:
malesef daha cok ekmek yemen lazim. Ama kilo alacam diye yiyemezsinsen...

arkadasina basaramamisim diyebilirsin. Tabiki yazacagim... yanlis anlamis olabilme ohtimalin var. Ben alışıgim.. aciklamak... himmmm. Aciklamaya calismak :D :D bazense aciklayamamak :D benim isim

boşver takılmıştı o bana.
ciddi değil yani.:)
sen coddi degil miyim sandin...

Maraton sonucum
Yatak odasi toplandi
Kahvalti hazirlandi
Bulaşık yikandi
Oturma odasi toplandi
Çöpler atıldı
Tatlı su dolduruldu
Markete gidildi
bu kiza niye kimse maratonuna katilmiyor.. kizu normalde maraton tek kisiyle katilinca yazilmiyor... ama sana da hic yandan cikmiyor. Ben anlamadim bu topigi... senden baska maraton talep edene kadar sen yazabilirsij. Izin var..

malesef daha cok ekmek yemen lazim. Ama kilo alacam diye yiyemezsinsen...

arkadasina basaramamisim diyebilirsin. Tabiki yazacagim... yanlis anlamis olabilme ohtimalin var. Ben alışıgim.. aciklamak... himmmm. Aciklamaya calismak :KK70: :KK70: bazense aciklayamamak :KK70: benim isim

sen coddi degil miyim sandin...

bu kiza niye kimse maratonuna katilmiyor.. kizu normalde maraton tek kisiyle katilinca yazilmiyor... ama sana da hic yandan cikmiyor. Ben anlamadim bu topigi... senden baska maraton talep edene kadar sen yazabilirsij. Izin var..
Teşekkürler

Sihirli degnek

Sonracima macera topigi

Isimlere bak anam :D :D guncellenmistir. Bilginize arz olunur kizlar.
3 gun ugramayan da alt listeye aktarilir.

0/13 u soran olacak. Soyleyeyim. Kac gun yaparsaniz o kadar arti alacaksiniz. Hepsini yapan 13/13 alir.

Ve bildirimleri de ben asagida ornek bildir yazdim. O sekilde yapın lutfe n

Gecmis olsun canim

Sağol canım sen nasıl oldun?

geçmiş olsun canım.
Allah sağlık versin de bu kış pek zor oldu sanki.

Sağol canım aynen bu kış herkes için bol hastalıklı oldu niyeyse.. Hele bizim oğlan bir tarafından hastalık uyduruyor resmen :(

sen 3chentiq edersin cnntrm cnntrm 1 :KK70:

Hangi hususta ederim ki? Eskiden benziyorduk ama artık chentiq chentiq çok aşama kaydetti bense durduğum yerde saymak bir kenara geri saymaya başladım tembellik, gece geç yatma hep bende :( Evet bu konularda 3 chentiq ederim. Chentiqx3=cnntrm :D

Sağol canım:)

Sağol canım sen nasıl oldun?

Sağol canım aynen bu kış herkes için bol hastalıklı oldu niyeyse.. Hele bizim oğlan bir tarafından hastalık uyduruyor resmen :KK43:

Hangi hususta ederim ki? Eskiden benziyorduk ama artık chentiq chentiq çok aşama kaydetti bense durduğum yerde saymak bir kenara geri saymaya başladım tembellik, gece geç yatma hep bende :KK43: Evet bu konularda 3 chentiq ederim. Chentiqx3=cnntrm :KK70:

Sağol canım:)
:)) kizim bir buyut 2 yasina gelsin. O zaman hesap yapalim. Simdi cocuklarin yasiyla ters orantili biliyorsun.... senin raporlarini ozledim.

anneme gitcem orda internetyok demisain ya
kız dedim ya gençlerden girebilirsem çünkü vermiyorlar :((instagramda internetin kökünü kurutuyor o yüzden vermiyorlar kendilerine anca yetmiyormuş

ve annemin neyi bitmişti yenilenmiş ama onun da KK ya girmiyor sorduk KK güncelleme yaptığı için olabilirmiş telefon açmıyor aynı telden başka birinden denedik oda girmedi.
bide annemler yeni taşındığı için eve bağlanan net daha bağlanmadı alt yapı daha yokmuş mart da yapılacakmış

Tamam itiraf ediyorum. Takim arkadaslariniza sahip cikmadiniz. Ondan gittiler... hic etiketleme yapmadiniz. Nerdesin komsu huuu demediniz.. o bakimdan mutevellit. Takim ruhu istiyorum ben ... herkesin icindeki sevkin geri gelmesini istiyorum..
Kız benim şevk geliyor ama fazla durmuyor hemen gidiyor
iyi geçti tedavim dr un eli çok hafifmiş oglan 3 yıldır böyle gündüz uyumuyor gece geç yatıp geç kalkıyor :KK43:
geçmiş olsun

Ya ben aynaları unuttum ya:mad: Bir de hasta oldum:hasta::cry: inşallah bebişe geçirmem :KK43:
sanada geçmiş olsun dikkat et

Maraton sonucum
Yatak odasi toplandi
Kahvalti hazirlandi
Bulaşık yikandi
Oturma odasi toplandi
Çöpler atıldı
Tatlı su dolduruldu
Markete gidildi
maratonda kimse katılmazsa yaptıklarını yazamazsın diye alıntıladım ama sonra chentiq chentiq in msj gördüm artıkın alıntıladım diye de işsizlikden yazayım dedim:))))

Back
X