• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chentiq chentiq de topik bitmez :KK70: haftada 100 rekat namaz (yeni başlayanlara vakit namazı kazası olanlara kaza namazı) ve haftada 150 sayfa kitap okuma topiği var :KK66:
Cevap verdiğin için Allah razı olsun senden canım. Vallahi hepsi de birbirinden güzel, evde kitap okuyamıyorum iş yerinde daha fazla kitap okumaya fırsat buluyorum. Ben namaz konusunda tembelim biriyim. Mesela bir film için o kadar saat bekliyorum uykusuz kalıyorum kalkıp yatsı namazını kılmıyorum. Ben böyle bir insanım.

Cevap verdiğin için Allah razı olsun senden canım. Vallahi hepsi de birbirinden güzel, evde kitap okuyamıyorum iş yerinde daha fazla kitap okumaya fırsat buluyorum. Ben namaz konusunda tembelim biriyim. Mesela bir film için o kadar saat bekliyorum uykusuz kalıyorum kalkıp yatsı namazını kılmıyorum. Ben böyle bir insanım.

Hepimiz biraz öyleyiz maalesef:(

. . . bende bulaşıkları yıkayıp ozaman

Nee biri temizlik maratonu mu demiş? Kim demiş ki onu :D Ben uyanan bebişi önce emzirme sonra da uyutmaya çalışma maratonu yapıcam. İnşallah çabuk uyur bari ya. Erken uyudu diye ne kadar da sevinmiştim:(

Hepimiz biraz öyleyiz maalesef:KK43:

Nee biri temizlik maratonu mu demiş? Kim demiş ki onu :KK70: Ben uyanan bebişi önce emzirme sonra da uyutmaya çalışma maratonu yapıcam. İnşallah çabuk uyur bari ya. Erken uyudu diye ne kadar da sevinmiştim:KK43:
Çocuk işte rezilde eder vezir de demişler inşallah çabuk uyurda rahat edersiniz.

chentiq chentiq ilk sayfayı çok beğendim :)Maddeleri de çok beğendim. Özellikle değişiklik maddesini :) 1 yıldır halıları değiştirmek istiyorum çok kötü oldular (ince kaydırmazlardan almıştım jel tabanlardan) eşimin aklına girip değiştireyim bari haftasonu misafirlerimiz var (onun arkadaşları) ilk kez gelecekler güzel görsünler :) Böylelikle halı yıkama maddesinden de yırtmış olurum :KK70: :KK70:
maddeleri sag olsun kubdef kubdef ayarladi. Son maddeyi de 13 e tamamlamak icin ben ekledimm 13 gun var ya :D

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allahım sana Şafii ismiyle şifalar versin.
sag olasin. Bilmiyorum. Uzun zamandir ara ara yogun bas agrim oluyor...

çok acayip bişey oldu anlatırım şevk ,kardeşi heves, amcaoğlu heyecan ve bide yaninda tedirginlik gelmiş.has bebiş değil

zorla kız

Dikişler kendimi düşüyor muş kız
süt maratonu yapayım bende
ooo harika... maaile gelmisler. Guzel bir sofra kur da gitmesinler.. has bebis degil kismini anlayamadim ama onemli degil. Onemli olan tanri misafirlerin...

Namaz maratonu da mı var kusura bakmayın bilmiyorum ondan soruyorum.
maraton olarak degil de.. bildirim yapiyoruz haftalik. Namaz kilip kitap okuyanlar, namaz kilmayip kitap okuyanlar, namaz kilip kitap okumayanlar.... her telden calan var .. cnntrm cnntrm seni etiketler orada da eger istersen. Kesin 500 sayfa okur yarina :)

chentiq chentiq de topik bitmez :KK70: haftada 100 rekat namaz (yeni başlayanlara vakit namazı kazası olanlara kaza namazı) ve haftada 150 sayfa kitap okuma topiği var :KK66:
hahahaha.. 2017 benim senem oldu :D :D

Hepimiz biraz öyleyiz maalesef:KK43:

Nee biri temizlik maratonu mu demiş? Kim demiş ki onu :KK70: Ben uyanan bebişi önce emzirme sonra da uyutmaya çalışma maratonu yapıcam. İnşallah çabuk uyur bari ya. Erken uyudu diye ne kadar da sevinmiştim:KK43:
birak ya... bir gun de baska sey de.. kopyaliyon geliyon yapistiriyon. Uyudu diye sevinmistim de uyandi da .. bidi bidi... sen bence uyuyunca bize yazana kadar iki uc is hallet canim... hatta onu uyutmaya calisirken is halletmeye bak.. kulaklari cinlasij @eshma nin ikonu var ya.. o hesap. Ah erkekler ya.. bakamiyorlar.. yetenk yok...

Ben kitabi da namazi da halledemocem. Hallettigim kadarini yazarim artikin... bir de oturma odasi bildirimi var. Yarin 12 ye unutmam umarim

maddeleri sag olsun kubdef kubdef ayarladi. Son maddeyi de 13 e tamamlamak icin ben ekledimm 13 gun var ya :KK70:

ooo harika... maaile gelmisler. Guzel bir sofra kur da gitmesinler.. has bebis degil kismini anlayamadim ama onemli degil. Onemli olan tanri misafirlerin...

maraton olarak degil de.. bildirim yapiyoruz haftalik. Namaz kilip kitap okuyanlar, namaz kilmayip kitap okuyanlar, namaz kilip kitap okumayanlar.... her telden calan var .. cnntrm cnntrm seni etiketler orada da eger istersen. Kesin 500 sayfa okur yarina :)

hahahaha.. 2017 benim senem oldu :KK70: :KK70:

birak ya... bir gun de baska sey de.. kopyaliyon geliyon yapistiriyon. Uyudu diye sevinmistim de uyandi da .. bidi bidi... sen bence uyuyunca bize yazana kadar iki uc is hallet canim... hatta onu uyutmaya calisirken is halletmeye bak.. kulaklari cinlasij eshma eshma nin ikonu var ya.. o hesap. Ah erkekler ya.. bakamiyorlar.. yetenk yok...

Ben kitabi da namazi da halledemocem. Hallettigim kadarini yazarim artikin... bir de oturma odasi bildirimi var. Yarin 12 ye unutmam umarim
Sonra anlatırım dedim ya hani bebiş istiyordum ya o değil konu başka yani

maddeleri sag olsun kubdef kubdef ayarladi. Son maddeyi de 13 e tamamlamak icin ben ekledimm 13 gun var ya :KK70:

hahahaha.. 2017 benim senem oldu :KK70: :KK70:

birak ya... bir gun de baska sey de.. kopyaliyon geliyon yapistiriyon. Uyudu diye sevinmistim de uyandi da .. bidi bidi... sen bence uyuyunca bize yazana kadar iki uc is hallet canim... hatta onu uyutmaya calisirken is halletmeye bak.. kulaklari cinlasij eshma eshma nin ikonu var ya.. o hesap. Ah erkekler ya.. bakamiyorlar.. yetenk yok...

Bu defa bebişi tekrar uyutunca aynen dediğini yaptım ;) Maratonumu tamamladım ve bildirim yapmaya hazır ve nazır olarak geldim naperr:63:

Önce maraton sonucumu yazayım da sonra bildirime geçeyim kıskananlar çatlasın :D
1. Tül yıkamaya atıldı
2. Koltuklar silindi
3. Halı silindi
4. Radyatör silindi
5. Duvardaki saat silindi
6. Avize silindi
7. Tül asıldı

Şimdi süt sağımı eşliğinde kahve içilecek :))))

Kızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Eski ve kullanılamayacak durumdaki kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Poşetleyip çöpe atmak istiyorum ama ben geri dönüşüm konusunda resmen takıntılı biriyim. Tüm ambalaj atıklarını geri dönüşüm kutusuna, evsel atıkları normal çöp kutusuna atıyorum.
Şimdi kıyafetleri toplayıp çöpe atmaya gönlüm elvermiyor :KK17: bir yandan da çok birikti. Deli miyim neyim kızlar , bana bir akıl.:olamaz:

Bir kolinin içine koyup çöpün yanına bırak ihtiyacı olan alıyor, gitmeseler bile soba kullanlar yakar.

chentiq chentiq koridor duvar lekesi demişsin ya , hah işte benim koridor boydan boya çocukların sanat eseriyle dolu, kuru boya bir şekilde çıkıyor ama pastel boya çıkmıyor. Çamaşır suyu sıktım, leke çıkarıcı, parlatıcı, kolonya yok çıkmıyor. Bildiğiniz yöntem varsa söyleyin yoksa o madde için sonsuza dek susun :KK70:

Bu defa bebişi tekrar uyutunca aynen dediğini yaptım :KK66: Maratonumu tamamladım ve bildirim yapmaya hazır ve nazır olarak geldim naperr:63:
dr. Chentiq.. her derde derman olunur itinayla :))))

Önce maraton sonucumu yazayım da sonra bildirime geçeyim kıskananlar çatlasın :KK70:
1. Tül yıkamaya atıldı
2. Koltuklar silindi
3. Halı silindi
4. Radyatör silindi
6. Avize silindi
7. Tül asıldı

yuuuhhh... kiz masallah.. masallah. Masallah demeyeni fururum. 1 gunde yapmissin.. bu arada ben de sut sagimi esliginde kitap okurdum. Ay ne komik ya... belden yukari çıplak bir yandan cazir cuzur sesler bir yandan kahve bir yandan kitapm cok komik gozukuyorsundur sen :))()))))))

Günaydın efenim, sabah kahvesi huyum değildir ama içtim mis gibi dibek kahvesi. Bir kaç gündür yoğun uykum var, açılsın diye içtim.
nasil yaptin anlatsana. Nana da gorumcem almis sag olsun. Ama arkasindaki tarife gore yapma cok aci oluyor demisti

chentiq chentiq koridor duvar lekesi demişsin ya , hah işte benim koridor boydan boya çocukların sanat eseriyle dolu, kuru boya bir şekilde çıkıyor ama pastel boya çıkmıyor. Çamaşır suyu sıktım, leke çıkarıcı, parlatıcı, kolonya yok çıkmıyor. Bildiğiniz yöntem varsa söyleyin yoksa o madde için sonsuza dek susun :KK70:
ay sorma. O madde icin kubdefi napsam bilemedim. Bizde de o hesap. Sanat eserleri var yazi calismalari var. Anne baba kendi adini falan yazmos... sonra yaptigi resimleri asiyor... iyicene cikaramazsin ama ben cifle ovaliyorum.. bir de bir kay sonra tasinmayi dusunuyoruz. Duvar silesim de yok :D

dr. Chentiq.. her derde derman olunur itinayla :))))

yuuuhhh... kiz masallah.. masallah. Masallah demeyeni fururum. 1 gunde yapmissin.. bu arada ben de sut sagimi esliginde kitap okurdum. Ay ne komik ya... belden yukari çıplak bir yandan cazir cuzur sesler bir yandan kahve bir yandan kitapm cok komik gozukuyorsundur sen :))()))))))

nasil yaptin anlatsana. Nana da gorumcem almis sag olsun. Ama arkasindaki tarife gore yapma cok aci oluyor demisti

ay sorma. O madde icin kubdefi napsam bilemedim. Bizde de o hesap. Sanat eserleri var yazi calismalari var. Anne baba kendi adini falan yazmos... sonra yaptigi resimleri asiyor... iyicene cikaramazsin ama ben cifle ovaliyorum.. bir de bir kay sonra tasinmayi dusunuyoruz. Duvar silesim de yok :KK70:
Tarife göre yaptım hatta daha çok koydum kahve, şeker de attım. Tam tersi içimi yumuşak bir kahve, bol köpüklü oluyor.

sen 3chentiq edersin cnntrm cnntrm 1 :KK70:
güldürüdn beni.

chentiq chentiq radikal bir değişim geçirdi bence.
eski chentiq ile hiç alakası yok.:super:

iki farklı kişi mi diye düşündüğüm zamanlar bile oldu yani.:KK70:
malesef daha cok ekmek yemen lazim. Ama kilo alacam diye yiyemezsinsen...

arkadasina basaramamisim diyebilirsin. Tabiki yazacagim... yanlis anlamis olabilme ohtimalin var. Ben alışıgim.. aciklamak... himmmm. Aciklamaya calismak :KK70: :KK70: bazense aciklayamamak :KK70: benim isim

sen coddi degil miyim sandin...

bu kiza niye kimse maratonuna katilmiyor.. kizu normalde maraton tek kisiyle katilinca yazilmiyor... ama sana da hic yandan cikmiyor. Ben anlamadim bu topigi... senden baska maraton talep edene kadar sen yazabilirsij. Izin var..
hadi yeme beni .:ukala::ukala::ukala:
Kızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Eski ve kullanılamayacak durumdaki kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Poşetleyip çöpe atmak istiyorum ama ben geri dönüşüm konusunda resmen takıntılı biriyim. Tüm ambalaj atıklarını geri dönüşüm kutusuna, evsel atıkları normal çöp kutusuna atıyorum.
Şimdi kıyafetleri toplayıp çöpe atmaya gönlüm elvermiyor :KK17: bir yandan da çok birikti. Deli miyim neyim kızlar , bana bir akıl.:olamaz:
bu konuda uzman chentiq chentiq :KK53:
Önce maraton sonucumu yazayım da sonra bildirime geçeyim kıskananlar çatlasın :KK70:
1. Tül yıkamaya atıldı
2. Koltuklar silindi
3. Halı silindi
4. Radyatör silindi
6. Avize silindi
7. Tül asıldı

vay be maraton diyince ev toplama,bulaşık yıkama sanmıştım.:super::super::super:

güldürüdn beni.

chentiq chentiq radikal bir değişim geçirdi bence.
eski chentiq ile hiç alakası yok.:super:

iki farklı kişi mi diye düşündüğüm zamanlar bile oldu yani.:KK70:

hadi yeme beni .:ukala::ukala::ukala:

bu konuda uzman chentiq chentiq :KK53:

vay be maraton diyince ev toplama,bulaşık yıkama sanmıştım.:super::super::super:
Evet son derece radikal bor degisim oldu. Cok teşekkür hepinize. Mucadelemde bana inanan destek
olan sizlere.. badime de tesekkurler...

Bu sözleri caliskanlardan duymak da ayri bir gurur. Hele bugunki odevde attigim 3 parca esya... biri bebek kasesi digeri sulugu digeri de kirilan aski. Hatta askiya bakip gulumsedim eski halime. Vay be. Bunu bile atmiyordum dedim... bir sey yaparim diye.. hey gidi gunler...

Evet son derece radikal bor degisim oldu. Cok teşekkür hepinize. Mucadelemde bana inanan destek
olan sizlere.. badime de tesekkurler...

Bu sözleri caliskanlardan duymak da ayri bir gurur. Hele bugunki odevde attigim 3 parca esya... biri bebek kasesi digeri sulugu digeri de kirilan aski. Hatta askiya bakip gulumsedim eski halime. Vay be. Bunu bile atmiyordum dedim... bir sey yaparim diye.. hey gidi gunler...
:KK9::KK9::KK9:

Back
X