Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caliskanlardan derkenEvet son derece radikal bor degisim oldu. Cok teşekkür hepinize. Mucadelemde bana inanan destek
olan sizlere.. badime de tesekkurler...
Bu sözleri caliskanlardan duymak da ayri bir gurur. Hele bugunki odevde attigim 3 parca esya... biri bebek kasesi digeri sulugu digeri de kirilan aski. Hatta askiya bakip gulumsedim eski halime. Vay be. Bunu bile atmiyordum dedim... bir sey yaparim diye.. hey gidi gunler...
Annemlerdeyim hala. Birkac ay kalmayi düşünüyorum. Bebekle onlarda ilgileniyorlar. Bu firsatlari iyi degerlendireyim ben o zaman.O raporları tekrar yazabileceğime emin değilim artık umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimiinşallah geçer. Azinin topiği takipten bile çıkardım uzun zaman önce. Yapanları gördükçe kendimi iyice faydasız hissediyordum.. Gündüz kız bir şey yaptırmıyor. Akşam eşim gelince kızı eline tutuşturup yapayım diyorum daha en zorunlu olanları bile bitirmeden geri veriyor bana:)
O iş yaş diyim ben sana. Tam sen iyileşiyorsun bebek daha çok uyanık kalmaya ve hatta uyumayıp ağlamaya başlıyor büyük çocuk iyice devre dışı kalıyor![]()
çok acayip bişey oldu anlatırım şevk ,kardeşi heves, amcaoğlu heyecan ve bide yaninda tedirginlik gelmiş.has bebiş değil
zorla kız
Dikişler kendimi düşüyor muş kız
süt maratonu yapayım bende
sadece emzirmeden emzirmeye al. Kendini cok yorma. Rahatligin keyfini cikar ileride ariyorsun.Annemlerdeyim hala. Birkac ay kalmayi düşünüyorum. Bebekle onlarda ilgileniyorlar. Bu firsatlari iyi degerlendireyim ben o zaman.
dr. Chentiq.. her derde derman olunur itinayla :))))
yuuuhhh... kiz masallah.. masallah. Masallah demeyeni fururum. 1 gunde yapmissin.. bu arada ben de sut sagimi esliginde kitap okurdum. Ay ne komik ya... belden yukari çıplak bir yandan cazir cuzur sesler bir yandan kahve bir yandan kitapm cok komik gozukuyorsundur sen :))()))))))
nasil yaptin anlatsana. Nana da gorumcem almis sag olsun. Ama arkasindaki tarife gore yapma cok aci oluyor demisti
ay sorma. O madde icin kubdefi napsam bilemedim. Bizde de o hesap. Sanat eserleri var yazi calismalari var. Anne baba kendi adini falan yazmos... sonra yaptigi resimleri asiyor... iyicene cikaramazsin ama ben cifle ovaliyorum.. bir de bir kay sonra tasinmayi dusunuyoruz. Duvar silesim de yok![]()
Annemlerdeyim hala. Birkac ay kalmayi düşünüyorum. Bebekle onlarda ilgileniyorlar. Bu firsatlari iyi degerlendireyim ben o zaman.
Alamama sebebim buyugun kiskanmasi maalesef.![]()
sadece emzirmeden emzirmeye al. Kendini cok yorma. Rahatligin keyfini cikar ileride ariyorsun.
Öyle allah razi olsun. Iyiki varlarAynen öyle yarı çıplak kahve keyfisi![]()
Kitap pek okuyamıyorum o cazır cuzur sesler ve bir yandan kitabı düşürmeden tutmaya çalışmak dikkatimi dağıtıyor. Yani okuyorum ama normalde 20 sayfa okuyorsam süt sağarken 12-13 sayfa ancak okuyabiliyorum.
Değerlendir canım evet. Annem bendeyken o kızı uyutur ben de oğlanla ilgilenirdim. Rahat oluyor gerçekten annelerimizden Allah razı olsun. Şimdi çağırsam yine gelirler ama ben evde kalabalık olmaktan da çok bunalıyorum.
Ciflemeyi denedin mi canım sünger ilechentiq koridor duvar lekesi demişsin ya , hah işte benim koridor boydan boya çocukların sanat eseriyle dolu, kuru boya bir şekilde çıkıyor ama pastel boya çıkmıyor. Çamaşır suyu sıktım, leke çıkarıcı, parlatıcı, kolonya yok çıkmıyor. Bildiğiniz yöntem varsa söyleyin yoksa o madde için sonsuza dek susun
![]()
Evet canım kuru boyayı çıkardı pastel çıkmıyorCiflemeyi denedin mi canım sünger ile
Çakmak gazı var ama önce diş macunu deniyim :)Nego . karbonatlı su veya çakmak gazı veya diş macunu yazıyor internette. Bunları denedin mi?
Aksam ütü maratonu yapacağım gelmek isteyen var mi
Saati belli değil henüz
kız foton şirin olmuşIrResistibLe_ ben bitirdim maratonu yaptıklarım:
Mutfak toplandı
Yıkanacaklar yıkandı
Tezgah boşaltıldı
Fazlalıklar kaldırıldı
Tezgah,lavabo,batarya parlatıldı :)
Tezgah üstüne zaruri iniş yapacaklar temizlenerek yerleştirildi
Kettle parlatıldı (Çaydanlığım parıl parıl yerinde misafir bekliyor biz pek çay içmiyoruz)
Çorba yapıldı
Yemek yapıldı
Şimdi yiycez inşallah :)
Ben daha başlayamadımIrResistibLe_ ben bitirdim maratonu yaptıklarım:
Mutfak toplandı
Yıkanacaklar yıkandı
Tezgah boşaltıldı
Fazlalıklar kaldırıldı
Tezgah,lavabo,batarya parlatıldı :)
Tezgah üstüne zaruri iniş yapacaklar temizlenerek yerleştirildi
Kettle parlatıldı (Çaydanlığım parıl parıl yerinde misafir bekliyor biz pek çay içmiyoruz)
Çorba yapıldı
Yemek yapıldı
Şimdi yiycez inşallah :)
kız foton şirin olmuş