- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Ben daha başlayamadım
Sen hep yapıyorsun bir şey olmaz. Biz yemeği yedik şükür mutfağı da tekrar toplayabildim. Gece kız uyuyunca da ütü yapmayı planlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha başlayamadım
tabiki varim utu maratonuna....Aksam ütü maratonu yapacağım gelmek isteyen var mi
Saati belli değil henüz
yenisine ben de alisamadim. Ama kadini sana benzettim :)Sağol canımcım :) 2 yıldır o leyleği kullanıyordum artık değiştirme zamanı çoktan gelmiş hatta geçmişti bile. Ama yeni resme henüz alışamadım:)
Ben birazdan baslayacagim ütüyetabiki varim utu maratonuna....
yenisine ben de alisamadim. Ama kadini sana benzettim :)
süpürüzmüSu andacnntrm kesin gizli maratondadir.
Ben de 21.30 itibariyle 1 saatlik maratona basliyorum.
Sonra sürprizlerle geliyorum...
Su andacnntrm kesin gizli maratondadir.
Ben de 21.30 itibariyle 1 saatlik maratona basliyorum.
Sonra sürprizlerle geliyorum...
tabiki varim utu maratonuna....
yenisine ben de alisamadim. Ama kadini sana benzettim :)
Kahve maratonu yokmu gelen aslında çok işim var ama hava buzzz
kız az önce uyudum kahve maratonu şimdi yaptımÇocuk yıkamak maraton sayılıyorsa maratondaydım diyebilirimAh ah bir de kendimi yıkayabilsem çok iyi gelecek ama uyur mu ki bu veletçikler :))
Hmm sen deyince tekrar bir dönüp baktım da benziyor galiba :)) Diğer aile üyelerinin benzemediği kesin ama :)
Ben varım diyeceğim ama sen bitirmişsindir kesin. Olsun ben de tek başıma içerim![]()
ben 5 yildir amelie yim.. kadinin surati eskidi artikSağol canımcım :) 2 yıldır o leyleği kullanıyordum artık değiştirme zamanı çoktan gelmiş hatta geçmişti bile. Ama yeni resme henüz alışamadım:)
evet. Sana kocaman ama kocaman tesekkur surpruzu. 10o rekata tamamladim biliyor musun. Hem de bir gunde.. sanirim kendi rekorumu kirdim :)süpürüzmü![]()
Kahve maratonu yokmu gelen aslında çok işim var ama hava buzzz
Çocuk yıkamak maraton sayılıyorsa maratondaydım diyebilirimAh ah bir de kendimi yıkayabilsem çok iyi gelecek ama uyur mu ki bu veletçikler :))
Hmm sen deyince tekrar bir dönüp baktım da benziyor galiba :)) Diğer aile üyelerinin benzemediği kesin ama :)
Ben varım diyeceğim ama sen bitirmişsindir kesin. Olsun ben de tek başıma içerim![]()
ben utu yapamadim. Cocuklari yaturcam diye kendim uyuyakaldim geneÜtü maratonu bitti
2 pantolon
2 gomlek
1 carsaf
Maraton sonucum
Oda toplandi
Bulaşıklar yıkandı
Mutfak toplandi
Caydanlik parlatildi
Ocak silindi
Makineye camasir atildi
nasil yanim uyudun. Sonra gece kalkip kahve mi ictimkız az önce uyudum kahve maratonu şimdi yaptım
chentiq benim durumum biraz sıkıntılı sizden çok çok dua rica ediyorum. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Pazartesi dr gidecegiz. Herseyin hayirlisi
maşallahGene kepenk acik kalmis...dun
yesilkubbe canim dun girmistin bir ara nasil oldun merak ediyorum. Umarim sagliklisindir.
Gunaydin bol temiz bir gununuz olsun canlar..
ben 5 yildir amelie yim.. kadinin surati eskidi artik
evet. Sana kocaman ama kocaman tesekkur surpruzu. 10o rekata tamamladim biliyor musun. Hem de bir gunde.. sanirim kendi rekorumu kirdim :)
Bugun de kahve maratonu yapalim... nasilsa cuma... nu arada yikanmak demisken. Karbonatin koltuk altlarina surulebilecegini hatirlatayim dedim.
ben utu yapamadim. Cocuklari yaturcam diye kendim uyuyakaldim gene
nasil yanim uyudun. Sonra gece kalkip kahve mi ictim
Rabbim yar ve yardımcın olsunchentiq benim durumum biraz sıkıntılı sizden çok çok dua rica ediyorum. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Pazartesi dr gidecegiz. Herseyin hayirlisi
canim oncelikli olan senin sagligin. Kanaman durur insallah. Kendini cok hirpalama. Suclama. Yeniden anne olabilirsin. Ha bir durum olur da ameliyat olursan, cennette tum cocuklar senin... ne olur yipratma. Biz cok cok cok dua ediyoruz. Gönlündekini hayirli etsin, hayirlisina gonlunu razi etsin. Bir de sana ozelden bir sey anlatmak istiyorum eger buradaysan..chentiq benim durumum biraz sıkıntılı sizden çok çok dua rica ediyorum. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Pazartesi dr gidecegiz. Herseyin hayirlisi
odev islerineGünaydın herkese,
Cumartesi ve Pazar günlük ödevleri yer değiştirsem oluyor mu acabachentiq ?
Arkadaşım gelecek, Pazar günü dönünce ütü yaparım. Cumartesi çamaşırı makine yıkayacak, en azından elimi oyalayacak iş çıkmamış olur.
Bir de koridor odak noktamiz. Tam denk geldiBugünkü ödev tam benlik.
Aylardır temizlenmek için beni bekleyen bir ayakkabılığım var.
Bir de koridor odak noktamiz. Tam denk geldi