• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chentiq chentiq benim durumum biraz sıkıntılı sizden çok çok dua rica ediyorum. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Pazartesi dr gidecegiz. Herseyin hayirlisi
Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Allah gönlüne göre versin yesilkubbe yesilkubbe
İyi düşün iyi olsun. Hayırlı bir evlat olacaksa, Allah size kokusunu duymayı nasip etsin inşallah.

Progestan sersemlik yapmıyor mu sende?
Sende mi kullandın, ben yatarken içiyordum
Bu arada, geçen kendime "düdüklü tencere" aldım.
2 gün sonra başka bir kampanya ile tam 113 TL daha ucuza buldum ve ilk aldığımı iade edip ucuz olanı aldım. aynı marka aynı model, aynı boyut.
Hayırlı olsun canım. Düdüklü tencere çok gerekli bir ihtiyaç

Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Sende mi kullandın, ben yatarken içiyordum

Hayırlı olsun canım. Düdüklü tencere çok gerekli bir ihtiyaç

Ben de birkaç ay ağızdan kullandım. kendi dr'uma gitmeden önce başka bir dr vermişti. Sabah içmem gerektiğini söyledi. kahvaltı sonrası içiyordum 3-4 saat sonra ben yaklaşık 45 d'lık bir süre için iptal oluyordum. Böyle bir kafa yok, bildiğin uyuşturucu/alkol kafası... 45 sonra, etkisi tamamen ortadan kalkıyor.

Kendi dr'uma başladığımda, Progestan kullandığımı söyledim; "progestan sana sersemlik yapmıyor mu nasıl kullanıyorsun?" dedi, "yapmaz olur mu!" dedim. "Vajinal fitil olarak kullanabilirsin" dedi. Sonrasında başka bir ilaca geçtik zaten.

Düdüklü maceram uzun hikaye... Eskiden eski model düdüklüm vardı. Ama korkudan kullanamadım ve anneme verdim.
Sonrasında karar verdim almaya, eşim almamı istemedi. Sanırım o da bir kaza riskinden korkuyor.

En sonunda her şeye rağmen bir düdüklü aldım. Haftasonu kullanacağım. Sonuçları da yazarım.

chentiq chentiq koridor duvar lekesi demişsin ya , hah işte benim koridor boydan boya çocukların sanat eseriyle dolu, kuru boya bir şekilde çıkıyor ama pastel boya çıkmıyor. Çamaşır suyu sıktım, leke çıkarıcı, parlatıcı, kolonya yok çıkmıyor. Bildiğiniz yöntem varsa söyleyin yoksa o madde için sonsuza dek susun :KK70:
Aseton la bir deneyin bir çok lekeleri çıkarıyor

chentiq chentiq buradayim canim. Kanamam sadece cumartesi oldu. Şu an hic yok. Kalp atisi duyulmadigi icin bi sıkıntı var. Şu an Rabbimden hayırlısını istiyorum. CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer progestan kullanmiyorum canim. Kalp atımı olmadığı için eğer bi problem varsa vücut atsın istiyorum
Rabbim yardımcın olsun

Ben de birkaç ay ağızdan kullandım. kendi dr'uma gitmeden önce başka bir dr vermişti. Sabah içmem gerektiğini söyledi. kahvaltı sonrası içiyordum 3-4 saat sonra ben yaklaşık 45 d'lık bir süre için iptal oluyordum. Böyle bir kafa yok, bildiğin uyuşturucu/alkol kafası... 45 sonra, etkisi tamamen ortadan kalkıyor.

Kendi dr'uma başladığımda, Progestan kullandığımı söyledim; "progestan sana sersemlik yapmıyor mu nasıl kullanıyorsun?" dedi, "yapmaz olur mu!" dedim. "Vajinal fitil olarak kullanabilirsin" dedi. Sonrasında başka bir ilaca geçtik zaten.

Düdüklü maceram uzun hikaye... Eskiden eski model düdüklüm vardı. Ama korkudan kullanamadım ve anneme verdim.
Sonrasında karar verdim almaya, eşim almamı istemedi. Sanırım o da bir kaza riskinden korkuyor.

En sonunda her şeye rağmen bir düdüklü aldım. Haftasonu kullanacağım. Sonuçları da yazarım.
Doktor onermeden kullanabiliyor musin?
Uyusturu kafasi yapiyorsa merak ettim:KK53:

Hayırlı cumalar. Ben dün işyerinde rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç olarak aksiyete dediler 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya doğru ayaklarım çok üşüyor benden böyle.

Hayırlı cumalar. Ben dün işyerinde rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç olarak aksiyete dediler 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya doğru ayaklarım çok üşüyor benden böyle.
Rabbim sifa versin

Cok gecmis olsun canim

Bende gece yatarken içiyordum, birde proluton depo vurunuyordum
Çok geçmiş olsun

Gene kepenk acik kalmis... :KK51: dun yesilkubbe yesilkubbe canim dun girmistin bir ara nasil oldun merak ediyorum. Umarim sagliklisindir.

Gunaydin bol temiz bir gununuz olsun canlar..

ben 5 yildir amelie yim.. kadinin surati eskidi artik :KK70:

evet. Sana kocaman ama kocaman tesekkur surpruzu. 10o rekata tamamladim biliyor musun. Hem de bir gunde.. sanirim kendi rekorumu kirdim :)

Bugun de kahve maratonu yapalim... nasilsa cuma... nu arada yikanmak demisken. Karbonatin koltuk altlarina surulebilecegini hatirlatayim dedim.

ben utu yapamadim. Cocuklari yaturcam diye kendim uyuyakaldim gene

nasil yanim uyudun. Sonra gece kalkip kahve mi ictim

Sen 10 yıl da amelie kalsan olur da ben üçüncü çocuğumu bekliyormuşum gibi leylek :D

chentiq chentiq benim durumum biraz sıkıntılı sizden çok çok dua rica ediyorum. Pazartesiye kadar bekleyecegiz. Pazartesi dr gidecegiz. Herseyin hayirlisi

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlı olan neyse onunla karşılaştırsın Rabbim

Çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım.

çok geçmiş olsun

Sen 10 yıl da amelie kalsan olur da ben üçüncü çocuğumu bekliyormuşum gibi leylek :KK70:

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlı olan neyse onunla karşılaştırsın Rabbim

Çok geçmiş olsun canım daha iyisindir umarım.
Allah razı olsun canım şimdi biraz daha iyiyim.

Back
X