• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü:mad:

Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü:mad:
Kötü olmuş saglik olsun.

nazar olmus sanırsam maratonu o kadar guzel anlatmicaktin silmedim tozlaroda halinim altina ittirdim bazi lekeler benim icin cok ozel onlafi silemedim falan deseymissin iyimiss:D

:KK58:
nazar olmus sanırsam maratonu o kadar guzel anlatmicaktin silmedim tozlaroda halinim altina ittirdim bazi lekeler benim icin cok ozel onlafi silemedim falan deseymissin iyimiss:KK70:

Nazar işte hep nazar bunlar :KK70: Ben biliyorum kimin nazar ettiğini ya neyse.. Adı lazım değil baş harfi chentiq chentiq :sus: :KK70: Bundan sonra dediğin gibi anlatıcam :KK66: Halının altına tozlar, üstüne lekeler, 3 yumurta, 1 bardak şeker, 1 bardak süt... Hıı ne diyorduk:KK64:

Maraton sonucum
Odak noktası maddeleri yapildi
Mutfak toplandi
Bulasik yikandi
Oda toplandi
Yatak odasi toplandi

Geçmiş olsun canım. Olsun sana ve çocuğa bişey olmasın halı daki leke silinir, yıkanır geçer sıkma canını.

Ben oturduğum yerde kafamın lap diye düşmesiyle gözümü açtım :KK70: Şimdi kahve yapıyorum kendime isteyen gelsin :)))
Oyyy çok yoruluyorsun dimi
bende nazar etmiş olabilirim:))

Arkadaslar gunluk odeve bakayim diye girdim ama dun de bugun de verilmemis. Artik gunluk odev yok mu?
canım haftalık olan vardı

Arkadaslar gunluk odeve bakayim diye girdim ama dun de bugun de verilmemis. Artik gunluk odev yok mu?
13.02.2017 pazartesi cam eşya temizliği (vitrin yada konsol içinden olabilir)
14.02.2017 salı ayna silme (evdeki tüm aynalar)
15.02.2017 çarşamba kullanılmayan 3 eşyanın elden çıkarılması
16.02.2017 perşembe çaydanlık parlatma
17.02.2017 cuma ayakkabılık düzenleme
18.02.2017 cumartesi ütü günü
19.02.2017 pazar 1.ödev çamaşır yıkama , 2.ödev bir arkadaşınızı arayıp randevulaşıyorsunuz ve yarım saat bile olsa kendinizidışarı atıp arkadaşınızla çay-kahve eşliğinde sohbet-muhabbet ediyorsunuz..eğer birinibulamazsanız yine dışarı çıkıp bi nefes alıyorsunuz..bugünde sizinkız gününüz olsun :)..

Geçmiş olsun canım. Olsun sana ve çocuğa bişey olmasın halı daki leke silinir, yıkanır geçer sıkma canını.

Yok ya alışığım canım sıkılmadı da kendime sinir oldum. Kahvem de çok güzel olmuştu kıvamı falan ona üzüldüm daha çok :D

Oyyy çok yoruluyorsun dimi
bende nazar etmiş olabilirim:))

canım haftalık olan vardı

Yok yok chentiq chentiq dir o kesin :D

Back
X