• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahveni nasıl içersin ben yaparım canım yanına çikolata var (ben sade içiyorum)

:)))) teşekkür ederim çok mutlu oldum içmiş gibi:KK19: Ben neskafe içiyorum ama arkadaşla olunca Türk kahvesi de içerim. Ama sade içemem orta olsun benimki ;)

:)))) teşekkür ederim çok mutlu oldum içmiş gibi:KK19: Ben neskafe içiyorum ama arkadaşla olunca Türk kahvesi de içerim. Ama sade içemem orta olsun benimki :KK66:
Seninkini orta yaparım canım, bende nescafe yi ikisi bir arada içiyordum İnternet'e bir yazı okudum hangi site olduğu nu unuttum nescafe özellikle kadınlarda selüliti artırdığını okuduktan sonra daha az içmeye çalışıyorum.

Seninkini orta yaparım canım, bende nescafe yi ikisi bir arada içiyordum İnternet'e bir yazı okudum hangi site olduğu nu unuttum nescafe özellikle kadınlarda selüliti artırdığını okuduktan sonra daha az içmeye çalışıyorum.

Evet selülit yapıyor :( Ben kahve kreması da kullanıyorum :( Eskiden 3'ü 1 arada içiyordum. Şimdi onu bıraktım kendim hazırlıyorum en azından tatlandırıcıdan kurtardım. Ama sütle yapılanın tadına alışamıyorum. Kahve inanılmaz bağımlılık yapıyor 3'ü 1 arada içerken daha da kötüydü o zaman içmediğim gün baş ağrım tutuyordu. Şimdi o yok en azından.

Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü:mad:

Kesin chentiq chentiq in nazarı değdi :KK70:

Evet selülit yapıyor :KK43: Ben kahve kreması da kullanıyorum :KK43: Eskiden 3'ü 1 arada içiyordum. Şimdi onu bıraktım kendim hazırlıyorum en azından tatlandırıcıdan kurtardım. Ama sütle yapılanın tadına alışamıyorum. Kahve inanılmaz bağımlılık yapıyor 3'ü 1 arada içerken daha da kötüydü o zaman içmediğim gün baş ağrım tutuyordu. Şimdi o yok en azından.
Afiyet şifa olsun

Odak noktasi maddelerini yaptim am nereye yazacagim

Bildirimi ay sonunda yapacağız canım :KK66:

chentiq chentiq merhaba Can'ım eski istikrarım gelmiyor bir türlü katılmak istiyorum ama nedense olamıyor anlamadım :110:

Şöyle yapıyoruz. Telefona alarm kuruyorsun en daaat daaaat daaaaaat yapanından. Alarm çalınca telefona bir bakıyorsun ki cnntrm seni süpürgeyle kovalıyor çabuk topiğe gir diye :KK70: Sen de koşa koşa gelip önce ödevi yapıyorsun sonra da odak noktasının maddelerine başlıyorsun. Ödev eskisi gibi bildirim topiğinde. Farklı olarak haftalık liste şeklinde buble buble yazıyor sağolsun. Odak noktası maddeleri ve haftanın alışkanlığı da bildirim topiğinin ilk sayfasında yazıyor :KK66:

Bildirimi ay sonunda yapacağız canım :KK66:

Şöyle yapıyoruz. Telefona alarm kuruyorsun en daaat daaaat daaaaaat yapanından. Alarm çalınca telefona bir bakıyorsun ki cnntrm seni süpürgeyle kovalıyor çabuk topiğe gir diye :KK70: Sen de koşa koşa gelip önce ödevi yapıyorsun sonra da odak noktasının maddelerine başlıyorsun. Ödev eskisi gibi bildirim topiğinde. Farklı olarak haftalık liste şeklinde buble buble yazıyor sağolsun. Odak noktası maddeleri ve haftanın alışkanlığı da bildirim topiğinin ilk sayfasında yazıyor :KK66:
:KK45::KK45::KK45:Elinde süpürgeyle düşündümde seni :KK53: bugünün ödevi ney bakim bismillah deyip yapalım

Back
X