• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar,

hastalar kervanına ben de katıldım.

Üst solunum yolları iptal. burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu, kulak tıkanıklığı... Yakında göz nezlesi başlar...

Sen sıraladıkça yaşadım resmen benimki de tam iyileşmedi ama çok şükür ses kısıklığı ve burun akıntısı dışında bir şeyim kalmadı. Çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış her fırsatta. Bitki çayı, meyveye yüklen. İnşallah hafif atlatırsın

Günaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)

Bir şeyi çok isteyip hayalini kurunca önünde sonunda oluyormuş. Artık az da olsa kendi paramı kazanabilicem, keçe magnet siparişi aldım ve tuvalet kağıdı askısı siparişi :KK36: inşallah devamı gelir.
Bugün erkenden işlerimi yapıp siparişimi yapmak istiyorum :KK73:

Günaydın kızlar,

Üst solunum yolları iptal. burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu, kulak tıkanıklığı... Yakında göz nezlesi başlar...
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarm.

merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
bu haftanın ödevlerini elimden geldiğince bildirim topiğine yazdım..hepinize kolay gelsin..
çok geçmiş olsun canım.
Allah kolaylık versin sana da.
chentiq chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
geçmiş olsun canım.
insanız bir yerde dayanamıyor vücut.
makine bile bozuluyor biz canımızı hiçe sayıyoruz.
sağlık gibisi var mı ihmal etme canım.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Hafta içi işte dinlenirsin artık :KK70:

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.

Oyy geçmiş olsun. İyi ki yalnız değilmişsin..
evet hafta içi iyi gidiyor.:)
Aynen emzirirken :) Bazen dediğin gibi elimden kayıyor sanıp fırlamışlığım da oluyor :))

Sinir kalmadı bence bende :)

Kıskanma kıskanma. Sohbete katıl sen de içersin kahveyi :KK66:

Bence kahveden ziyade krema yapıyor selüliti de :KK43:

Kesinlikle ama nasıl? Zira eskiden gestapo gibiydin herkes sözünü dinliyordu :KK70: Artık hepimiz alıştık sanırım bu haline :)

Ay yok bize hastane yakın en azından. Arabayla 5dkda gidiyoruz. Sizde durum daha vahimmiş. Merkezi bir yere taşınmayı düşünmüyor musunuz?
evet ya ilk topiğe geldiğimde bu ne ya demiştim.
nazi kampı gibi.:))

işleri yapmama motive olmak için kalayım demiştim çaresiz.:KK70:
Günaydın kızlar,

çok geçmiş olsun canım.
bu kış herkesi yatırdı.

Günaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)

Bir şeyi çok isteyip hayalini kurunca önünde sonunda oluyormuş. Artık az da olsa kendi paramı kazanabilicem, keçe magnet siparişi aldım ve tuvalet kağıdı askısı siparişi :KK36: inşallah devamı gelir.
geçmiş olsun canım.

evet neye niyetini koyarsan Allah'ın izniyle oluyor.
Allah daim etsin,artırsın gayretini,kazancını.

kolay gelsin.:)

Allah hayırlı bol kazançlar versin canım

Maşallah canım çok sevindim sana çok iyi gelecek bu eminim. Allah bol kazanç nasip etsin inşallah devamı da gelir ;)

kubdef kubdef
zambak86 zambak86
NAVLEE NAVLEE
P pinartn
cnntrm cnntrm
IrResistibLe_ IrResistibLe_
@NAZ__24

Hanımlar saat 10 da maraton talep ediyorum.
Muhtemel maraton saatleri :

11
12

Uykusuzum ve bitkinim aslında uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum ama kısa bir maratona kalkayım seninle yine de. Üstünü kahveyle tamamlarım artık ;) Gün içinde bir ara emzirirken uyuyakalacağım yine kesin ama olsun :D

Günaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun allahım hastalara şifa, öğrencilere başarılar, ailelere sabır, ev işi yapanlara kolaylık, işe gidenlere bol bereketli hayırlı paralar, çocukları olanlar allah yar ve yardımcınız. Maraton yapanlar allah kolaylık nasip etsin

Gunaydın. Neye canın sıkılmıştı bakalım?
cumadan beri işlrim yolunda gitmiyor ona sıkıldı ,canım sıkkın olduğu içinde uçan kuşa bile sinir oldum

iyiyim turp gibi olmaya az kaldi. bebisleri buyutuyorum.
maşallah canım ya çok güzel

Günaydın kızlar,

Geçmiş olsun canım

hayırlı olsun tuvalet kağıdı aşkılığı da süperdi gerçekten

Günaydın canım özel değilse neye güzel canını sıkıyorsun (la havle çek) inşallah düzelir sin.
özel bişey yok canım bi aksaklık yüzünden tüm işlerim yarım kaldı o yüzden biraz stres yaptım

Sen sıraladıkça yaşadım resmen benimki de tam iyileşmedi ama çok şükür ses kısıklığı ve burun akıntısı dışında bir şeyim kalmadı. Çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış her fırsatta. Bitki çayı, meyveye yüklen. İnşallah hafif atlatırsın

Kombo bitki çayı yapıyorum. halsizliğim olursa ilaçlarımı içicem. onun dışında ilaç kullanmıyorum.

Çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarm.

İnşallah. Sağolasın.

çok geçmiş olsun canım.
bu kış herkesi yatırdı.

şu an yatıracak durumda değil. ama öyle bir durumda ayağa kaldıracak ilaçlarım var. onları içer yine öyle çok yatmam.

Çok geçmiş olsun canım.

Teşekkürler.

Geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim.

Allah hepinizden razı olsun.
Her derdime çare buldum şu burun ve kulak tıkanıklığına çare bulamadım. :(

tatlım keçeleri nasıl kesiyorsun. elle kesme makinedeki gibi düzgün olmuyor. Var mıydı makinen?

Nego Nego ben döndüm maratondan
Akşam bulaşığım duruyordu onları toparlayıp makineye attım ve makineyi de çalıştırdım
Elde yıkanacakları yıkadım
Mutfak bezlerimi çamaşır suyuna basmıştım onları yıkadım
Tezgahı toparladım
Yatak odasını toparladım
Yatağı topladım (Yatak örtüm payet işlemeli toplayıp kaldırırken veya sererken elektrik çarpıyor kullanamıyorum. Şimdi battaniyeden de elektrik çarpmaya başladı. Ellemeye korkuyorum her şeye :KK43: )
Oturduğumuz odayı toparladım
Kuşun yemini suyunu tazeledim
Banyoyu toparladım
Kahvemi yaptım
Böyle tek tek yazmak da iyi geliyor çok iş yapmış gibi hissediyorum :KK70:

Yalnız arada sallanıyorum deprem oluyor sanıyorum. O korkuyla daha da çok sallanıyorum. Tansiyonuma baktım 11'e 5,5. Küçük tansiyonum düşmüş. Uykusuzluktan mıdır ki acaba?

Allah kazancini artirsin beteket versin canim bu arada ben aradim senibama bulamadim hangi her telden hobici sensin

geçmiş olsun canım.

evet neye niyetini koyarsan Allah'ın izniyle oluyor.
Allah daim etsin,artırsın gayretini,kazancını.

kolay gelsin.:)
Sağol canım amin :)

Ben seninle iş konusunda boy ölçüşemem tabi ama 10 maratonuna varım:temizlik:
Yoo gayet de ölçüşürsün sende döktürüyorsun :)
Allah hayırlı bol kazançlar versin canım
Amin sağol canım
Maşallah canım çok sevindim sana çok iyi gelecek bu eminim. Allah bol kazanç nasip etsin inşallah devamı da gelir :KK66:

Uykusuzum ve bitkinim aslında uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum ama kısa bir maratona kalkayım seninle yine de. Üstünü kahveyle tamamlarım artık :KK66: Gün içinde bir ara emzirirken uyuyakalacağım yine kesin ama olsun :KK70:
Amin inşallah canım sağol.
Kahveyi beraber içelim o vakit :)
Günaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun allahım hastalara şifa, öğrencilere başarılar, ailelere sabır, ev işi yapanlara kolaylık, işe gidenlere bol bereketli hayırlı paralar, çocukları olanlar allah yar ve yardımcınız. Maraton yapanlar allah kolaylık nasip etsin
Amin
cumadan beri işlrim yolunda gitmiyor ona sıkıldı ,canım sıkkın olduğu içinde uçan kuşa bile sinir oldum

maşallah canım ya çok güzel

Geçmiş olsun canım
hayırlı olsun tuvalet kağıdı aşkılığı da süperdi gerçekten

özel bişey yok canım bi aksaklık yüzünden tüm işlerim yarım kaldı o yüzden biraz stres yaptım
Sağol canım
tatlım keçeleri nasıl kesiyorsun. elle kesme makinedeki gibi düzgün olmuyor. Var mıydı makinen?
Makasla kesiyorum canım güzel oluyor, henüz makine alamam onun için çok çalışmam lazım :)
Allah kazancini artirsin beteket versin canim bu arada ben aradim senibama bulamadim hangi her telden hobici sensin
Amin canım sağol
Özelden yazalım :)

Back
X