• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu mutlaka yapıyorum zaten canım.benim rutinim şöyle.yemek yenir çay olana kadar mutfak toplanır.çay içilir tekrar toplanır.sonra bazen meyve faslı olur toplanır.en son da çocuklar eşim tekrar acıkırlar(akşam yemeği 5 ya da 6 gibi yendiği için)tekrar bişeyler yenir.tekrardan toplanır.sadece bu vardiyada gece 1de yemek yendiği için biraz dağılmış oluyor.oda 2 çay bardağı çatal kaşık filan çok bişey değil yani:)))çok nadir mutfakta bulaşık kalır oda çok hastaysam ama yinede sudan geçirir kenara toplarım yediğimiz gibi kalmaz asla.

Sorması ayıp ne almıştın kiiii:deli:

Benim temizlik yalan oldu kızlar.sadece mutfağı evi topladım.eşimin ananesi gelmiş onu ziyarete gittik kv nin evine.ama boş durmadım ordaaaaa.kv nin bulaşığı varmış onu yıkadım.ocağını çanaşor bulaşık makinesinin dışını alt dolapların dışını sildim.lavabo altındaki dolabın içini sildim.evini süpürdüm.dik süpürgesini diğer büyük süpürgesini temizledim.kv diyor kızım otursana iş yapmaya mı geldin.içimden dedim ki ne oturması biz kızlarla maratondayız:KK70:

Eve geldim küçüğü doyurdum uyuttum
Şimdi namaz kılıp pazara revan olucam.diğer işleride yorulmazsam akşam yapıcam yoksa yarına kalıcak:işsiz:
kot pantolonla kazak almıştım canımm

Kızlar akşamcı kimse yok mu?

Evi süpürüp silmem lazım ama pazar yaptım aldıklarımı yerleştirdim yemek yedim ağırlık çöktü.bi aşk gelirse yapıcam yoksa yarına kalacak.ama yapamazsam mutfak toplama ve ödevle katılabilirim sana:KK39:

Ben_olmak Ben_olmak badim nerdesiiiin odağa başladın mı.daha bende faaliyet yok hiç:KK64:

Evet :)ne icin bu?

Birbirimizi gaza getirmek için uyguladığımız yöntemlerden biri:))yaptığımız ödevlerden odak noktası veya herhangi birşeyden paylaşım yapıyoruz.bazen öncesi sonrası yapıyoruz.sizlerinde desteğini bekleriz.

Dostacilisoyler Dostacilisoyler areser areser naptınız bitmedi mi işler
Ben ne yaptım:
Mutfağı topladım
Çöp attım
Ev süpürdüm(dip köşe yapılamadı)
Aynaları sildim hazır elime bezi almışken toz aldım
Çamaşır topladım katladım
Ütülenecekleri ayırdım
Diğerlerini yerleştirirken çekmeceleri dolapları düzenledim

Bugünlük yeter bu kadar.şimdi yayılma vakti:uykucu:

Back
X