• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün yaptıklarım

Kahvaltı
Ev toplama
Ev supurme
Wc. Yıkama
Banyo yıkama
Çamaşır yıkama asma
Aksam mutfağı toplu bırakma (alışkanlık )

Ufak tefek işler

Ödevi unuttum yukarda ki mesajı okuyunca hatırladım. Artık yarın yaparım. Ödevler biraz gecikiyor ama aliscam külleri idare edin :eek:

08.01.2018
1.renkliler yikanacak+++
2.yarim saat utu yapilacak+++
3.utulenenler yerlesecek+++
4.kisisel bakim yapilacak---
5.banyo temizlenecek+++

09.01.2018 5lisi
1.mutfak salon koridor supurulecek
2.mutfak salon koridor silinecek
3.acma ve tatli tuzlu kurabiye yapilacak
4.yatak odasi tozu alinacak
5.ders calisilacak

Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmm:temizlik:

Ben bu kısmı anlamadım. 15 den.sonra yeni alışkanlık belirlenip, şimdikiyle ikisi mi devam.edecek?

Ben de işlerimi bitirdim sayılır, günlük ödevi yeni gördüm dinlendikten sonra belki..

Mutfak cam, çerçeveler silindi,
Banyodan iki dolap iç dış silindi, içleri düzenlendi,
Banyo aynası silindi,
deterjanlık temizlendi.
B.m boşaltıldı,
Ç.m açıldı, çalışıyor şu an
Komşular kahveye geldi, kv. Egzersiz ve buz kaldı, o da sonraya..
Evet oyle :) bu alıskanlıgı 15 gun yapıyoruz ya zaten alısıp her zaman yapmak ıcın boyle bırsey var alısmıs oldugumuz ıcın hep devam edıyoruz
Bence mutfak aliskanligi 30una kadar sursun bu seferlik 15ine az kaldi cunku
Mantıklı baska ısteyen de varsa yapabılırız
Merhaba
Ben dun pert oldum. Bugunde cocuk usutmus. Onunla ugrastim.
Gecmıs olsun Allah sıfa versın
Böyle biryerde mi vardı sitede:)
Gunaydın :D

08.01.2018
1.renkliler yikanacak+++
2.yarim saat utu yapilacak+++
3.utulenenler yerlesecek+++
4.kisisel bakim yapilacak---
5.banyo temizlenecek+++

09.01.2018 5lisi
1.mutfak salon koridor supurulecek
2.mutfak salon koridor silinecek
3.acma ve tatli tuzlu kurabiye yapilacak
4.yatak odasi tozu alinacak
5.ders calisilacak

Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmm:temizlik:

Oyy kız iyi başgan değilsin

Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmm:temizlik: bu nasıl bir tavır :63:

Bugun yaptiklarim kahvalti yemek bulasik vs ,misafir odasi yerleri supuruldu silindi,kapi önceden silinmisti camlar yarina kaldi, mutfak temiz birakildibaşka da hicbir is yapmadim günlük odevde yeni öğrendim o da yarina kaldi

Eyyyy ahaliiii duyduk duymadik demeyin 09 ocak gunluk odev-----mutfak lavabosunun altindaki dolabi temizleyip duzenlemek----- oncesi sonrasi foto da isterimmm:temizlik: bu nasıl bir tavır :63:
çalismadiğim yerden geldi..:KK17:

Cahilmiyim neyim ya:KK53:
3000 küsür saifeli topiği nasıl fark etmem
Ooo hoşgeldin canım, kader bizi burda da bulusturdu.. Uğradin mı, kalacak mısın?

Ahaha :) baktim bildirim topigine 2 kisiyiz ben de az sert cikayim dedim samimiyetinize guvenerek mi desem suistimal ederek mi desem :KK48::KK19:

Back
X