• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin yavruna...

@Sifayildizi na özelden yazdım o yüzden göremezsin:))
Ama fotoyu görebilirsin albümden.Sen görmedin mi albümü

Evet oyle :) bu alıskanlıgı 15 gun yapıyoruz ya zaten alısıp her zaman yapmak ıcın boyle bırsey var alısmıs oldugumuz ıcın hep devam edıyoruz

Mantıklı baska ısteyen de varsa yapabılırız

Gecmıs olsun Allah sıfa versın

Gunaydın :KK70:

Sagolun canlar. :KK200:Amin.

Oyyy masallah senden ogrenecegimiz cok sey olur o zman :)
Aslında herkes herşeyi asgari biliyor dert bilmemek değil
Sorun yapmak istememek üşenmek istikrarlı olamamak
Burada bir devamlılığı sorumluluğu sağlıyorsunuz daha çok bu benimde işime gelir
Bazen bende üşenip yapmadığım birktirdiklerim oluyor
Yaşlı hissettim :KK45:

Dostacilisoyler Dostacilisoyler areser areser naptınız bitmedi mi işler
Ben ne yaptım:
Mutfağı topladım
Çöp attım
Ev süpürdüm(dip köşe yapılamadı)
Aynaları sildim hazır elime bezi almışken toz aldım
Çamaşır topladım katladım
Ütülenecekleri ayırdım
Diğerlerini yerleştirirken çekmeceleri dolapları düzenledim

Bugünlük yeter bu kadar.şimdi yayılma vakti:uykucu:

Gunaydın canım. Yaptım biraz bişeyler ama bildirim yapamadım.
Mutfağı topladım
Bulaşık makinasını yerleştirip çalıştırdım
Aynaları sildim (ödev)
Çamaşır katladım
Çamaşır astım
Ütü kaldı artık o da bugune

Yaptiklarimi yazayim da okuyun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-3853

Akşam ben de ufak çaplı bir maratondaydım.

-Kocayla kavga edildi. :sinirli:
-Akşam yemeği atıştırıldı.
-Mutfaktaki dağınıklık kaldırıldı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Daaaaağğğğ gibi çamaşır katlandı yerleştirildi.
-1 makine kızın renklisi - 1 makine kazak vs yünlüler yıkandı asıldı.
-Banyodaki atılacak şampuan vs boş kutu atıldı.
-Portmantodaki fazlalık montlar kaldırıldı.
-Kızın ateşi vardı 2 gündür onunla ilgilenildi. Gece sonunda sütü hazırlandı, uykuya geçildi.:uykucu:

Burada bir devamlılığı sorumluluğu sağlıyorsunuz daha çok bu benimde işime gelir
O hepimizde var, yaşlıliktan değil ki.. Bikkinlikla üşengeçlik arası birşey.. Ben de bunun için katıldım buraya.. Kendimi mecbur hissedip birseyler yapmamı sağlıyor ..

-Kızın ateşi vardı 2 gündür onunla ilgilenildi. Gece sonunda sütü hazırlandı, uykuya geçildi.:uykucu:
Geçmiş olsun, nasıl oldu kızın?
Bu arada, herkese Günaydın..

Hoş geldin aramıza yalnız değilsin yaşlı hissetme kendini bende 17 senelik evliyim 2 çocuk annesiyim biri 12-10 yaşlarında

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kullerden-dogmak-vol-2.853679/page-3853

Akşam ben de ufak çaplı bir maratondaydım.

-Kocayla kavga edildi. :sinirli:
-Akşam yemeği atıştırıldı.
-Mutfaktaki dağınıklık kaldırıldı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Daaaaağğğğ gibi çamaşır katlandı yerleştirildi.
-1 makine kızın renklisi - 1 makine kazak vs yünlüler yıkandı asıldı.
-Banyodaki atılacak şampuan vs boş kutu atıldı.
-Portmantodaki fazlalık montlar kaldırıldı.
Geçmiş olsun canım kocayla kavga esildi maddesi de baya uzun sürmüştür hani zamanını almıştır çok güldüm yaaa iyi maddeymiş

Dün ki 5 lim

Mutfak toplanacak✔
Ev süpürülüp silinecek(dip köşe)❌(sadece süpürüldü)
Toz alınacak✔
Pazara gidilecek✔
Kuruyan çamaşırlar toplanacak katlanıp yerleştirilecek✔

Hoş geldin aramıza yalnız değilsin yaşlı hissetme kendini bende 17 senelik evliyim 2 çocuk annesiyim biri 12-10 yaşlarında

Ne tesadüf:) bende 17 senelik evliyim ne yaşlı hissetmesi oda nerden çıktı:))
Bu arada hoşgeldin S su-doku

Ben 5li yazınca genelde yapamıyorum.benimki ha_mim ha_mim plan yapar çocuklar bozar cinsten oluyor.ya da hesapta olmayan işler çıkıyor.en iyisi maratonlarla devam etmek benim için sankiiiiii???

Son düzenleme:

Ben 5li yazınca genelde yapamıyorum.benimki ha_mim ha_mim plan yapar çocuklar bozar cinsten oluyor.ya da hesapta olmayan işler çıkıyor.en iyisi maratonlarla devam etmek benim için sankiiiiii???
Yeni gelen arkadaş S su-doku öyle demiş yaşlı hissettim kendimi demiş de bende yalnız değilsin yazdım gerçi ben kendimi halaa 28 görüyorumm hele bi de kilo verip ideal kiloma düşünce daha bi genç gözükür oldumm

Bu arada hoşgeldin S su-doku

Olsun sen yine yaz maratonlarda 5 lini tamamlarsın bazen bende tam yapamıyorum 5 li mi tamam içimden bir ses kalk şu 5 lini tamamla diyor sonra bi fenalık geliyor oturuyorum birazda üşengeçlik:işsiz:

Yeni gelen arkadaş S su-doku öyle demiş yaşlı hissettim kendimi demiş de bende yalnız değilsin yazdım gerçi ben kendimi halaa 28 görüyorumm hele bi de kilo verip ideal kiloma düşünce daha bi genç gözükür oldumm

Anladım canım senin demediğini sana destek vermek için seninkinden alıntı yaptım:))yoksa enerjin teee buralardan hissediliyor maşallah.ne 28 iii en fazla 25 gösterirsin o kiloyla:)inşallah darısı bana:dua:

O hepimizde var, yaşlıliktan değil ki.. Bikkinlikla üşengeçlik arası birşey.. Ben de bunun için katıldım buraya.. Kendimi mecbur hissedip birseyler yapmamı sağlıyor ..

Geçmiş olsun, nasıl oldu kızın?
Bu arada, herkese Günaydın..
yani ateş çıkıp iniyor onun dışında bi şeyi yok çok şükür. mikrop aldı herhalde.
Sağolasın.

Geçmiş olsun canım kocayla kavga esildi maddesi de baya uzun sürmüştür hani zamanını almıştır çok güldüm yaaa iyi maddeymiş

Gülmeniz için yazdım. :D
Hangi evde yok ki ! ;)
hep incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler, sonrası da saçma sapan tavırlar falan. artık çok anlamsız geliyor.
Boşverin gitsin :)

Dur bende yapacaklarımı yazayım:)
1-ev tümüyle süpürükecek
2-ev paspaslanacak
3-mobilyaların tozu alınacak
4-balkon yıkanacak
5-banyo yıkanacak
6-yemek yapılacak
Ve bunlar 15.30 kadar yapılmalı
Dolaplarımın içi temiz derli topludur bunu bugün yapmasam

Gülmeniz için yazdım. :KK70:
Hangi evde yok ki ! :KK66:
hep incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler, sonrası da saçma sapan tavırlar falan. artık çok anlamsız geliyor.
Boşverin gitsin :)
Bizim evde olmaz diyen ancak bir iki günlük evlilerdir herhalde, :KK70:hoş onlarda bile yaşayan vardır bu tatsızlığı...

Back
X