• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Badicim erkencisin yine , ödevini yap misin atmisin bile , bana da bulastir erken kalkma huyundan:KK19:
Merhaba..benim işler bitti ve geldim durum bildirimi yapmaya..
Günlük ödev yapıldı,
Çaydanlık temizlenip parlatıldı,
Wc lavabo temizlendi,
B.m açıldı boşaltıldı,
Odak noktası maddelerinden deterjan gözü, diş fırçalığı, çam. Mak. Yüzeyi temizlendi, bornoz ve havlular yıkandı.
Dünkü ödev için badimi bekliyorum. Beraber yapacaktık.
Veee gelsin ö.ö / ö.s fotosu:KK70:
Eki Görüntüle 2091245

Eki Görüntüle 2091248

Akşam ben de ufak çaplı bir maratondaydım.

-Kocayla kavga edildi. :sinirli:
-Akşam yemeği atıştırıldı.
-Mutfaktaki dağınıklık kaldırıldı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Daaaaağğğğ gibi çamaşır katlandı yerleştirildi.
-1 makine kızın renklisi - 1 makine kazak vs yünlüler yıkandı asıldı.
-Banyodaki atılacak şampuan vs boş kutu atıldı.
-Portmantodaki fazlalık montlar kaldırıldı.
-Kızın ateşi vardı 2 gündür onunla ilgilenildi. Gece sonunda sütü hazırlandı, uykuya geçildi.:uykucu:
Iyi is cikarmissin. Gecmis olsun. Iyilestimi kizin?

Sinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularında :KK70:
dün akşam da biraz ateşliydi ama ondan önceki akşam kadar değil.
iyileşir ya, çocuk bunlar...
Çok sağolasın. :KK66:
Bende sinirlenince kendimi temizlik toplamaya vveririm. Alisverise vermedigimize sukretsinler.

Sinirliyken gaza geliyorum temizlik/toplama konularında :KK70:
dün akşam da biraz ateşliydi ama ondan önceki akşam kadar değil.
iyileşir ya, çocuk bunlar...
Çok sağolasın. :KK66:
Bende canim sıkkınsa ya yemek yapmaya yemeye sariyom ya temizliğe terapi gibi :D geçmiş olsun bu arada :)

Oncesi
20180109_181250.webp
20180109_181301.webp

Sonrasi

20180109_181914.webp
20180109_181920.webp

Pek maraton olmadi ama yaptiklarim 1.Mutfak toplandi(bulasik yikama,tezgah silme yikama,tezgah önünü silme,). 2 .Çorba yapildi,sofra hazirlndi. 3 oturma odasi toplandı süpürüldü. 4.camasir atildi ,bitince banyo kapisi arkadindakiler atilcak. 5.aynalar silindi. (Dünün ödevi). 6.lavabo altındaki dolap düzenli ydi şöyle bi sildim legeni sorarsaniz, musluk damlatiyo yukardan onun icin koydum
20180109_182421.webp

Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam

Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi

Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam

Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu