Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kahve turuncu yansımalı saçlarım :(

Eladeniz6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
19
3
Merhaba çoğu kişi gibi ben de turuncu yansımalardan şikayetçiyim :KK43: Saçlarımın kendi rengi koyu siyaha yakın bir kahverengiydi tüm saçımı açmıştım geçen sene ancak güneşte açıldıkça ve dipleri ile fark olunca sadece diplerini boyatmak istedim ve kuaför mağduru oldum kahveye boyıyım derken turuncu yansımalı kötü bir renk oldu. Ben de o zamandan beri boyamak zorunda kalıyorum. En son koleston küllü kahve ve markasını hatırlamadığım bir boyanın açık küllü kumralını karıştırarak istediğim rengi elde etmiştim ancak hem yıkadıkça yine ortaya turunculuklar çıkmaya başladı hem de diplerin açık olmasını ve uçların koyu kalmasını ancak yıkamalardan sonra giderebildim. Dün nevacolor açık küllü kahve, gümüş ve çok küllü olcağını düşünerek kumral karıştırdım hata yapmışım :KK43: bu sefer dipler kahve uçlar koyu küllü kumrala yakın bir renk oldu ben diplerimden şikayetçiyim turuncu yansımaları ve kahveliği nasıl yok edebilirim birçok yazı okudum ancak saç rengime uygun boyayı tutturamıyorum. Saçımı açmak istemiyorum beyaz tenliyim siyah olmadığı sürece koyu renklerde boyamak sorun değil benim için ancak yansımaların kaybolması için boya seçemiyorum sizce napmalıyım yardım lütfen tatil ve düğün öncesi düzeltiyim derken istemediğim bir sonuç ortaya çıktı :KK43:

bence biraz bekle saç iyice kussun bu renkleri, sonra da sana uyarsa külü kumral yada küllü koyu kumral bunlar mutlaka kapatır turuncuları belki birkaç defa daha ister zamanla ama o arada saçı iyice akmasına izin vermelisin yoksa ne yaparsan yap zamanla turuncular çıkıyor. Ve bu boyalara fasulye tanesi kadar Igora nın 0.22 turuncu giderici boyasından da katarsan hallolur, o turuncular kaybolur.

X