Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü saç sorunu (fotografli)

birsevgi

'wearealldustparticlesintheuniverse'
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.249
9.752
Kızlar ben saçımı iki üç kez Küllü tonlara boyadım Küllü açık kumral Küllü sarı vs.
İlk rengimde kumraldı koyu değildi yani.
Ama bi türlü karamellikten turunculuktan kurtulamadım napabilirim bi akıl verin:KK43:

Eklentiler

• 20150209_141144.jpg
    20150209_141144.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 465
canım sorunu cevaplayamayacağım ama birşey sorabilirmiyim benim saçımda bya karamele yakın değişik bi sarı bende küllü açık kumral ya da küllü koyu sarıya boyamak istiyorumda nasıl bir renk güzel oluyor mu küllü ? yani saçımı boyasam renk değişirmi tek renk görünürmü yoksa olmaz mı

canım sorunu cevaplayamayacağım ama birşey sorabilirmiyim benim saçımda bya karamele yakın değişik bi sarı bende küllü açık kumral ya da küllü koyu sarıya boyamak istiyorumda nasıl bir renk güzel oluyor mu küllü ? yani saçımı boyasam renk değişirmi tek renk görünürmü yoksa olmaz mı
Benim cok kesin bilgilerim yok canim ama kullu renkler turunculugu karamelligi alir diye biliyorum hele bi de icine biraz mavi boya koydugun zaman tamamen aliyomus. Ama denemedim mavi boyayi. Tek renk oluyo ama saclarinin kimi yerleri aciksa kimi yerleri daha koyuysa tek renk olmaz heralde

Benim cok kesin bilgilerim yok canim ama kullu renkler turunculugu karamelligi alir diye biliyorum hele bi de icine biraz mavi boya koydugun zaman tamamen aliyomus. Ama denemedim mavi boyayi. Tek renk oluyo ama saclarinin kimi yerleri aciksa kimi yerleri daha koyuysa tek renk olmaz heralde

Anladım canım mavi boya nasıl oluyormuş ki o da saç boyası herhalde _? peki son sorum konunu işgal etmeyim daha fazla güzel olyor mu renk ?

Anladım canım mavi boya nasıl oluyormuş ki o da saç boyası herhalde _? peki son sorum konunu işgal etmeyim daha fazla güzel olyor mu renk ?
Evet normal boya kuafor malzemeleri satan yerlerde var. Hazirladigin boyanin icine 4-5 cm koyuyomussun. Kullu renkler cok hos duruyo evet cok dogal duruyo:)
Soru sorabilirsin tabi isgal etmek ne demek:)

kahve tonları daha cok turunculuk yapar ancak şöle söliyim canım ben kumral tona boyadıgımda ılk bı hafta guzel oluyor sonra yıne o lanet turunculuk geliyor sacıma mavi boyayı cok duydum işe yarıyor cesaret edebilrsen onu kullanabilirsin ama asla dore olan renkleri kullanma

kahve tonları daha cok turunculuk yapar ancak şöle söliyim canım ben kumral tona boyadıgımda ılk bı hafta guzel oluyor sonra yıne o lanet turunculuk geliyor sacıma mavi boyayı cok duydum işe yarıyor cesaret edebilrsen onu kullanabilirsin ama asla dore olan renkleri kullanma
Mavi boyayi bende duydum ama bende cesaret edemiyorum:/ daha once kullandiniz mi acaba

malesef canım ben suan da iyi bir kuaför arıyorum cunku turunculuk karamellilk gitmiyor sacımdan

nolcak halimiz bilmiyorum sacının orjınal rengi ne renk senın belkı benımki gibi olmaz yardımcı olmaya calışırım

o zaman ıkı uc kere acık kullu kumrala boyadıgında kurtulabılırsın canım ama bir anda kurtulmayı bekleme onu ancak çok çok iyi kuaförler yapabılıyor malesef

o zaman ıkı uc ksık kullu kumrala boyadıgında kurtulabılırsın canım ama bir anda kurtulmayı bekleme onu ancak çok çok iyi kuaförler yapabılıyor malesef
Sirasiyla acik kullu kumral kullu sari ve kullu acik sariya boyadim sarilara gectigim icin mi gitmedi acaba turuculuklar

X