Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saç rengine hasret kaldım :(

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
saçlarım 8.1 küllü koyu sarı gibi bi renk hemen hemen 8.1 küllü koyu sarı . Saçlarımı kumral yapmak istiyorum 7.1 küllü kumrala boyamıştım süper olmuştu ama denize girince yine akıp eski haline döndü . ne yapsam da kumral olup geri akmasa ? bu sefer bi koyusunu daha alıp 6.1 ile mi boyasam yoksa 5.1 mi alsam ne yapsam ? lütfen bana yardım edin .(buu sefer eylülü bekleyim diyorum denize girme tatil vs olayı tam bittiğinde akmaması için o zaman boyayım diyorum ama bu seferde banyo yaptıkçaa yine açılır mı ki diye korkuyorum ?

saç boyamaktan bktım artık bi boyasam kumral olsam daha saç falan boyamayacağım

20150721_152047.jpg 20150727_143159.jpg şimdiki saç rengm bu :KK43:

Son düzenleme:
saçlarım 8.1 küllü koyu sarı gibi bi renk hemen hemen 8.1 küllü koyu sarı . Saçlarımı kumral yapmak istiyorum 7.1 küllü kumrala boyamıştım süper olmuştu ama denize girince yine akıp eski haline döndü . ne yapsam da kumral olup geri akmasa ? bu sefer bi koyusunu daha alıp 6.1 ile mi boyasam yoksa 5.1 mi alsam ne yapsam ? lütfen bana yardım edin .(buu sefer eylülü bekleyim diyorum denize girme tatil vs olayı tam bittiğinde akmaması için o zaman boyayım diyorum ama bu seferde banyo yaptıkçaa yine açılır mı ki diye korkuyorum ?

saç boyamaktan bktım artık bi boyasam kumral olsam daha saç falan boyamayacağım

Eki Görüntüle 1591613 Eki Görüntüle 1591612 şimdiki saç rengm bu :KK43:
ne kadar hoş bir renk yakalamışsın keşke koyultmasan ama sen bilirsin tabi=) önce pigment yükleme yapıp sonra boyaman gerekiyor sanırım daha az akması için.. net bilgim yok bunu bir araştır istersen..

Pigmentasyon yapmana gerek yok bence.Pigmentasyon yani ön boyama çok açık sarılardan koyu renge geçişte gerekli, 8 tonundan 7ye geçmek daha kolay.zaten yaz sonu yapacağından bu sefer o kadar akmayacaktır.ilk boyamanı 6yla yaparsın, 15 gün sonra akınca 7ye boyarsın ve sorun hallolur.
İlk fotodaki saç rengi nefis duruyor.ben olsam sadece dipleri kumrallaştırır, uçları sarı bırakırım.

X