Elinize alıp, yerinden neden oynattınız ? Kuş, siz ellediğiniz için yumurtasını terk etmiş gibi duruyor.Merhaba balkonda saksımda yumurta var 10 gün geçti ama sanırım kumru yumurtası kuluçka yapması gerekiyordu sanırım ama burda kumrular var ama yuva yok kumru yumurtasıdır diye düşündüm ne yapmam gerekiyor bilmiyorum atayım mı dursun mu günaha girmek istemiyorum
10 günü geçti hani öyle dicem gelecek yuva yapcak duran kuşlar yok elime almamdaki sebep çekmek içindi nette baktım süreci epey geçmiş döllenmemiş içi boş diye çıktı o yüzdenMaşallah alip her yere koymussunuz
Arkaplanlar surekli degisik
Kaktusun ustune biraktiysa gelip oturamamis olabilir
Eskiden boyle birsey yasamistik eldivenle yumurtayi alip iki üc çalidan yuvamsi birsey yapip icine minik bez koyup koyduk 2 gun sonra kuş gelip oturmustu uzerine
Ama insan eli degince pek yanasmiyorlar diye biliyorum
Yok malesef hiç bir şekilde bizim balkona gelmez evimizde kedimiz var ondan ürkmüş olabilir baktım damar yok döllenme olmamış o yüzden elime aldımnormalde dokunmamanız gerekiyor,bırakır yumurtayı,kumrular tek yumurtlamaz,ikinci yumurtayı da 10 gün olduysa çoktan yapmış olmalıydı,yumurtanın altına flaş tutup bakın damar var mı
Döllenme olmamış o yüzden elime aldım baktım yoksa damarlı olması lazımmış yoksa elimi süremezdimAlper Tüydeş'e sorun. O gerçekten çok ilgileniyor mesajlarla. Umarım burdan sonra yaşatılabilir. Çok gezdirmişsiniz.
Ben biraz önce geldim elime aldım 10 gündür duruyor döllenme olmamış bu sebeple elime aldım sanırım kedi var bizde korktu gitti üzüldümde bekledim sürekli çünkü ellemem gerekiyordu normalde ama süresi uzun oldu damarda olmayınca elledimElinize alıp, yerinden neden oynattınız ? Kuş, siz ellediğiniz için yumurtasını terk etmiş gibi duruyor.
üstüne yatması gerekiyor can olması için,ikinciyi yapmadan terk etmiş,kaktüsün üstünde bulduysanız yumurtlama yapma yeri orası değil kumrunun,üstünüz de kat ya da çatı aralığı varsa ordan düşmüş olabilirYok malesef hiç bir şekilde bizim balkona gelmez evimizde kedimiz var ondan ürkmüş olabilir baktım damar yok döllenme olmamış o yüzden elime aldım
Döllenme olmamış yani içi boş oluyormuş veterinere attım resmi şimdi içi boş döllenme yok dedidöllenme olmadığı içinde hayat olmadığı anlamına gelmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?