Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.488
Burada güncel yazdı diye ceza alanlar oldu ne değişti hiç birşey !

Yeni trend ;
- Günaydın
- Fiyatlar düştü
- Ücretsiz kargo
- sözde yeni ürün eleme (oysa ilk sayfaya eklenebiliyor yeni ürün)

en can alıcısı ise yakın arkadaşlar birbirlerine canım şu kaça olur diye konuyu yukarı çekmeler.

Buyrun siz söyleyin kuralları oluşturalım.

Konuyu sohbete çevirip yukarı da tutanları da unutmayalım.

Ciddi bir adaletsizlik var.

Burada sıralamayı en çok okunana göre yaparsam inanın 1. milyon mesaj da yazsanız arka sayfada kalmaktan kurtulamazsınız. O zamanda yeni konu açanahaksızlık olur.

Benim aklıma gelen ürün eklemek dışında hiç bir mesaj yazılmasın, pazarlığınıza özel mesaj ile devam edin.

Varsa öneriniz buyrun yazın .... fakat burada ciddi bir adaletsizlik var kaç kişinin üyeliği yandı hiç yok yere ...

konuyla alakası yok ama burada bulmusken sızı sormak ıstedım ,
bır uyenın ıhtıyacı vardı pro uyelık alırsak ucretı ona gıdecektı haber beklenıyordu sonuc ne oldu acaba ?

Benim önerim satış bitmeden de konuların konu sahibinin isteğiyle kapatılması..Konuyu güncelleyemiyoruz evet uyarı aldık hep...Bu seferde konular geride kalıyor. .Nasıl bir yol izlenmeli bilemedim ama siz de haklısınız. ..Adaletsizlik söz konusu..

sadece ürün eklendiğinde ve 5 msjda bir yukarıya çıksın konular..yada 10 msjda..

Ben artik urun ekleme olayini ilk sayfadaki duzeltilen mesajdan yapiyorum. Son mesajlara ürün eklemeyecegim peki ben yeni urun ekledigimi nasil duyuracagim?

bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
satıcılar ilgili başlığa ürün resmi ve fiyatlarını yazsın
alıcılar satıcılarla özelden mesajlaşsın
satılan ürünün resmini satıcı konudan silsin
olmazmı?

Ben artik urun ekleme olayini ilk sayfadaki duzeltilen mesajdan yapiyorum. Son mesajlara ürün eklemeyecegim peki ben yeni urun ekledigimi nasil duyuracagim?
nasıl yapıyorsn ?ben sona ekliyorum hatta 58. sayfamdan sonra güncelim ben ..nasıl yapıcam ki?

bit pazarını kaldırın üyeler konu açamasın
yöneticiler olarak ayrı ayrı bölümler açın
kozmetik, üst giyim, pantolon, etek, dış giyim, takı, ev tekstili gibi konu başlıkları olsun
satıcılar ilgili başlığa ürün resmi ve fiyatlarını yazsın
alıcılar satıcılarla özelden mesajlaşsın
satılan ürünün resmini satıcı konudan silsin
olmazmı?
ama kimse tek ürün için kargo ödemek istemiyor..toplu yada birkaç parça istiyor..onu nasıl yapıcaz..o zaman zorlanılır bence..

Eger bu bir sorunsa ve çözümü kurallarla ve uyarmakla giderilemiyorsa o zaman kitapseverim kitapseverim arkadasimizin dedigi gibi yapmanizi tavsiye ederim ben de. Herkesin bildigi şu en cok ikinci el araba alinan sitede de tavsiye edilen bu duzen uygulaniyor.

Her seye ayri kategori yapmışlar ve ozelden mesajlasiyorlar. Biz de oyle yapalim bence:)
orda benimde üyeliğim var..şöyle bir sıkıntı varki özelden resim ekleyemiyorsun..ayrıca orda senin yine bir konun var zaten..bakmak isteyen üyenin diğer ilanları linkinden bakabiliyor fakat sadece alıcı bakabiliyor.ben satıcı olarak benden takas isteyen başka bir üyenin diğer ürünlerine ulaşamıyorum..öyle bir link yok.arama yapmam gerekiyor..bu sorunlar düzeltilirse güzel bir sistem aslında..

Sadece yeni ürün koyalım artık oyle guncelleyelim...yeni ürün bulmakta sıkıntı cekicez tabiki ama en mantıklısı bu. .eesden dosttan tedarik edip koyabiliriz belki...benim çokk fazla ürün var. .satılsa yenileri koyucam fakat satılmadan kalabalık olmasın dıye yüklemedim ama artık oyle yapıcam...mesajla uyarı almak hoş olmuyor...

orda benimde üyeliğim var..şöyle bir sıkıntı varki özelden resim ekleyemiyorsun..ayrıca orda senin yine bir konun var zaten..bakmak isteyen üyenin diğer ilanları linkinden bakabiliyor fakat sadece alıcı bakabiliyor.ben satıcı olarak benden takas isteyen başka bir üyenin diğer ürünlerine ulaşamıyorum..öyle bir link yok.arama yapmam gerekiyor..bu sorunlar düzeltilirse güzel bir sistem aslında..
Benim uyeligim yok ayrintisini bilmiyorum canim. Ama sorun vardir tabii orda da.. bilemedim ki ben:KK64:

Şunu unutmayın bu site takas veya alışveriş sitesi değil. Bu bölümü açmazdaki amaç elinizdeki atıl eşyalarınızı değerlendirmeniz. Lakin olay e-ticarete döndü. Etiketli çanta satanlar var. 1 çanta olur anlarımda 10 tane etiketli çanta olunca bunu anlamakta zorlanıyorum.

Şunu unutmayın bu site takas veya alışveriş sitesi değil. Bu bölümü açmazdaki amaç elinizdeki atıl eşyalarınızı değerlendirmeniz. Lakin olay e-ticarete döndü. Etiketli çanta satanlar var. 1 çanta olur anlarımda 10 tane etiketli çanta olunca bunu anlamakta zorlanıyorum.
ama şunu gözden kaçırıyorsunuz.ben burdan yeniden gardolap kurdum.takas yapamadığım arkadaşlardan beğendiğim ürünleride satabildiğim ürünlerden yaptığım kazançla ödedim..kendi namıma banka kesintisi ve kargo ücretlerini hesaba katarak diyorum ki;kazanç falan sağlamadım ama çok şık ve değişik ürünler aldım..bence güzel bir platform..ben şahsım açısından çok memnunum..bu sorunlarda çözülürse 10 numara..hanımlar değişikliği sever kılık kıyafette..burdan aldıklarımı sıfır olarak mağazalardan almaya kalksam alamam...

evet sıfır ürün satışı çok fazla ama yöneticiler bu konuda çok dikkatli hemen konuyu kapatıyolarda bizim iş nolucak K Kazen :KK54: valla bi çözüm bulmak lazım

X