Kurban rolüne girmek ve sürekli kötü hayaller kurmak

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
Merhaba. Ben çok duygusal ve az da olsa karamsar bi insanım. 25 yaşında üniversite mezunu bir bayanım dışardan görenler beni gayet akıllı zeki normal bi insan olarak görür ama gel gör ki içimde fırtınalar kopuyor
smile.png

Kendimle ilgili sürekli kötü hayaller kuruyorum.var mı benim gibi böle hayaller kuran insanlar?

Son düzenleme:
kızlar lütfen yardımcı olur musunuz :)

Merhaba. Ben çok duygusal ve az da olsa karamsar bi insanım. 25 yaşında üniversite mezunu bir bayanım dışardan görenler beni gayet akıllı zeki normal bi insan olarak görür ama gel gör ki içimde fırtınalar kopuyor
smile.png

Kendimle ilgili sürekli kötü hayaller kuruyorum. Mesela bir filmde izlediğim bir sahneden etkilenip aynı filmdeki o karakter gibi ilerde sevmediğim bir insanla evlendirileceğim, dayak yiyeceğim öldürüleceğim gibi, yada kaza geçirip öleceğim gibi hayaller kuruyorum, kendimi kurban rolüne sokuyorum ve bu hoşuma gidiyor. Çünkü o hayallerde insanlar benim için üzülüyor benim arkamdan ağlıyor , benim değerimi anlıyor. Ve bu hayalleri kurarken gerçekten acı çekiyorum,gözlerim falan doluyor, bu hayaller çok uzun sürüyor,gündelik hayatımı çok kaplamaya başladı.

Nedir bunun sebebi, deliriyor muyum? Psikoloğa gidemem ne olur yardım edin, kurban rolüne girdiğim hayaller kurmak neden hoşuma gidiyor? Baya ayrıntılı şekilde trafik kazaları falan planlıyorum kafamda dram yaratıyorum
smile.png

Var mı benim gibi böle hayaller kuran insanlar?

Fazla film seyretme günlük yapman gereken isleri yap calisiyorsan yoruluyorsundur ,yorulursan bunlari düsünmeye vaktin kalmaz.Kendi kendine aciyorsan acimayi birakmalisin ,degerli olmak deger görmek isteyen bir cok insan senin icine düstügün Kurban olma rolünü normal günlük hayatina tasiyor sonuc yazdiklarin .Hasta degilsin delirmiyorsunda :) ama hayal gücün seni asmis realiteye dön biraz ,sana tavsiye olarak mesguliyet bul calisiyorsan daha bi canla basla Calis ve fazla film izleme ismi üzerinde filmm...

smile.png

Kendimle ilgili sürekli kötü hayaller kuruyorum. Mesela bir filmde izlediğim bir sahneden etkilenip aynı filmdeki o karakter gibi ilerde sevmediğim bir insanla evlendirileceğim, dayak yiyeceğim öldürüleceğim gibi, yada kaza geçirip öleceğim gibi hayaller kuruyorum, kendimi kurban rolüne sokuyorum ve bu hoşuma gidiyor. Çünkü o hayallerde insanlar benim için üzülüyor benim arkamdan ağlıyor , benim değerimi anlıyor. Ve bu hayalleri kurarken gerçekten acı çekiyorum,gözlerim falan doluyor, bu hayaller çok uzun sürüyor,gündelik hayatımı çok kaplamaya başladı.

Nedir bunun sebebi, deliriyor muyum? Psikoloğa gidemem ne olur yardım edin, kurban rolüne girdiğim hayaller kurmak neden hoşuma gidiyor? Baya ayrıntılı şekilde trafik kazaları falan planlıyorum kafamda dram yaratıyorum
smile.png

canım sanırım biraz ilgisiz kalmışsın ki böyle hayaller kuruyorsun. bilinçaltın sevilmediğini düşünüyor. ben de bazen böyle hayaller kuruyorum sonrada ben öldükten 3 gün sonra herkes normal hayatına geri dönecek diyorum. ama yaşarsam herşeyi değiştirebilirim diye bu sefer güzel hayaller kuruyorum. sana tavsiyem şahane hatalar kitabını al ve oku ne demek isteyeceğimi anlıycaksın :)

canım sanırım biraz ilgisiz kalmışsın ki böyle hayaller kuruyorsun. bilinçaltın sevilmediğini düşünüyor. ben de bazen böyle hayaller kuruyorum sonrada ben öldükten 3 gün sonra herkes normal hayatına geri dönecek diyorum. ama yaşarsam herşeyi değiştirebilirim diye bu sefer güzel hayaller kuruyorum. sana tavsiyem şahane hatalar kitabını al ve oku ne demek isteyeceğimi anlıycaksın :)

evet ilgisiz kaldım:KK43: ama böle hayaller kuran başka birinin de olduğuna yalnız olmadığıma sevindim:KK70: kitabı not ettim alıcam inşallah teşekkür ederim.

Fazla film seyretme günlük yapman gereken isleri yap calisiyorsan yoruluyorsundur ,yorulursan bunlari düsünmeye vaktin kalmaz.Kendi kendine aciyorsan acimayi birakmalisin ,degerli olmak deger görmek isteyen bir cok insan senin icine düstügün Kurban olma rolünü normal günlük hayatina tasiyor sonuc yazdiklarin .Hasta degilsin delirmiyorsunda :) ama hayal gücün seni asmis realiteye dön biraz ,sana tavsiye olarak mesguliyet bul calisiyorsan daha bi canla basla Calis ve fazla film izleme ismi üzerinde filmm...

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, evet filmlere çok kaptırıyorum:)

ay işte aynı bennnnn:110::110::110: bende hep böyle şeyler düşünürüm hatta gözlerim dolar biraz kendimi kaptırdıktan sonra normal hayatıma geri dönerim.nedenini bende hep merak ediyorum yaa.bulursan bana da sole:))

ay işte aynı bennnnn:110::110::110: bende hep böyle şeyler düşünürüm hatta gözlerim dolar biraz kendimi kaptırdıktan sonra normal hayatıma geri dönerim.nedenini bende hep merak ediyorum yaa.bulursan bana da sole:))

tek değilmişim demekki:)) bulursam söylerim tatlım:)

kesinlikle değilsin.hele ben biri beni üzünce şimdi araba çarpsa da görse gününü filan derim :KK17:bence bizden çok var:)

Peki gerçekten etrafınızda değerli olduğunuzu mu değersiz olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Objektif olarak yazdıklarınızı okurken ilk yorumum :
-Kendinize yeterince değer verilmediğini hissediyorsunuz.Önemsenmek için hayalinizde kendinizi kötü yollara sürüklüyor ve kendinizi rahatlatmak amacıyla bir çeşit savunma mekanizması kuruyorsunuz oldu.

Peki gerçekten etrafınızda değerli olduğunuzu mu değersiz olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Objektif olarak yazdıklarınızı okurken ilk yorumum :
-Kendinize yeterince değer verilmediğini hissediyorsunuz.Önemsenmek için hayalinizde kendinizi kötü yollara sürüklüyor ve kendinizi rahatlatmak amacıyla bir çeşit savunma mekanizması kuruyorsunuz oldu.

Evet zaten herkes bunu söylemişti:) yeterince değer görmediğimi düşünüyorum

ve bu hoşuma gidiyor. Çünkü o hayallerde insanlar benim için üzülüyor benim arkamdan ağlıyor , benim değerimi anlıyor.:KK57::KK57::KK57:

Bütün problemde tam olarak burada bence..neden insanların seni önemsemediğini düsünüyorsun?:KK14:

smile.png

smile.png

Senin sevgiye ihtiyacın var net...

ve bu hoşuma gidiyor. Çünkü o hayallerde insanlar benim için üzülüyor benim arkamdan ağlıyor , benim değerimi anlıyor.:KK57::KK57::KK57:

Bütün problemde tam olarak burada bence..neden insanların seni önemsemediğini düsünüyorsun?:KK14:

Çünkü bazen dışlanıyorum yada insanlara karşı çok beklentiye giriyorum. Örneğin annem hastaneye yattı 3 ay evde yalnız kaldım hiç bir arkadaşım arayıp öylesine sormaktan başka hiçbirşey yapmadı. Böyle şeyler nedeniyle.

Senin sevgiye ihtiyacın var net...

Arkadaşım sağol ama bunu anladık artık zaten:))

Bırakın onu bunu sunu..sizin kimseye ihtiyacınız yok..
Siz önce kendinize değer verin,önem verin..
Baskalarından beklemekle hayal kırıklığından baska sonuc elde etmezsiniz..:KK56:

Arkadaşım sağol ama bunu anladık artık zaten:))[/QUOTE]

E anladıysanız konuşmayı uzatmanın anlamı yok bence, sevilmiyorsan sevmeyi dene Kedi al bir tane

Bırakın onu bunu sunu..sizin kimseye ihtiyacınız yok..
Siz önce kendinize değer verin,önem verin..
Baskalarından beklemekle hayal kırıklığından baska sonuc elde etmezsiniz..:KK56:

Evet çok haklısınız, başkalarının düşüncelerini çok fazla önemsiyorum sanırım.

Arkadaşım sağol ama bunu anladık artık zaten:))

E anladıysanız konuşmayı uzatmanın anlamı yok bence[/QUOTE]

Bozdunuz mu şimdi beni :))) Ben size düzgünce yazdığınız şeyi zaten bildiğimi söledim ilk mesajdan beri onu konuşuyoruz yeni bi tespit yapmışsınız gibi yazmışsınız, yardımcı olamıcaksınız konuya lütfen yazmayın bir daha. İyi günler

Evet çok haklısınız, başkalarının düşüncelerini çok fazla önemsiyorum sanırım.

E anladıysanız konuşmayı uzatmanın anlamı yok bence

Bozdunuz mu şimdi beni :))) Ben size düzgünce yazdığınız şeyi zaten bildiğimi söledim ilk mesajdan beri onu konuşuyoruz yeni bi tespit yapmışsınız gibi yazmışsınız, yardımcı olamıcaksınız konuya lütfen yazmayın bir daha. İyi günler[/QUOTE]

Annem yardımcı olmak için gel ben seviyim seni, seni niye bozayım.Valla kötü niyetle yazmadım sevgiye ihtiyacım var belli çözümüde bulmuşsun eee konuşulcak yanı kalmamış boş vaktin çok bolca hayal kuruyon, istediğin illa tavsiyese kedi al dedim, olmadı bi kursa yazıl aktivite yap

Evet zaten herkes bunu söylemişti:) yeterince değer görmediğimi düşünüyorum
İlk yorumları okumadan yazmışım.Biliyorum demişsiniz bir de bildiğiniz şeyi neden burada abartarak ''deliriyor muyum?'' şeklinde açtınız o zaman? Kendinizde eksik bulduğunuz şeyleri ve çevrenizi tartarak hayata bakış açınızı değiştirmenizi.Kendinize yeni uğraşlar edinmenizi tavsiye ederim.

X