Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

hah! işte o test.evet tek embriyo trans edildi.ve bu denemede daha önce söylediğim gibi bebek tutunsun diye çizdiler.

hangi merkezde yaptırdın rozella? Benimkiler çizildi mi hiç bilmiyorum ama sana faydası olmuş demekki.

transferi yaparken dr. hastalarına söylüyor.bebeğinizi çizdik daha iyi tutunsun diye diyor

1 ci denemede tutmazsa dr asorun bu defa nasıl bir uygulama yapılacak diye.

6 litre biraz fazla değilmi daha az yapıp taze taze içsek .keçi boynuzu kürü öyle ya az yapıp taze içirin diyo eşlerinize saraçoğlu o açıdan.ama doktor böyle dediyese böyle yaparız.

canım ya sana sorum olucaktı? bu böğürtlen otunu nasıl kullanıcaz her aktarda olur herhalde yazarsan çook sevinicem. benimde tüplerde sorun var. bide pre-seed kullanıcam bakalım ilk defa kullanıcam umarım faydası olur cvp verirmisin arkadaşım çk tşkler:)))

kızlar aktarlarda bulunuyor.hiç bulamazsanız, netten ermiş aktar yazın ve 9ordan sipariş verin.6 lt iki kişi için eşlerden sadece biri içecekse 3 lt suda 200 gr 30 dk kaynatılacak

Zencefil ile bal iyice karıştırılıp macun kıvamına getirilen böğürtlen sonra sabah ve akşam birer ceviz büyüklüğünde yutulursa ağız felcine iyi gelir.
Ağız içi yaraların tedavisi de ise böğürtlen yaprağı çiğnenirse çok büyük rahatlama ve fayda sağlar.

Böğürtlen yaprağı 10’ar gram sinirli yaprak, mercimek ve hünnab ile birlikte kaynatılıp suyuna dut şurubu ilave edilerek ağızda gargara yapılırsa ağız ve diş diplerindeki iltihaplara şifa verir.

Böğürtlenin bol bol tüketilmesi bağırsaklar için çok faydalıdır. Özellikle bağırsak iltihabına yarar.

Böğürtlen cüzam tedavisinde de kullanılır. Kökü kaynatılarak birer bardak içilir.

Böğürtlen kökü kaynatılıp içilirse (erkek ve kadın) cinsel gücü arttırır.
Böğürtlen biberiye, defne tohumu, sirke ile kaynatılıp elde edilen su ile gargara yapılırsa dişlerin çürümesini önlemeye katkıda bulunur.

Böğürtlen dikeninin suyu ile göz zafiyeti olan hastaların gözlerine pansuman yapılırsa fayda sağlar.

Böğürtlen ağacının külü iltihaplı yaralara pudra olarak konulabilir.
Böğürtlen filizi sinirli yaprak, sumak ve gül ile beraber kaynatılıp bu suya dut şurubu da ilave edilerek gargara yapılırsa küçük dil şişmesinin tedavisinde kullanılır.

Böğürtlen kökü kaynatılıp birer bardak içilirse şeker hastalarına iyi gelir.
Böğürtlen kökü kaynatılarak ağız şişliği için kullanılabilir.

Böbrek ve mesane kumu dökülmesinde böğürtlen kökü kaynatılıp içilirse rahatlama sağlar. Ayrıca siyah nohut suyu, hatmi tohumu, aluç sakızı, kına çiçeği kökü, yabani kereviz, yarpuz-nane, pelin, burçak, enginar suyu, turup, baldıran, defne kökü de böbrek ve mesane kumuna fayda sağlar.

Prof. Dr. Erkan Topuz, böğürtlenin kanser ve tümör hücrelerinin gelişimini engellediğini söylüyor. Topuz, herkese günde bir avuç böğürtlen yemesini tavsiye ediyor. Böğürtleni mevsiminde tüketebileceğiniz gibi yaprağını kurutup kışın çayını içebilirsiniz. Şurubunu ya da marmelatını da yapabilirsiniz. Ayrıca böğürtlen dondurma, pasta, ve kozmetik sektörlerinde de kullanılıyor. Sıcaktan bunalmış bir vaziyette yürürken karşınıza bir işporta tezgâhında ya da manav reyonunda çıkıyor. Göz alıcı rengi bakar bakmaz ekşi ve ferah tadını hayal ettiriyor. Böğürtlen mevsimindeyiz. Birkaç yıl öncesine kadar az bulunan ve pahalı bir meyve olan böğürtlen şimdilerde hiç olmadığı kadar bol. Dolayısıyla önceki yıllara göre daha ucuz. Çünkü 8 yıldır Tarım Bakanlığı'nın üniversitelerle birlikte yaptığı çalışmalar sayesinde 10 ilde böğürtlen yetiştiriliyor. Tokat, Adana, Samsun, Maraş, Ordu, Erzurum, Erzincan, Malatya, Hatay ve Isparta'da tarlalara böğürtlen dikildi. Bu yıl beklenenden çok hasat elde eden çiftçiler dondurma, pasta, ve kozmetik sektörlerinin ihtiyacını karşıladıktan sonra ellerinde kalan ürünü piyasaya sürdü.

Kültür böğürtleni olarak adlandırılan tarla böğürtlenleri hem renk hem de büyüklük olarak göz dolduruyor. Daha küçük ve açık renkli olan yaban böğürtlenleri ise tadı ve faydası bakımından daha makbul. Fakat toplanması zor ve üretimi az olduğu için kültür böğürtlenine razı olmak gerekiyor. Çünkü böğürtlenin başta kanser olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiğini öğrenince bu meyveyi sofralarınızdan eksik etmeyeceksiniz.

Kanser savaşçısı böğürtlen

Böğürtlenin içinde bulunan ellagik asit, antikansorojen madde olarak biliniyor. Onkolog Prof. Dr. Erkan Topuz, Amerika'da hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde böğürtlenin kanser ve tümör hücrelerinin gelişimini engellediğinin, hatta küçülttüğünün ntespit edildiğini söylüyor. Ellagik asit, böğürtlenin yanı sıra, çilek, üzüm ve ahudududa da bulunuyor. Topuz, günde bir avuç böğürtlen yenilmesini tavsiye ediyor. Böğürtlen yaz ortası ve sonbahar başında hasadı yapılan bir meyve. Yılın diğer zamanlarında ise şurubu veya marmelatı tüketilebilir. Böğürtlenin bir özelliği de dondurucuya konulabilen bir meyve olması. Dondurucuda özelliğini ve lezzetini kaybetmiyor, uzun süre kalabiliyor. Dolayısıyla da kışın ortasında taze böğürtlen tüketebilirsiniz. Böğürtlenin sadece meyvesi değil yaprağı ve kökü de kansere karşı etkili. Böğürtlen yaprağını kurutup kışın çayını içebilirsiniz.

Onkoloji profesöründen böğürtlen şurubu tarifi

Böğürtlenin faydasını göstermesi için yılda birkaç defa yemenin etkili olmayacağını söyleyen Topuz, sürekli tüketilmesini öneriyor. ve kadınlara böğürtlen şurubu tarifi veriyor: Böğürtleni bol olduğu zamanlarda alıp ezerek bir süre kaynatın. Pekmez haline gelmeden sıvı olarak şişeleyin. Kesinlikle şeker katmayın ve bu şuruptan günde üç çorba kaşığı tüketin. Yine böğürtlenli pasta ve dondurmaları bolca tüketebilirsiniz.

Anadolu çiftçisinin meyve yetiştiriciliği konusundaki danışmanı Prof. Dr. Resul Gerçikçioğlu, Türk çiftçisinin böğürtleni nihayet keşfettiğini söylüyor. Hem faydası hem de çok sayıda sektörde kullanılıyor olması böğürtlen üretimini her yıl artırıyor. Birçok bölgede yaban böğürtleni yetiştiği için bugüne kadar tarımını yapmak çiftçilerin aklına gelmiyordu. Bakanlığın ve akademisyenlerin desteğiyle çiftçiler buğday ve karpuz tarlalarına böğürtlen dikti. Kazançlarından da çok memnunlar. Gerçekçioğlu, üretimin iyi gittiği ve böğürtleni daha çok tüketeceğimiz müjdesini veriyor.

Böğürtlenin faydaları saymakla bitmiyor

İçeriğinde bulunan ellagik asit antikanserojen madde olarak biliniyor. Bu madde kanser hücrelerinin ve tümörün büyümesini engelliyor. Göğüs ve rahim tümörünün büyümesini engellediği Amerika'da Kuzey Carolina'daki Clemson Üniversitesi'nde yapılan araştırmalarda tespit edilmiş.

Hafızaya iyi geliyor.
Yaprağından yapılan çay, ağız yaralarını iyileştiriyor.
Kanı temizliyor.
Cildi güzelleştiriyor. Bu sebeple kozmetikte de çok kullanılıyor.
Böğürtlen suyu kan şekerini dengeliyor.
Bol vitamin içeriyor. Özellikle içeriğindeki B grubu vitaminler çocukların gelişimini olumlu yönde etkiliyor

Böğürtlen kökünün sağlık açısından çok faydası ve yararı vardır. Böğürtleni çay olarakda kullanabilirsiniz. Yapraklarını kaynatarakl şifalarından da faydalanabilirsiniz. Böğürtlenin faydalarını ve yararlarını trdiyet.com olarak, açıklıyoruz. Kanser ve tümör tedavilerini engelleyen bitki keşif edildi. Böğürtlen kanser ve tümör hücrelerinin tedavisinde çok etkili rol oynuyor. Ordu üniversitesinde Ziraat Fakültesi Dekanı olan, Profesör Doktor Turan Karadeniz, yapılan gözlemler sonucunda kanser hastalarının bol, bol böğürtlen tüketmelerinin bu hastalıkla tedavide çok faydalı olabileceğini açıkladı.

Karadeniz bölgesinin Ordu şehrinde genelde insanların kivi ve fındık üretiminin üzerinden geçindiğini kayıt eden Tufan Karadeniz artık böğürtlenin de üretimine başladığını ve yaygınlaştığının altını çizdi. Yaklaşık olarak Ordu ilimizde her yıl 4 ton böğürtlen üretimi yaılmaktadır. Umarız, daha fazla üretim kapasitesini arttırarak hasta vatandaşlarımızın sofrasına gelerek sağlıklı beslenebilir.

1 Kilogramı yaklaşık olarak 7 tl den satılan böğürtleni bahçenizde, tarlanızda yetiştirebilir. Yada satın alarak tüketebilirsiniz. Böğürtlenin içinde bulunan “ellagic asit” sayesinde kanser ve tümör hücrelerinin oluşumunu engelleyerek bu hücrelerin öldürülmesinde etkin rol oynuyor. Böğürtlenin faydalarına bir yenisini daha eklemek gerekiyor. Tıp dünyasında şifalı bitkilerle tedavi artık günümüzde bu haberler sayesinde daha inandırıcı hale geliyor. Toplumumuz sağlıklı besinleri öğrenerek, hastalıklara karşı önlemlerini alabiliyorlar.

Böğürtlenin sadece kansere faydası olmadığı aşikar. Tüm solunum yolu rahatsızlıkları, yüksek tansiyon, diyabet hastaları, ağrılar, göğüs rahatsızlıkları gibi bir çok hastalığın tedavisinde faydalı bir besin kaynağıdır. Böğürtlenin yaralara sürülerek iyileşme sürecini hızlandırdığı, araştırmacı doktorlar tarafından gözlemlenmiştir. Ayrıca bu bitkinin köklerini kaynattıktan sonra içebilirsiniz. Bitkinin kökleri böbrek taşlarının düşmesine yardımcı oluyo

tadı buruk ama sadece 1 çay bardağı sabah akşam aç karnına.yani akşam 1 çay bardağı sabah 1 çay bardağı

Hayirli cumalar
Rabbim dualarimizi kabul Amellerimizi makbul eylesin ins Hamile kalan kardeslerimize hayirlisiyla kucaklarina almasini öpüp koklamayi nasip etsin
Bebek hasretiyle yanan maddi ve manevi emek veren ugrasan herkeze Mevlam su mubarek cuma gunu hurmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin Aminnnnnnnnn
Bende bu ugurda coook ugras verenlerdenim coook savastim emek verdim tum olumsuzluklara ragmen yavrumu Rabbim nasip rtti sukrolsun hamddolsun benim hikayem coook uzun 20 sene ugrastim didindim coook zor gunler aylar seneler gecirdim.
8. migro tedavimde tek yumurtayla hamile kaldim.Denemedigim ottu cöptu kurler kalmadi bogurtlen kokunu bende icmistim ama biz daglardan sökmustuk kökleri bir ay kadar icmistim sabahlari coook aciydi denize dusen yilana sarilir misali cokmayan candan ümit kesilmezmis.
Her sey bir vesile inanin bu dunya imtehan dunyasi Allahu Taala kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor önemli olan Rabbimizden gelene Razi olmaktir sabretmektir umutlu ve ümitle BEKLEMEKTIR:
Bizede son tedavimizde artik bu dosyayi kapatalim denildi bosuna ugrasmayalim yumurtalar bitti bitecek olmuyor olmaz artik denildi ben yurt disindayim buradaki hekimler dedi bana biz coook zoooor vakaydik esim azo spermi yani menide hic canli sperm yoook anca migroteseyle bulunuyordu.
Benimde rezervim coook azdi TURKIYEDE Allahima sukurler olsun 3. denememde Mevlam umudumuzu nasip etti simdide menepozla savasiyorum.
Allahim nasip ederse dilerse ogluma kardes istiyorum Tabiki Allahim bu duyguyu once olmayanlara tattirsin ins gercektende coook yoruldum yillarimi verdim.
fsh hormonum tavan yapmis hayirlisi turkiyeden hayit,civanpercemi,arslanpencesi,cobancantasi,adacayi,getirttim.
once bir sogan kurunu yapayim sonrada bu karisimlari icecem 3 ay hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins selam ve duayla Allaha emanet olun sevgiler.

Kayseri'de ne yaptırdın canım..
Ben de kayserideyimmm
Yeni öğrendim bende...
Amh çok düşük
Fsh çok yuksekkkk:18:

Tüp bebek yaptırdım canım. Benimde kanalımın biri kapalı o yüzden yaptırdım. Sen kayserili misin mubecce?

Siz de neler yaşamışsınızdır kimbilir. Siz diyorum çünkü 20 sene dediğinize göre yaş farkı vardır. Bende 10 yıllık evliyim 7 yıldır uğraşıyorum. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah size de 2. yi nasip etsin inşallah.

çoktandır uğramamaştım bi gireyim dedim ve beklediğim gibi olmuş çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün umarım bizlerde senin gibi sevinir ve sevinçten göz yaşlarımızı dökeriz tabi benim durumum biraz farklı burdaki arkadaşlardan tek ortak sebebimiz var oda bebek olmaması neyse fazla uzatmayayım neşen bol olsun bebişin sana uğur getirsin mutluluklar canım kendine iyi bak yürüyüş yap hoplama zıplama uzanma bişey alırken ama günlük hayatına devam et.....allahtan ümit edelim ki umutlar çoğalsınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…