evet tamamen bu ftillerle canım benim hamile kalmam mucizeydi tüplerim tıkalıydı ikiside ve yumurta sıkıntısı vardı
Merhaba,
Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama bende anne olmak istiyorum. Kuzenimin bir arkadaşı ebeymiş ve bende kendisiyle görüştüm bir fitilden bahsetti fakat o fitili artık temin edemiyormuş. Fitil arap ülkelerinden birinden geliyormuş. fitili yapan eczacı vefat ettimiş ve fitili bulamaz olmuşlar. Bu konuşmadan sonra nette mucize fitil diye aramaya başlarken sizin yazışmalarınızı, senin hikayeni okudum ve çok etkilendim. Allah bebişini analı babalı uzun ömürlü kılsın inşallah.
Ben İstanbul da yaşıyorum. Ve mümkünse Herdem ablayla irtibata geçmek istiyorum. Bana ulaşabileceğim bir numara ya da herhangi bir bilgi verebilirsen çok mutlu olurum.
Bende birkaç kere tüp bebek denedim. Başarısızlıkla sonuçlandı. Sonra kendiliğinden hamile kaldım düşük oldu. Arkasından tekrar kaldım mol gebelik oldu. Fsh ve Lh değerlerim yüksek ve erken menepoz riskim olduğu söylendi. Yumurtalık rezervimde azalma varmış.
Umarım hala bu siteyi ziyaret ediyorsundur ve mesajımı alırsın. Sevgiler
Özelden atmak istedim ama henüz özeli kullanamıyor muşum :)