kürt olması önemli değil ama...

gokce96gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
86
29
Merhaba arkadaşlar
Bu yıl üniversiteye basladim bizim sinifta bir çocuk var sinifa ilk girdiğim anda direkt dikkatimi çekmişti o kadar yakisikli ve dikkat çekiciydi ki... Sürekli gözüm ona gidiyordu henüz daha tanimamistim ama çok etkilemişti beni. Hcaya kendini tanitirken pür dikkat onu dinliyordum. İzmirli olduğunu düşünmüstüm ilk gordugumde ama doğuluydu ve şiveli konuşuyordu. Bu benim için hic önemli değildi. Takmadim. Birkac gun sonra kantin de birkaç çocukla tanismaya yanimiza geldiler konuştuk vs daha sonra numarami istedi konuştuk ettik tatillerde benden etkilendiğini söyledi her gece konuşuyorduk falan derken konuyu bir gece bilerek siyasete getirdim amacim düşüncelerini öğrenmekti. Maalesef ki malum terör örgütüne sempatisi vardi onun partisini de desteklediğini söyledi. Ben bunun, kürt - türk ayriminin yanlis olduğunu bizim bu şekilde Türkiye olduğumuzu anlatmaya calistim vs. Ama o olaylara çok farkli acidan bakiyor. Ben yanlis mi yapiyorum arkadaşlar ? Onsuz yapamam ne yapicam annem de biliyor ve kesinlikle konusmami gprusmemi istemiyor. Gerçekten kişilik olarak çok mert ve sahiplenici biri ama siyasi olarak çok farkliyiz. Babam ülkücü annem ve ben chpliyiz. Babam duysa beni öldürür sanirim. :KK43:((

sadece kürt olsa sıkıntı yok insanları ötekileştirmeyin derdim ama terör örgütü sempatizanı diyosunuz? ne malum sizide onların içine çekmeye çalışmayacağı? hatta bunun için sizle beraber olmadığı? yol yakınken dönün, vazgeçin, pişman olursunuz..

Belkide evlilige kadar gitmeyecek.Ailen evlenmeycek ki sen evleneceksin sonucta
Ama terörü destekleyen bir insandan derhal uzak dur derim
Yaklasma bile

uzak duuurrr ,

kültürel farklılık da önemlı

her iki kültüürn bakışı farklı

helekı bu çocuk teror sempatizanı

ben olsa dk konuşmam

Dertsiz basina dertmi ariyon sende canim.bi söz var bilirsin guzel yüzünde pilavmi yiycen.herkes anlasyrz sorun yok dediginle bile sorun yasiyo evlenp ettikten sonra sen teror yandasini sevym dyon.seni buyuten anandan babandandami degerli.yazik üzüldüm ailene.erkek cok bulunurda anne baba bi tane kardesim.herseyi gectim o kadar askermz polisimz sehit olyo teror laneti yuzunden dsarda molotof fln atyo o senin sevgilin gibiler haberin yok galiba.dev et at kenara aileni kimki dimi onlar yarin bi gun sende cikar bagrrsin sokaklrda sevgilinle molotofta yaparsnz.

Onsuz yapamam ne demek ya? Evet, yanlış düşünüyorsunuz, duygular düşünceler biraz daha sabitlensin, üniversite 1. sınıfın çılgın, dengesiz dönemleri bunlar. 5 cümleyle ne insan tanınır, ne başka biri etiketlenir, ne de başka birinin düşüncesi değiştirilir. Öncelikle bi kendinize yatırım yapın, geliştirin, ondan sonra aşk meşk olaylarına girin.

bırak gitsin, kürtlük türklükten değil , bu kadadr farklı dünya görüşü çatışmasından sorun yaşarsınız ailecek.

Irk farketmez İngiliz de olsa, Fransız da olsa herhangi bir terör örgütüne sempatisi olan biri ile işim olmazdı. NET.
Can almak bu kadar basit değil, bir kişiyi öldürüyorlar sanıyorlar ki, o öldü. Hayır efendim, beraberinde kaç kişiyi de yanında götürdü. Annesi, varsa eşi çocuğu hepsini mezara koyuyorlar.Katledilen kişinin kendi ailenden biri olduğunu bir hayal et lütfen şimdi? Nasıl da kızdın, bir hırs doldu içine, adalet istedin, neden ben dedin di mi? Yaşayan herkes aynısını söylüyor zaten. Dünyanın her yerinde bu böyle arkadaşım. Irkı, dini farketmez, buna sebebiyet verenleri destekleyip, aferin diyen birine bir de ben onay veremem.

Merhaba arkadaşlar
Bu yıl üniversiteye basladim bizim sinifta bir çocuk var sinifa ilk girdiğim anda direkt dikkatimi çekmişti o kadar yakisikli ve dikkat çekiciydi ki... Sürekli gözüm ona gidiyordu henüz daha tanimamistim ama çok etkilemişti beni. Hcaya kendini tanitirken pür dikkat onu dinliyordum. İzmirli olduğunu düşünmüstüm ilk gordugumde ama doğuluydu ve şiveli konuşuyordu. Bu benim için hic önemli değildi. Takmadim. Birkac gun sonra kantin de birkaç çocukla tanismaya yanimiza geldiler konuştuk vs daha sonra numarami istedi konuştuk ettik tatillerde benden etkilendiğini söyledi her gece konuşuyorduk falan derken konuyu bir gece bilerek siyasete getirdim amacim düşüncelerini öğrenmekti. Maalesef ki malum terör örgütüne sempatisi vardi onun partisini de desteklediğini söyledi. Ben bunun, kürt - türk ayriminin yanlis olduğunu bizim bu şekilde Türkiye olduğumuzu anlatmaya calistim vs. Ama o olaylara çok farkli acidan bakiyor. Ben yanlis mi yapiyorum arkadaşlar ? Onsuz yapamam ne yapicam annem de biliyor ve kesinlikle konusmami gprusmemi istemiyor. Gerçekten kişilik olarak çok mert ve sahiplenici biri ama siyasi olarak çok farkliyiz. Babam ülkücü annem ve ben chpliyiz. Babam duysa beni öldürür sanirim. :KK43:((
siyasi konu yasaktır. konuyu kapatıyorum

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X