kürtaj sonra tedirginlikkkk:(

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
34
merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 32 gün önce 8 haftalık gebeliğim sonlandırılmak zorunda kaldı bebegim gelişimi ilerlemediği için ben adet olmadım hala sadece 3 gündür koyu kahve akıntım var ve bn cok korkuyorum acaba kürtaj sırasında yanlış bişeymi oldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yzın..:KK43:

merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 32 gün önce 8 haftalık gebeliğim sonlandırılmak zorunda kaldı bebegim gelişimi ilerlemediği için ben adet olmadım hala sadece 3 gündür koyu kahve akıntım var ve bn cok korkuyorum acaba kürtaj sırasında yanlış bişeymi oldu bilgisi olan arkadaşlar lütfen yzın..:KK43:
Korkma çünkü bende kurtaj oldum.. benim bebeğim düştü ve içeride parçalar kalmış ben adet oluyorum sandım fakat parça parça bebeğimi düşürmüsüm 2 aylıktı yaklaşık doktor öyle söyledi kalan parçaları aldılar.. aynen sendeki gibi geldi bu normal hemen çatır çatır kanamazsın yani ağrın varsa sıkıntı vardır. ilaçlarını kullan aman adet oldum falan diye bırakma. kurtajdan sonrada hamile kaldım zaten o konudada endişelenme daha temiz sağlıklı bir rahim oluyor sadece kendine zaman ver 3 4 ay bekle ben istemsiz hemen kaldım allahıma şükür herşey yolunda yavrumu kucağıma almayı bekliyorum.. kendini üzme sıkma umarım bundan sonra ne gebeliğinde nede kadın hastalığı anlamında sorun yaşamazsın ...

X