Kürtaj sonrası gebelik olmadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi OBM95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
632
242
23
30
Selam kızlar
Kürtajı 10 haziranda oldum. Sonra gebelik olmadı. Sizler kürtajdan ne kadar süre sonra gebe kaldınız ve sağlıklı ilerledi?

Selam kızlar
Kürtajı 10 haziranda oldum. Sonra gebelik olmadı. Sizler kürtajdan ne kadar süre sonra gebe kaldınız ve sağlıklı ilerledi?
Yanlış hatırlamıyorsam mesajlaşmıştık canım. Bende 16 haziranda ne yazık ki kürtaj oldum. Eylül ayına kadar korunmuştum. Eylülde bir kimyasal gebelik yaşadım. Şu an günüm gecikti testlerde pozitif alıyorum ama kan bile vermedim negatifi görmemek adına. Yani totalde 4-5 ay kadar olsu

Aa hatırladım canım. Ay hadi inşallah bu sefer sağlıklı ilerlesinn

Selam kızlar
Kuzum ben 6. Ayda gebe kaldım kürtajdan sonra Mayıs 28 de kürtaj oldum şuan 5 haftalık gebeyim ama kürtajdan sonra 2 ay hiç adet olmadim ilk adetim 60. Günde gelmişti sonra her ay oldum ama

Kuzum ben 6. Ayda gebe kaldım kürtajdan sonra Mayıs 28 de kürtaj oldum şuan 5 haftalık gebeyim ama kürtajdan sonra 2 ay hiç adet olmadim ilk adetim 60. Günde gelmişti sonra her ay oldum ama
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah. Bakalım belki önümüzdeki ay olur ozaman benim de

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla ilerlesin inşallah. Bakalım belki önümüzdeki ay olur ozaman benim de
İnşallah canım benim amin Allah razı olsun dilerim Rabbim sana da isteyen herkese sagsaglim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…