- 10 Temmuz 2025
- 249
- 29
- 13
- 29
- Konu Sahibi karanfil76
-
kürtajdan on gün sonrası gittim ben normal rahim içi temiz demişti anlattım durumu adetten az ise olabilir demişti geçer bakalımİçerde hemotom oluşmuş olabilir parça kalmış olabilir normalde bukadar uzun sürmüyor bikez daha muayne olun bence
Bizde genetik testleri yaptırcaz canım doktor önerdi zaten bakalım Bebegi de yolladılar Genetiğe zatenBir tanıdıgim var o da hamile kalıp kalp atislari duruyordu kan pıhtılaşması çıkmış doğuma kadar iğne vuruluyordu farketmese şimdiki çocuğunu da kaybedecek mis kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm benimki boş gebelikti genetige gitti
İleride kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm senin durumunda olan bi kişi var yaptırdı canım onunda kaçıncı gebeliği hep kalbi duruyomus bebeğe kan gitmiyor Muş test sayesinde ogrendiler bende yaptırmak istiyorum ama pahalı imiş devlette yapılıyorsa baktiracam benim durum tabi farklı ama yiende yaptrmak isterimBizde genetik testleri yaptırcaz canım doktor önerdi zaten bakalım Bebegi de yolladılar Genetiğe zaten
Sizinde daha çok yeniymişAMİN cümlemize inşallah Canımm
AMİN inşallah kimseye yaşatmasınSizinde daha çok yeniymişRabbim bıdaha yaşatmasın inşallah
O da genetik testinin içindeymiş canım ona da bakılıyomus Bakalım Genetiğe gidelim görcezİleride kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm senin durumunda olan bi kişi var yaptırdı canım onunda kaçıncı gebeliği hep kalbi duruyomus bebeğe kan gitmiyor Muş test sayesinde ogrendiler bende yaptırmak istiyorum ama pahalı imiş devlette yapılıyorsa baktiracam benim durum tabi farklı ama yiende yaptrmak isterim
Konu açtığın için henüz doktora gitmedin sandım üç kez kürtaj oldum ben üç günden sonra azalarak bitecek bir haftada bitmezse gel sorun vardır demişti doktor gerçekten ilkinde bitmedi ve sorun oldu diğerleri dediği gibi son buldu. Geçmiş olsunkürtajdan on gün sonrası gittim ben normal rahim içi temiz demişti anlattım durumu adetten az ise olabilir demişti geçer bakalım
Sağol ban iki hafta oldu bitmedi bende uzun sürdü diye düşünüyorum su an ne gibi sorun oldu sizde bitmediginde ?Konu açtığın için henüz doktora gitmedin sandım üç kez kürtaj oldum ben üç günden sonra azalarak bitecek bir haftada bitmezse gel sorun vardır demişti doktor gerçekten ilkinde bitmedi ve sorun oldu diğerleri dediği gibi son buldu. Geçmiş olsun
Konu açtığın için henüz doktora gitmedin sandım üç kez kürtaj oldum ben üç günden sonra azalarak bitecek bir haftada bitmezse gel sorun vardır demişti doktor gerçekten ilkinde bitmedi ve sorun oldu diğerleri dediği gibi son buldu. Geçmiş olsun
[/QUOTE sana da geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin hiçbir kadına bu acıyı
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim bir daha göstermesin hiç bir kadına bu acıyıO da genetik testinin içindeymiş canım ona da bakılıyomus Bakalım Genetiğe gidelim görcez
İçerde hematom yani kan pıhtısı oluşmuştu o yüzden azar azar gelmeye devam ediyormuş kanama tekrar onu temizlemişlerdi sonra kanamada tamamen kesildi zatenSağol ban iki hafta oldu bitmedi bende uzun sürdü diye düşünüyorum su an ne gibi sorun oldu sizde bitmediginde ?
Ultrasonda belli olur demi ben gittim çünkü onuncu gününde bana rahim içi temiz dediİçerde hematom yani kan pıhtısı oluşmuştu o yüzden azar azar gelmeye devam ediyormuş kanama tekrar onu temizlemişlerdi sonra kanamada tamamen kesildi zaten
Evet belli olur şuan kaçıncı günü kürtajınUltrasonda belli olur demi ben gittim çünkü onuncu gününde bana rahim içi temiz dedi
16 gün olduEvet belli olur şuan kaçıncı günü kürtajın
Enfeksiyon nedenlide olabilir kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?