kürtaj sonucu parça kalıp histereskopi ile aldıran var mı???

melekpmb

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
12
5
41
kürtaj sonrası kanamam 40 güne kadar devam etti.. kontrol için gittiğim doktorlar kan pıhtısı var atarsın dedi. neyseki işinde uzman bir doktora en sonunda denk geldik ve betahcg ile ultrason görüntüsü bebekten parça kaldığını kanıtladı. doktorum histereskopi yapalım rahim temizlensin dedi. parça kalıp kemikleşebiliyormuş ve sonraki gebelikler için problem oluşturabiliyormuş.. benim gibi sıkıntılar yaşayan varmı aranızda??? en önemlisi de sonrasındaki süreç tabiki de. lütfen yardım?

ben kürtaj oldum 1 hafta kanama oldu tam 35.ci günde adet oldum..histereskopi oldum..temiz çıktı parçayı da incelediler

Benim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.

Benim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.
acele etme 2 adet dönemi geçsin dedi dktr

bizde doktora erken olmuyor mu dedik ama o ısrarla bir adet döneminden sonra düşünmemizi söyledi.. ama ben düşüğün sebeplerini araştırıp öyle düşünmeyi planlıyorum.

Allah yardımcın olsun cnm gönlüne göre olur inşallah herşey... sonraki süreç nasıl oldu sende? nezaman olmuştun histereskopi? histereskopi tüp bebek tedavisi için de faydalı bi uygulama diye biliyorum. inşallah sana da faydası olmuştur.

Allah yardımcın olsun cnm gönlüne göre olur inşallah herşey... sonraki süreç nasıl oldu sende? nezaman olmuştun histereskopi? histereskopi tüp bebek tedavisi için de faydalı bi uygulama diye biliyorum. inşallah sana da faydası olmuştur.
işte 3.cü adetimde gdecem dondurulmuşu denıcem

hayırlısıyla olur inşallah... daha önceden böyle bi süreç yaşamış bize umut verecek kimse yok mu :KK43:

hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum

hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum

testlere güven olmuyor bence doktora git bi görün.. ultrasonla bakar ona göre betahcg ister.

kürtajdan sonra kontrole gitmişmiydin?

yaa varya benimde kesinlikle öyle oldu. Bebeğin plesentası sanırım rahiö duvarına yapışınca bunu normla kürtaj yoluyla almak imkansız gibi birşeymiş. Bende histereskopi olacağım çarşamba günü.ok korkuyorum. ben kürtaj olaı tam 50 gün oldu hala adet olmadım. Hep bir lekeleme hallerindeyim.

kürtaj sonrası kanamam 40 güne kadar devam etti.. kontrol için gittiğim doktorlar kan pıhtısı var atarsın dedi. neyseki işinde uzman bir doktora en sonunda denk geldik ve betahcg ile ultrason görüntüsü bebekten parça kaldığını kanıtladı. doktorum histereskopi yapalım rahim temizlensin dedi. parça kalıp kemikleşebiliyormuş ve sonraki gebelikler için problem oluşturabiliyormuş.. benim gibi sıkıntılar yaşayan varmı aranızda??? en önemlisi de sonrasındaki süreç tabiki de. lütfen yardım?
Baya zaman geçmiş konuyu açalı ama bende de aynı sebepten histereskopi yapıldı. Rest plesenta dediler. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay kiruacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. falan

Kızlar bende de benzer bir durum oldu ultrasonda parlak birşeyler gözüküyor 45 gün oldu hala regl olmadım ve lekelenmelerim var. Siz hangi doktora gittiniz? Birde bhcg değeriniz neydi acaba? Benim 1.20 çıktı napacağımı bilemiyorum bir doktor kürtaj dedi diğeri histereskopi öteki bekleyelim diyor nolur bana bi akıl verin kafayı yemek üzereyim

yaa varya benimde kesinlikle öyle oldu. Bebeğin plesentası sanırım rahiö duvarına yapışınca bunu normla kürtaj yoluyla almak imkansız gibi birşeymiş. Bende histereskopi olacağım çarşamba günü.ok korkuyorum. ben kürtaj olaı tam 50 gün oldu hala adet olmadım. Hep bir lekeleme hallerindeyim.
Canım bhcg yüksek miydi? Bende 50 güne yakın olacak adet görmedim lekelenmelerim var kürtaj yapmadılar ama içeride parlak alanlar gözüküyor. Histereskopiden sonra herhangi bir sorun yaşadın mı? Bu parça bana zarar verir mi çok korkuyorum

Canım bhcg yüksek miydi? Bende 50 güne yakın olacak adet görmedim lekelenmelerim var kürtaj yapmadılar ama içeride parlak alanlar gözüküyor. Histereskopiden sonra herhangi bir sorun yaşadın mı? Bu parça bana zarar verir mi çok korkuyorum
Selam canım,

epey olmuş ben bunu yazalı :) Allah sana da şifa versin biran önce. 27/02/2019'da histereskopi mi oldum. Ve düşündüğümüz gibi çıktı bebeğin plesentası aşırı yapışık haldeydi rahim duvarına. Doktorum hatta çok uğraştığını söyledi. Rahime zarar vermemek adına baya uğraşmış yaktık ettik falan dedi taşlaşmış resmen içeride parça demişti. Ama güzel başarılı geçti dedi operasyon. Ve bana 3 ay korunma süresi verdi. Rahim dinlensin diye.

benim evet beta değerim yüksekti. 50 lerdeydi ve bana biraz daha inmesi gerekiyor dediler. ben 3 günde bir kan verdim. 20 lere indiğinde gebe olmadığıma emin olup ameliyatı öyle yaptılar. Sen kendin mi düşürdün bebeği. Düşüklerden sonra kürtaj yaparlar genelde içerde parça kalmış mı bakmak için. Eğer adet olmadıysan bir beta testi yaptır sıfırlanmışsa eğer içerde bir yapışıklık olışmuş olabilir . ama bunuda ultrasonla içerde biriken kanı görebiliyor doktorlar. Ufak bir müdahaleyle hallediliyor o işlem. Bana hiç ağrı sızı olarak geri dönmedi düşün ben 19 Aralıkta kürtaj oldum bu parçayla 2 ay yaşadım. Sadece lekelenmelerim vardı böyle siyaha dönük çamur gibi.
Şimdi çok şükür sağlığıma kavuştum.

Aa yeni bir gebelik oluşmadı henüz.

Operasyonunuzu olmuşsunuzdur. Sağlığınıza kavuştunuz mu? Yeni gebeliğiniz oluştu mu?