Kürtaj ve sonrasi

Efil1215

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
2
0
34
Arkadaşlar 22 gün önce 6.5 haftalik gebeligim sonlandirildi. Kurtaj olduktan sonra bi agrim sizim olmadi kurtajda bebek alindiktan sonra kasiklarimda agri oldu ve istifra ettim doktor bunun normal oldugunu soylemisti her neyse kurtajdan sonra sadece bir gun kanamam oldu sonraki gunlerde kanamam olmadi ama uc gundur sol kasigimda kucuk abdestimi yaparken sizi olusuyor ve cok zor yapiyorum ve iki gundurde koyu renkte akintim oluyor sizce bu normal midir yorumlarinizi bekliyorum..

Arkadaşlar iyi geceler ben iki hafta önce bebeğin gelişiminin durması nedeniyle kürtaj oldum dr 6 ay bekle dedi ama ben beklemicem iliskiye girdikten sonra kasik ağrım oluyo bu normal mi acaba bi de hemen tekrar hamile kalır mıyım benim durumumda olan arkadaşlar var mi

Arkadaşlar iyi geceler ben iki hafta önce bebeğin gelişiminin durması nedeniyle kürtaj oldum dr 6 ay bekle dedi ama ben beklemicem iliskiye girdikten sonra kasik ağrım oluyo bu normal mi acaba bi de hemen tekrar hamile kalır mıyım benim durumumda olan arkadaşlar var mi
Bana sorarsan sağlığın için beklemeni tavsiye ederim rahminin toparlanması gerek

X