Kürtaj

Amin İnşallah benimki şuan 5 haftalık felan onun karnımda büyüdüğünü görene kadar hamile diyemiyorum kendime

Senin adına çokk sevindim inşallah çokk sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin tek kaybın mı var

Senin adına çokk sevindim inşallah çokk sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin senin tek kaybın mı var
Allah razı olsun
Evet bir tane oldu bu hamileliğimde doktorum önlemleri aldı bakalım Allahın izniyle birşey olmaz İnşallah

Bugün kürtaja gün aldım kızlar ne kadar zor oluyor 1 hafta daha ölüsüyle beraber yaşıycam

Kızlar devlet hastanesinde kürtaj olan var mı çok korkuyorum nasıl oluyor. Hemen çıkartıyorlar mı
ben düşük sebebiyle oldum 2 gün yattım bi gece önceden yatırdı gece oparesyona kadar ilaç verdi ertesi gün kürtaj oldum o günün aksamı taburcu oldum

Kızlar devlet hastanesinde kürtaj olan var mı çok korkuyorum nasıl oluyor. Hemen çıkartıyorlar mı
Ben oldum. Çok korkmuş ve üzülmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Ameliyathaneye indiriyorlar, uyutup işlemi bitirip, siz biraz kendinize gelince odanıza çıkarıyorlar. Bütün bunlar yarım saat sürüyor.
Odaya çıkınca bi beta hcg kontrolü için bekletmişlerdi beni. Yanımda sadece eşim olduğu için veya şansımıza odamızda kimse yoktu bizden başka. Ben çay içmeye aşağı bile indim. Zaten düşündüğünüz gibi bir ağrısı acısı da yok. Sadece biraz üzüntüsü var ama her şey insanlar için bu hayatta. Neyse, Gece saat 11 gibi test sonucum çıktı. Ve gidebilirsin dediler. Herkes anlayışlıydı, sakin bir ortam vardı. Hiç korktuğum gibi olmadı. İnşallah sizin de biter gider bir daha deneyimlemezsiniz. Geçmiş olsun

Kizlar devlet hastanesinde sosyal guvencesiz kurtaj ucreti ne kdr bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…