Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet Hastanesi'nde anestezi verilmeden kürtaj ediliyor..yani acı esiginizle alakali bir durum .5 dakika falan sürüyor ..kanama yoğunluğundan acile gitmiştim dusuk başladığı için kürtaj gerekiyor dediler ve o an orda olmak zorunda kaldım ..aci ve ağrı eşiği düşük bir insanım çok korkuyordum öncesinde bir ağrı kesici verdiler ama dayandım yani o an Allah bir dayanma gücü veriyor hakikaten 5 dakika falan en fazla dediğim gibiKızlar devlet hastanesinde kürtaj olan var mı çok korkuyorum nasıl oluyor. Hemen çıkartıyorlar mı
Hayır canm kesinlikle uyutuyolar bende gecen hafta devlet hastanesinde kürtaj olucaktım doktora özellikle sordum tabiki anestezili olacak hiçbişe yeme içme dedi. Sen en son ne zaman oldun bilmiyorum şuan uyutularak vakumlu kürtaj yapılıyoDevlet Hastanesi'nde anestezi verilmeden kürtaj ediliyor..yani acı esiginizle alakali bir durum .5 dakika falan sürüyor ..kanama yoğunluğundan acile gitmiştim dusuk başladığı için kürtaj gerekiyor dediler ve o an orda olmak zorunda kaldım ..aci ve ağrı eşiği düşük bir insanım çok korkuyordum öncesinde bir ağrı kesici verdiler ama dayandım yani o an Allah bir dayanma gücü veriyor hakikaten 5 dakika falan en fazla dediğim gibi
Naptın canm kürtaj oldunmuKızlar devlet hastanesinde kürtaj olan var mı çok korkuyorum nasıl oluyor. Hemen çıkartıyorlar mı
2020 de oldum..şuan anestezilimi yapıyorlar iyimis o zaman..ilk kez duyuyorum bunu şuan şaşırdım acikcasiHayır canm kesinlikle uyutuyolar bende gecen hafta devlet hastanesinde kürtaj olucaktım doktora özellikle sordum tabiki anestezili olacak hiçbişe yeme içme dedi. Sen en son ne zaman oldun bilmiyorum şuan uyutularak vakumlu kürtaj yapılıyo
Hangi devlet hastanesi bu oldunuz mu peki kurtajHayır canm kesinlikle uyutuyolar bende gecen hafta devlet hastanesinde kürtaj olucaktım doktora özellikle sordum tabiki anestezili olacak hiçbişe yeme içme dedi. Sen en son ne zaman oldun bilmiyorum şuan uyutularak vakumlu kürtaj yapılıyo
Evet dün oldum malesef canım. Tam senin anlattığın gibi hatta yemek bile verdiler özelden daha çok ilgilendiler yanımda refakatçım vardı özeldeyken kimseyi almamışlardı yemek vermemişlerdi. Tek sıkıntı çok bekledik dediğin gibi. Bir de ağrı kesici olarak parol verdikleri için adet sancısı gibi ağrım devam ediyor hala. Başka ağrı kesici de kullanmak istemiyorum bir bildikleri vardır diye. Magnezyum demir ilacı 2 antibiyotik vermişler. Özeldeyken birtek ağrı kesici ve antibiyotik vermişlerdi. Acaba 2. Kürtajım diye mi bu kadar çok ilaç kullanıyorumNaptın canm kürtaj oldunmu
Cok geçmiş olsun canm Enfeksiyon riskine karsı önlem amaclı veriliyo. Rabbim insallah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasıp eder cok üzücü gercektenEvet dün oldum malesef canım. Tam senin anlattığın gibi hatta yemek bile verdiler özelden daha çok ilgilendiler yanımda refakatçım vardı özeldeyken kimseyi almamışlardı yemek vermemişlerdi. Tek sıkıntı çok bekledik dediğin gibi. Bir de ağrı kesici olarak parol verdikleri için adet sancısı gibi ağrım devam ediyor hala. Başka ağrı kesici de kullanmak istemiyorum bir bildikleri vardır diye. Magnezyum demir ilacı 2 antibiyotik vermişler. Özeldeyken birtek ağrı kesici ve antibiyotik vermişlerdi. Acaba 2. Kürtajım diye mi bu kadar çok ilaç kullanıyorum
Benim herseyım hazırdı canm bütün tahlıllerim falan en son aşamada Vazgeçtim ama doktorum kesinlikle uyutucaklarını haberimin olmucanı söylemişti şehir hastanesinde şuanda bu şekilde yapılıyoHangi devlet hastanesi bu oldunuz mu peki kurtaj
Evet fiziksel ve ruhsal olarak çöküntü benim bir de ikinci bu bitmiş durumdaydım ki sonra Rabbime sığındım vardır bi bildiği belki de en güzel en hayırlı zamanı bekliyor.. inşallah bundan sonrs gökkuşağı bebeklerimizi kucağımıza alırızz sağlıklaCok geçmiş olsun canm Enfeksiyon riskine karsı önlem amaclı veriliyo. Rabbim insallah bundan sonra sağlıklı gebelikler nasıp eder cok üzücü gercekten![]()
Ben ilkini özelde anestezili oldum, ikincisini ise gece düşük başladığı için devlet hastanesi acilinde oldum. İkincisinde maalesef anestezi olmadı ve canım çok acıdı... sabaha kadar müşahede altında tutuldum sonra çıktım. Eğer sabah saatlerinde yaklaşık 12 saatlik açlıkla giderseniz anestezi veriliyor ama diğer durumlarda maalesef anestezisiz yapılıyor devlette..Kızlar devlet hastanesinde kürtaj olan var mı çok korkuyorum nasıl oluyor. Hemen çıkartıyorlar mı
Aneztezi oluyormuş. Bugün bana da kürtaj dendi yarın sabah kürtaj olcam. Dr bşy yiyip içme yanında biri olsun uyutarak olacaksın dediDevlet Hastanesi'nde anestezi verilmeden kürtaj ediliyor..yani acı esiginizle alakali bir durum .5 dakika falan sürüyor ..kanama yoğunluğundan acile gitmiştim dusuk başladığı için kürtaj gerekiyor dediler ve o an orda olmak zorunda kaldım ..aci ve ağrı eşiği düşük bir insanım çok korkuyordum öncesinde bir ağrı kesici verdiler ama dayandım yani o an Allah bir dayanma gücü veriyor hakikaten 5 dakika falan en fazla dediğim gibi
Kader arkadaşım Allah yardımcın olsun Allahım bize acıdı ve sağlıksız bir evlat büyütmemizi istemedi ben artık böyle bakıyorum ve iyi hissediyorum. En yakın zaman da enn sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasibiyleAneztezi oluyormuş. Bugün bana da kürtaj dendi yarın sabah kürtaj olcam. Dr bşy yiyip içme yanında biri olsun uyutarak olacaksın dedi
Aynen canım Allahım en iyisini bilir şüphesiz. Bu 2.kürtajım.ilk bebeğimi de yolk sac kesesi bebekten büyük olduğu için kalp atışını alamadık öyle kürtaj olmuştum. 10 ay sonra saglıklı Bi gebelik geçirdim şükür elhamdülillah oğlumu kucağıma aldım. Şimdi yine kürtaj. 11 haftadır mide bulantım göğüs ağrım kasık ağrım. Yarın son bulacak.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canımKader arkadaşım Allah yardımcın olsun Allahım bize acıdı ve sağlıksız bir evlat büyütmemizi istemedi ben artık böyle bakıyorum ve iyi hissediyorum. En yakın zaman da enn sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasibiyle
Oyy Allaha şükür evladın da varmış Allahım oba sağlık sıhhat versin bana da nasip etsinAynen canım Allahım en iyisini bilir şüphesiz. Bu 2.kürtajım.ilk bebeğimi de yolk sac kesesi bebekten büyük olduğu için kalp atışını alamadık öyle kürtaj olmuştum. 10 ay sonra saglıklı Bi gebelik geçirdim şükür elhamdülillah oğlumu kucağıma aldım. Şimdi yine kürtaj. 11 haftadır mide bulantım göğüs ağrım kasık ağrım. Yarın son bulacak.allahım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım![]()
![]()
![]()
MerhabaKader arkadaşım Allah yardımcın olsun Allahım bize acıdı ve sağlıksız bir evlat büyütmemizi istemedi ben artık böyle bakıyorum ve iyi hissediyorum. En yakın zaman da enn sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasibiyle
Amin canım inşallah. Tez zamanda sen de bebişini al kucagına inşallah saglıcaklaOyy Allaha şükür evladın da varmış Allahım oba sağlık sıhhat versin bana da nasip etsin![]()
Bende ilk bebeğimi kürtaj Olumca araya pandemi yasak girdi derken Dr fln gidemedik olmadı da 10 ay. Tam aşı olalım die herşeyi hazırladık regli beklerken olmadım hamile oldgumu öğrendim. Şükür saglıcakla aldım kucagıma. Şuan 2.5 yaşında. Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Merhaba
Çok geçmiş olsun.
Bende Mart ayında kürtaj oldum. Sakın canınızı sıkmayın desemde istemsiz bir şekilde moraliniz bozulacak ama demekki sağlıklı bir bebek değildi ondan böyle oldu. İlk aylar hep diyordum hemen hamile kalıcam hemen 7 ay boyunca o kanı gördüm dedimki annelik benim neyime ya ben tadamıcam galiba dedim klomen ve çatlatma iğnesi oldum dedim ki onlarda işe yaramaz bende. Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim umutsuzluğa kesinlikle kapılma bol bol dua et olur mu bende ediyorum.