merhaba, ben yeni üye oldum.
10 temmuzda malesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. ertesi günü bile kalkıp işe gidebilirsin dedi doktorum. çok temiz bi işlem oldu dedi!!!
15 gün boyunca kanamam ağrılarım sürdü. hatta bel ve bacaklarıma kadar inen ağrılar. 15.gün muayeneye gittiğimde, içerde kan pıhtısı oluştuğunu söyleyerek o gün yine lokal anestesziyle kürtaj işlemi kadar can yakan bi operasyon daha yaptı. ağrı kesici içerek eve geldim. bikaç gün daha kanama olabileceğini ama sonra geçeceğini söyledi. ama ben 18.gün hala kanama ve ağrı şikayetlerimin geçmemesi üzerinde başka bir doktora gittim ve durumu anlattım. yine alttan ultrasonla baktığında, bikaç pıhtı daha görüyorum (parça da olabilir) ayrıca enfeksiyon oluşmuş dedi. . aldırdığım için zaten bütün düzenim değişti, ağlamaktan hala gözlerim şiş , işe gitmiyorum,sanırım işten de çıkaracaklar beni ama kimseye bişey diyemiyorum, her dk bişey hatırlayıp ağlıyorum (geçen gün dolapta erik görüp yığıldım dolabın önüne, o erikleri canım istedi diye almış ve nasıl iştahla yemiştim kızım varken)
Neyse, asıl sorum; kürtajdan sonra enfeksiyon yaşayan oldu mu, ne kadar zamanda geçer, nasıl geçer? kolay geçer mi? ne ilaçlar vermişti doktorlarınız? ve inşaAllah tekrar bebek sahibi olmama engel olmaz?
10 temmuzda malesef bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. ertesi günü bile kalkıp işe gidebilirsin dedi doktorum. çok temiz bi işlem oldu dedi!!!

Neyse, asıl sorum; kürtajdan sonra enfeksiyon yaşayan oldu mu, ne kadar zamanda geçer, nasıl geçer? kolay geçer mi? ne ilaçlar vermişti doktorlarınız? ve inşaAllah tekrar bebek sahibi olmama engel olmaz?