Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimde hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...
evet inşallah kucağıma alınca sabrın sonu selamet diyeceğim..
ben 8 yıllık evliyim..
bayramın 2. günü 9. yıldan gün almaya başlıcaz allahın izniyle...
ama 6 yıldan fazla oldu istemeye başlayalı...
vakti saati bu defa gelmiştir inşallah...
rabbim utandırmasın...

canım benimde hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...
evet inşallah kucağıma alınca sabrın sonu selamet diyeceğim..
ben 8 yıllık evliyim..
bayramın 2. günü 9. yıldan gün almaya başlıcaz allahın izniyle...
ama 6 yıldan fazla oldu istemeye başlayalı...
vakti saati bu defa gelmiştir inşallah...
rabbim utandırmasın...

Ayyyy çok sevindim... Rabbim hayırla sağlıkla kucağın almayı da nasip etsin.

Ayyyy çok sevindim... Rabbim hayırla sağlıkla kucağın almayı da nasip etsin.

keşke canım ama sanmıorum doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalmak zor sanki:)

valla bizim bi gelinimiz 2 hamileliğinide doğum kontrol hapı mağduru olarak kaldı :) olabiliyo yani, kapıları açık tutalım, girmek isterlerse zorlanmasınlar :)

................................................................

Son düzenleme:

MAŞALLAH SİZE
İNŞ BU SEFER VAKTİDİR :) ENDİŞE YOK .)

ayyy çok sevindim canım allah inşallah bu sefer yaşadığın bu sevincin tamamına ermesini de nasip eder inşallah nisan annelerine sen de hoşgeldin o zaman

valla bizim bi gelinimiz 2 hamileliğinide doğum kontrol hapı mağduru olarak kaldı :) olabiliyo yani, kapıları açık tutalım, girmek isterlerse zorlanmasınlar :)

anamm sizin gelinn kapılaı da baya açıkmış he nasıl oluyo yawww çok ilginç duysan inanmazsın

ayyy çok sevindim canım allah inşallah bu sefer yaşadığın bu sevincin tamamına ermesini de nasip eder inşallah nisan annelerine sen de hoşgeldin o zaman
oooleyyy :) biz nisan annelerine katılamasakta topiğimizden 2 anne adayı beraber oldular :)) inş damatlıklarına gelinliklerine dek konuşmanız beraber olmanız dileğimle :)
anamm sizin gelinn kapılaı da baya açıkmış he nasıl oluyo yawww çok ilginç duysan inanmazsın
öyle valla:) kızın yaşınıda duysan şok olursun, ilkini 18 yaşında, 2. ye 21 yaşında hamile kaldı.kendi anlatmasa bende inanmam. :)
inşallah canım. inşallah. doktora yüreğim ağzımda gitmeyi özledim.

o günler de yakındır :)

maşalllah canım. Allah ne kadar sabır vermiş sana. maşallah ne güzel sabrediğ mükafatını almışsın. Allah tekrar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben de 2 yıldır bu yola baş koydum. insanın sabretmekten başka çaresi olmuyor malesef.

maşallah diyelim bacım diyecek söz yok başka biz aylarca uğraştık tam bulduk dedik kaybettik

Passiflora, çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.

Candaş kaza için geçmiş olsun canım.

Taf 8. günden beri test negatif. Doktor çatlamış gibi dedi. Şimdi kasığım ağrıyor lekem yine gelmiş bakalım testte ne çıkacak. Testte yumurtladıysam 10. gün 8 ve 9 gün yaptım çıkmalıydı değil mi?

kızlar ovulasyon testi yaptım bi bakın bakalım bugün yaptığım biraz koyu yumurtlama günü mü acaba? 2 testm daha var yarın öbür günde yapacam,ilk kez ovulasyon testi yapıyorum..hergün çalışma yapıyoruz şuan kısmet bakalım..ne olacak,bu ay ilk denememiz olacak..hayırlısı olsun..

Tafçığım testi yaptım. Hemen 2.çizgi belirmedi ama 10 dakika içinde 2. çizgi kontrol çizgisinin yarısı koyuluğunda oldu. AKŞAM TESTİ TEKRAR MI ETSEM YOKSA TEKRAR ETMEDEN BU GECE ÇALIŞMA MI OLSA? Yarın testi tekrarlarım ona göre şartları zorlamaya çalışarak bir çalışma mı yaparım bilemedim.

ya kızlar benim akıntım durmuyo felaket halde sürekli tuvaletteyim adet oldum diye özür dileyerek sölüorum beyaz uzuyo bide::):):):)

Canım yorumlayamıyorum. Her gün oluyormuş. Rast gelsin inşallah...

senin 16. gün olmuş canım yumurtalaman. 17. gün renk açılmaya başlamış çünkü. ama sen bu akşamı da değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…