- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.001
evet ya insan korkuyor yinede, çaresizliğini hatırlıyor.Allah korusun cümlemizi.İnş bebek için hayır olsun işaret olsun diyelim :)
şimdi sen adet oldun mu olmadın mı? olmadın diye okudum sankide yanlış mı okudum acep :26:
dilime öyle geldi, oğlun olcak gibi hissettim sanki bir an.Önemli olan sağlıklı olması tabi :)
inş hepimiz bir gün tadacağız bu güzel duyguyu.Ama sen bunu çoktan beri haketmiştin şükür haberinide aldık.
İnş doğunca da sabrın sonu selamet tezini senle doğrulamış olacağız.Bu melek kaç yıl mahsülü oluyo şimdi?
Sanırım en nazlımız senin meleğindi ?
evet ya insan korkuyor yinede, çaresizliğini hatırlıyor.Allah korusun cümlemizi.İnş bebek için hayır olsun işaret olsun diyelim :)
şimdi sen adet oldun mu olmadın mı? olmadın diye okudum sankide yanlış mı okudum acep :26:
dilime öyle geldi, oğlun olcak gibi hissettim sanki bir an.Önemli olan sağlıklı olması tabi :)
inş hepimiz bir gün tadacağız bu güzel duyguyu.Ama sen bunu çoktan beri haketmiştin şükür haberinide aldık.
İnş doğunca da sabrın sonu selamet tezini senle doğrulamış olacağız.Bu melek kaç yıl mahsülü oluyo şimdi?
kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
keşke canım ama sanmıorum doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalmak zor sanki:)
................................................................evet ya insan korkuyor yinede, çaresizliğini hatırlıyor.Allah korusun cümlemizi.İnş bebek için hayır olsun işaret olsun diyelim :)
hmm anladım :) inş 4. yü göremeden hamiş olursunda dertler kederler biter telaşlar başlar :)
canım benimde hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...
evet inşallah kucağıma alınca sabrın sonu selamet diyeceğim..
ben 8 yıllık evliyim..
bayramın 2. günü 9. yıldan gün almaya başlıcaz allahın izniyle...
ama 6 yıldan fazla oldu istemeye başlayalı...
vakti saati bu defa gelmiştir inşallah...
rabbim utandırmasın...
valla bizim bi gelinimiz 2 hamileliğinide doğum kontrol hapı mağduru olarak kaldı :) olabiliyo yani, kapıları açık tutalım, girmek isterlerse zorlanmasınlar :)
inşallah canım. inşallah. doktora yüreğim ağzımda gitmeyi özledim.
oooleyyy :) biz nisan annelerine katılamasakta topiğimizden 2 anne adayı beraber oldular :)) inş damatlıklarına gelinliklerine dek konuşmanız beraber olmanız dileğimle :)ayyyçok sevindim canım allah inşallah bu sefer yaşadığın bu sevincin tamamına ermesini de nasip eder inşallah nisan annelerine sen de hoşgeldin o zaman
öyle valla:) kızın yaşınıda duysan şok olursun, ilkini 18 yaşında, 2. ye 21 yaşında hamile kaldı.kendi anlatmasa bende inanmam. :)anamm sizin gelinn kapılaı da baya açıkmış he nasıl oluyo yawww çok ilginç duysan inanmazsın
inşallah canım. inşallah. doktora yüreğim ağzımda gitmeyi özledim.
maşalllah canım. Allah ne kadar sabır vermiş sana. maşallah ne güzel sabrediğ mükafatını almışsın. Allah tekrar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canım benimde hayırlı ve sağlıklı olması tek temennim...
evet inşallah kucağıma alınca sabrın sonu selamet diyeceğim..
ben 8 yıllık evliyim..
bayramın 2. günü 9. yıldan gün almaya başlıcaz allahın izniyle...
ama 6 yıldan fazla oldu istemeye başlayalı...
vakti saati bu defa gelmiştir inşallah...
rabbim utandırmasın...
oooleyyy :) biz nisan annelerine katılamasakta topiğimizden 2 anne adayı beraber oldular :)) inş damatlıklarına gelinliklerine dek konuşmanız beraber olmanız dileğimle :)
öyle valla:) kızın yaşınıda duysan şok olursun, ilkini 18 yaşında, 2. Ye 21 yaşında hamile kaldı.kendi anlatmasa bende inanmam. :)
o günler de yakındır :)
Eki Görüntüle 241336
kızlar ovulasyon testi yaptım bi bakın bakalım bugün yaptığım biraz koyu yumurtlama günü mü acaba? 2 testm daha var yarın öbür günde yapacam,ilk kez ovulasyon testi yapıyorum..hergün çalışma yapıyoruz şuan kısmet bakalım..ne olacak,bu ay ilk denememiz olacak..hayırlısı olsun..
senin 16. gün olmuş canım yumurtalaman. 17. gün renk açılmaya başlamış çünkü. ama sen bu akşamı da değerlendir.Eki Görüntüle 241336
kızlar ovulasyon testi yaptım bi bakın bakalım bugün yaptığım biraz koyu yumurtlama günü mü acaba? 2 testm daha var yarın öbür günde yapacam,ilk kez ovulasyon testi yapıyorum..hergün çalışma yapıyoruz şuan kısmet bakalım..ne olacak,bu ay ilk denememiz olacak..hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?