Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen bu gece bekle bence. eşit olması lazım koyuluğu. bence bu gece dinlenin.
koyu çizgi çıkınca iki gece üst üste denersiniz. hatta eşit olduktan sonra bile ertesi gün daha koyu çıkabiliyor kontrol çizgisinden daha koyu oluyor yani.

ya kızlar benim akıntım durmuyo felaket halde sürekli tuvaletteyim adet oldum diye özür dileyerek sölüorum beyaz uzuyo bide::):):):)

canım o akıntı bende de adetten önce oluyor. o uzayan şey önce kahverengileşiyor, sonra kırmızıya dönüyor.
ama arkadaşların dediği gibi hamileyken de akıntım olmuştu.

sonunda beklediğime değdii
Allah tamamına erdirsin canım..öpüp koklamayı nasip eder inşallah..

sağol canım...prolaktin için ilaç kullanacağım..benim 1 ay bekleme sürecim var..

senin 16. gün olmuş canım yumurtalaman. 17. gün renk açılmaya başlamış çünkü. ama sen bu akşamı da değerlendir.

Canım bana da değerlendirme yapar mısın? Akşam tekrarlayayım mı testi?

Sağ ol loneliness. Ama dün olmamıştı. Bu sefer de gün aşırı kralı bozulacak.Bakalım akşamki havaya göre ne yaparım... Bu arada yumurta akı uzayan akıntım da biraz var...

sonunda beklediğime değdii
Allah tamamına erdirsin canım..öpüp koklamayı nasip eder inşallah..

sağol canım...prolaktin için ilaç kullanacağım..benim 1 ay bekleme sürecim var..

Cezacığım geç olsun da güç olmasın diyor dilim, ama her ay herkes için üzülüyorum olmayınca. İnşallah tez zamanda hamile oluruz hepimiz...

16. gün koyu giibi..devam et bakalım yeni yapacaklarını da ekle canım..kolay gelsin:)
ya kızlar benim akıntım durmuyo felaket halde sürekli tuvaletteyim adet oldum diye özür dileyerek sölüorum beyaz uzuyo bide::):):):)
ya benimde beyaz akıntım geliyo...kırmızının gelmesi yakındır bugün 3 tane iğne yaptılar çünkü..en son ne zaman kan testi veya idrar testi yaptırdın?

sen de koysana canım fotolarını yorumlamış oluruz..1 gün ara ver istersen(kalite açısından)bu arada kimin eşi keçiboynuzu kürü kullanıyordu?

Cezacığım geç olsun da güç olmasın diyor dilim, ama her ay herkes için üzülüyorum olmayınca. İnşallah tez zamanda hamile oluruz hepimiz...

öyle tabii canım..kürtaj kötü bir deneyimdi ama şunu öğrendik hamile kalmanın yanında sağlıklı devam etmsi çok önemli...dilerim bu topikteki tüm hamile arkadaşlar sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına alırlar.

Sağ ol loneliness. Ama dün olmamıştı. Bu sefer de gün aşırı kralı bozulacak.Bakalım akşamki havaya göre ne yaparım... Bu arada yumurta akı uzayan akıntım da biraz var...

hımmmm o zaman gün aşırı kuralını bozma bugün doktor bana günaşırı çalışın dedi..tabii tedaviden sonra:)

hımmmm o zaman gün aşırı kuralını bozma bugün doktor bana günaşırı çalışın dedi..tabii tedaviden sonra:)

Ah canım ben cahilim öyle foto filan bilmemki. Ama kontrol çizgisi de hep baştan beri pembe oluyor kıpkırmızı değil. 2.çizgi de bugün açık pembe çıktı. 12 de gece yine deneyeyim testi. Günaşırı kuralını da bozmayayım. Ben eşime yapıyorum kürü ama pek farketmedi. İstek sıklığı aynı gücü de... Ama yapmaya devam edeceğim canım..

canım kürü nasıl yaptığını anlatır mısın?

senem, nasılmış prensesi nehir ekin ve annemiz?

Canım çok sağol, iyiyiz çok şükür, kıpraşıp duruyor küçük sıpa, bugün derslere başladık, hızlandırma dönemindeyiz dershanede. Ders anlattırmadı valla Sen nasılsın? Küçük ablamız nasıl?

kıtty, taf, senem, nuray, yasemin, chnb, pren, sinua nasılsınız arkadaşlar? isimleri unuttuklarım varsa affola nasılsınız ?

İyiyiz Kuşum. Sıcaklarla mücadele halindeyiz işte. Kızımla denize giriyoruz arada ama açılmak yasak olduğundan kıyı kurbağası gibi volta atıyoruz kenar kenar Sen nasılsın? Eşin nasıl?

Kityyyyyyyy yeni gördüm oğluş müjdesini. Bildim bildim bildim, ilk defa bişey bildim Ya topik kardeşlerine nikah düşerse beşik kertmesi yapalım biz bu sıpaları ne dersin?

Ceza cım nasılsın Tatlım?

iyiyim canım bugünlerde tahlillere boğuldum..kist ve prolaktin sorunu çıktı..umarım yoluna girecek..sizin iyi olmanıza sevindim..dersler başladı ha ne güzel keşke benimde başlasa.sıkıldım evden.

canım kürü nasıl yaptığını anlatır mısın?

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Burcuerdem kardeşim nasılsın? Sonuçlar nasıl?

kızlar kusura bakmayın yaaaa. ben dr dan sonra hemen sizlere yazdım. hatta misafirleirm vardı yazıp çıktım topiğe hiç bakamadan. ama yazdıkalrımı göremiyorum. yayınlanmamış bile.sonrada tüm gün giremedim site bakımı var çıkıyo sürekli karşıma ancak bağlanabildim. ara ara net gidiyo bu kezde. biri hamile sanırım ama daha algılayamadım kim olduğunu. biz iyiyiz çok şükür. bi sıkıntımız yokmuş. dün akşam çok gerilmiştim ağladım boşa stres yapmışım. hepinize çok teşkkür ederim bu süreçte tüm stresime ortak olup rahatlattığıınız için. artık stres yapmak yok. herşeyi akışına bırakıyorum. dr 10 gün sonra 2 li için çağırdı. hepinizi öpüyorum. yarın uzun uzun görüşürüz...

ben 2 sefer kürtaj oldum, ilki 17 yaşındaydı, ikincisi 22 şimdi korkmaya başladım, acaba tekrar hamile kalabilirmiyim, hayatıma yeni giren insanla evlenmek istiyorum ama ya çocuğum olmazsa, kızlar sizce şansım düşük mü...

korkma seninde bebişin olur ama çok genç yaşta tatsız deneyimler geçirmişsin dikkat et kendine kürtaj olmak korunma yolu değil sen korunmanı düzgün yap,benim babamın kuzeni şimdi 75 yasında felan 3 evlilik yapmış ve 12 kürtaj olmuş zamanında ozaman korunma yöntemleri çok etkili değilmiş 3 tanede bu arada doğurmuş ,,,bir an önce kalbinin erkeğini bul evlen ve bebiş sahibi ol tammamı??

kızlar günaydınn,

tafcım okudum mesajını allah insallah kalp atışlarını tez sürede duymayı nasip eder insallahh,bulantın olmaması aslında bir bakıma iyi kontrolü bırakma çok yorma kendini herkese sölemişsin boşverr zaten söyleniyor onlarda bu sefer senin iyiliğin için dua ederler iyiki söylemişsin hem destek olurlar sana,,
candaşcım geçmiş olsun kızım seni bir okuyup üfleyelim hemde sende artık kötü şeyler düşünme nolur hayata pozitif bakki hersey olumlu sonuç versin allah aşkına söz ver bana artık karamsar olmak yokk tammammı??

bu aradaaa pasifloraaaaaa canım allah insallahh kucağına almayı nasip eder nolurr boll boll dinlen hatta hiç kalklma bişr süre yataktan işleri sakın yapmaa bak ben inan 4 ay popomu devirip yattım yeni yeni ayaklandım bu arada kilolar aldı basını gitti ama değmezmi onlar içinnn hadi sanada insalalh kalp atışlarını tez sürede görmeyi nasip etsin allah...

diğer arkadaşlarr bakın topik artık hamişlerler dolmaya başlıyorrr hadiiiii bakaıllımmm darısı sizleree....

canım benim sen çok yoğunsun yaa bide cimcimen anlaşılan tatilde bile çok dinlenemiyorsun...inşallah doğum sonrası acısını bi güzel çıkartırsın kızınla.. bizde çok şükür iyiyiz kızımda iyi teyzesi sıcaklarda pek dışarı çıkamıyoruz sıkılıyor bazen böyle geçiyor günler...kendine ve nehir ekine iyi bak canım öpüyorum..

pileo, canım iyi olmanıza çok sevindim ben biliyodum zaten iyi haberler alacağımızı, canım hamile olan arkadaşımızda passiflora dün büyük sevinç vardı topiğimizde... dünkü problem herkezde vardı canım bende giremedim siteye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…