- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.041
kızlar günaydınn,
tafcım okudum mesajını allah insallah kalp atışlarını tez sürede duymayı nasip eder insallahh,bulantın olmaması aslında bir bakıma iyi kontrolü bırakma çok yorma kendini herkese sölemişsin boşverr zaten söyleniyor onlarda bu sefer senin iyiliğin için dua ederler iyiki söylemişsin hem destek olurlar sana,,
candaşcım geçmiş olsun kızım seni bir okuyup üfleyelim hemde sende artık kötü şeyler düşünme nolur hayata pozitif bakki hersey olumlu sonuç versin allah aşkına söz ver bana artık karamsar olmak yokk tammammı??
bu aradaaa pasifloraaaaaa canım allah insallahh kucağına almayı nasip eder nolurr boll boll dinlen hatta hiç kalklma bişr süre yataktan işleri sakın yapmaa bak ben inan 4 ay popomu devirip yattım yeni yeni ayaklandım bu arada kilolar aldı basını gitti ama değmezmi onlar içinnn hadi sanada insalalh kalp atışlarını tez sürede görmeyi nasip etsin allah...
diğer arkadaşlarr bakın topik artık hamişlerler dolmaya başlıyorrr hadiiiii bakaıllımmm darısı sizleree....
Eki Görüntüle 241336
kızlar ovulasyon testi yaptım bi bakın bakalım bugün yaptığım biraz koyu yumurtlama günü mü acaba? 2 testm daha var yarın öbür günde yapacam,ilk kez ovulasyon testi yapıyorum..hergün çalışma yapıyoruz şuan kısmet bakalım..ne olacak,bu ay ilk denememiz olacak..hayırlısı olsun..
Tafçığım testi yaptım. Hemen 2.çizgi belirmedi ama 10 dakika içinde 2. çizgi kontrol çizgisinin yarısı koyuluğunda oldu. AKŞAM TESTİ TEKRAR MI ETSEM YOKSA TEKRAR ETMEDEN BU GECE ÇALIŞMA MI OLSA? Yarın testi tekrarlarım ona göre şartları zorlamaya çalışarak bir çalışma mı yaparım bilemedim.
Sağ ol loneliness. Ama dün olmamıştı. Bu sefer de gün aşırı kralı bozulacak.Bakalım akşamki havaya göre ne yaparım... Bu arada yumurta akı uzayan akıntım da biraz var...
destinacım,minik prenses nasıllar bakalım hersey yolundamı çalışmalar nasıl adetin bitiyormu yoksa bittimi ??
karinle beni sormuşsun allaha çok şükür iyiyiz daha hissetmeye başlamadım daha doğrusu pek kendimi dinlemiyorum 21 haftaya gelelim ondan sonra diyorum daha 19 olduk biz teyzesi ama bir küçük sorunum var diş etlerim inanılmaz çekildi kabardı ilaçta alamadım dün doktora gittim diş hekimine gebe olduğumu söyledim ve hatta artık göbeğim masallah belli ettiriyor ama doktor ilaç verdi bide sprey eve geldim spreyi sıktım annem bir okuyum içini dedi baktı ki hamileler kullanamaz diyor bende hemen sıkmış olduğum spreyi çalkalayarak çıkarttım bu doktorları anlayamıyorum defalarca hamişlerinde kullanacağı bişey ver dememe rağmen neden böle oldu anlamadım senin deneyiminden yararlanayım senin hamişken başına geldimi diş eti sorunu geldiyese önerilerine açığım??
günaydın kızlar
ben hala adet olmadım destine ceza az yer açın bakalım geliorum yanınıza
bugün gitcem canım 21 günlük doğum kontrol hapı verdi bitince 2-3 gün sonra adet olcaksın dedi ama olmadımmm bugün öğrencez bakalım inşallah kötü bişi yoktur ama bana da muhtelemelen o ilaçtan verircanım benim maşallah size hep böyle iyi oluncanım daha kızını hissetmene daha var zamanı gelince seni yerinden hoplatıcak zaten annesi ben dört buçuk aylıkken hissetmeye başlamıştım...hayırlısı olsun...canım geçmiş olsun o nasıl dr tu öylee yaa sana verdi onu canım benim öyle bir sorunum olmadı sadece dişimi fırçalarken kanam yapıyordu diş etlerim vallahi en doğal yöntem tuzlu suyla gargara yap dicem ama oda acı verir bilemedim şimdi inşallah kızlar bu konuda yardımcı olurlar sana canım inşallah bir an önce düzelirsin...
günaydın canım oyyy niye olmadın yaa gelme aramıza biz başka kimseyi kabul etmiyoruz bu bölümedr bugün gidiyosun dimi canım hayırlısı olsun senin için... sen sanırım doğum kontrol hapı kullandın ben farlutal kullandım 12 gün sonra adet oldum..
candai canım, yanlış hatırlamıyorsam sen sormuştun ben adet oldum canım ama şiddetli bekliyordum çok az az oldu canım bugün son günüm yarın hayırlısıyla çalışmalar başlıyooorrrr bakalım bu ay yeni bir umutla çıkıyoruz yola tutturabilecekmiyiz?
iyiyim canım bugünlerde tahlillere boğuldum..kist ve prolaktin sorunu çıktı..umarım yoluna girecek..sizin iyi olmanıza sevindim..dersler başladı ha ne güzel keşke benimde başlasa.sıkıldım evden.
kızlar kusura bakmayın yaaaa. ben dr dan sonra hemen sizlere yazdım. hatta misafirleirm vardı yazıp çıktım topiğe hiç bakamadan. ama yazdıkalrımı göremiyorum. yayınlanmamış bile.sonrada tüm gün giremedim site bakımı var çıkıyo sürekli karşıma ancak bağlanabildim. ara ara net gidiyo bu kezde. biri hamile sanırım ama daha algılayamadım kim olduğunu. biz iyiyiz çok şükür. bi sıkıntımız yokmuş. dün akşam çok gerilmiştim ağladım boşa stres yapmışım. hepinize çok teşkkür ederim bu süreçte tüm stresime ortak olup rahatlattığıınız için. artık stres yapmak yok. herşeyi akışına bırakıyorum. dr 10 gün sonra 2 li için çağırdı. hepinizi öpüyorum. yarın uzun uzun görüşürüz...
ben 2 sefer kürtaj oldum, ilki 17 yaşındaydı, ikincisi 22 şimdi korkmaya başladım, acaba tekrar hamile kalabilirmiyim, hayatıma yeni giren insanla evlenmek istiyorum ama ya çocuğum olmazsa, kızlar sizce şansım düşük mü...
kızlar günaydınn,
tafcım okudum mesajını allah insallah kalp atışlarını tez sürede duymayı nasip eder insallahh,bulantın olmaması aslında bir bakıma iyi kontrolü bırakma çok yorma kendini herkese sölemişsin boşverr zaten söyleniyor onlarda bu sefer senin iyiliğin için dua ederler iyiki söylemişsin hem destek olurlar sana,,
candaşcım geçmiş olsun kızım seni bir okuyup üfleyelim hemde sende artık kötü şeyler düşünme nolur hayata pozitif bakki hersey olumlu sonuç versin allah aşkına söz ver bana artık karamsar olmak yokk tammammı??
bu aradaaa pasifloraaaaaa canım allah insallahh kucağına almayı nasip eder nolurr boll boll dinlen hatta hiç kalklma bişr süre yataktan işleri sakın yapmaa bak ben inan 4 ay popomu devirip yattım yeni yeni ayaklandım bu arada kilolar aldı basını gitti ama değmezmi onlar içinnn hadi sanada insalalh kalp atışlarını tez sürede görmeyi nasip etsin allah...
diğer arkadaşlarr bakın topik artık hamişlerler dolmaya başlıyorrr hadiiiii bakaıllımmm darısı sizleree....
günaydın kızlar
destinacım,minik prenses nasıllar bakalım hersey yolundamı çalışmalar nasıl adetin bitiyormu yoksa bittimi ??
karinle beni sormuşsun allaha çok şükür iyiyiz daha hissetmeye başlamadım daha doğrusu pek kendimi dinlemiyorum 21 haftaya gelelim ondan sonra diyorum daha 19 olduk biz teyzesi ama bir küçük sorunum var diş etlerim inanılmaz çekildi kabardı ilaçta alamadım dün doktora gittim diş hekimine gebe olduğumu söyledim ve hatta artık göbeğim masallah belli ettiriyor ama doktor ilaç verdi bide sprey eve geldim spreyi sıktım annem bir okuyum içini dedi baktı ki hamileler kullanamaz diyor bende hemen sıkmış olduğum spreyi çalkalayarak çıkarttım bu doktorları anlayamıyorum defalarca hamişlerinde kullanacağı bişey ver dememe rağmen neden böle oldu anlamadım senin deneyiminden yararlanayım senin hamişken başına geldimi diş eti sorunu geldiyese önerilerine açığım??
kızlar dün site bakıma girdi.. akşamda giremedim..
güzel dilekleriniz tebrik eden herkese binlerce teşekkürler..
hamiş arkadaşlar bebeklerimizi sağ salim kucağımız alalım..
meleğini bekleyen arkadaşlarımda tez zamanda bu güzel haberi bizlerle paylaşsın inşallah.....
canım demek ki senin yumurtan bu ay geç olgunlaşacak bak daha önceki testlerinde hiç ikinci çizgiyi görmemiştin dün az da olsa görmeye başladın ve uzayan akıntın da varmış sen ovulasyon testini hergün aynı saatte tekrarla ve gün aşırı ilişki olsun
canım benim maşallah size hep böyle iyi oluncanım daha kızını hissetmene daha var zamanı gelince seni yerinden hoplatıcak zaten annesi ben dört buçuk aylıkken hissetmeye başlamıştım...hayırlısı olsun...canım geçmiş olsun o nasıl dr tu öylee yaa sana verdi onu canım benim öyle bir sorunum olmadı sadece dişimi fırçalarken kanam yapıyordu diş etlerim vallahi en doğal yöntem tuzlu suyla gargara yap dicem ama oda acı verir bilemedim şimdi inşallah kızlar bu konuda yardımcı olurlar sana canım inşallah bir an önce düzelirsin...
günaydın canım oyyy niye olmadın yaa gelme aramıza biz başka kimseyi kabul etmiyoruz bu bölümedr bugün gidiyosun dimi canım hayırlısı olsun senin için... sen sanırım doğum kontrol hapı kullandın ben farlutal kullandım 12 gün sonra adet oldum..
candai canım, yanlış hatırlamıyorsam sen sormuştun ben adet oldum canım ama şiddetli bekliyordum çok az az oldu canım bugün son günüm yarın hayırlısıyla çalışmalar başlıyooorrrr bakalım bu ay yeni bir umutla çıkıyoruz yola tutturabilecekmiyiz?
herkeseee selammm.
pasiflora hamileymişsin.bu çok güzel bi haber. Allahım sonuna kadar yaşatsın. kucağına aldığın günleri nasip etsin. şimdi sende nisan annelerindensin.
CandaS çok geçmiş olsun. verdiğin karşı gelmiş. deiğin gibi evlada yorulsun.... bu arada ben bişeyi atlamışım. send ebu ay 2 yumurta varsa ve eğer inşallah tutmuşsa bu ikiz olacakları anlamına mı geliyo:)))) hadi hayırlısı olsun.
cezacım prolaktin için ilacı içip değerin düşünce bi sıkıntın kalmayacak inşallah. prolaktin yüksekliği hamile kalmayı zorlaştırıyo ama tedavisi 1 ay kadar kısa bi sürede ilaçla çözülen bişe. arkadaşımında öyleydi. ilacı kullandığı ayın ertesi ayında hamile kaldı. hatta p ile başlayan bi ilaç vermişti dru küçük bi kutuydu. parlodeldi sanırım. şimdi hatırladım. bu engelide kaldıınca gelsin bebişin.
destinam hala mıy mıy geliyo sanrım seninki. nolacak böyle bilmiyorum. kist sökülsün gitsinde varsın az gelsin.
ve diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah. pasiflora tafla beraber nisan annelerinde. bende polyannayla mart annelerindeyim. 2 şer 2 şer gidiyoruz. kuralı bozmak yok. ama 3 e 4 e çıkartarak bozulabilir. mayıs annelerine en az 2 aday gitmeli. bakalım sıradakiler kimler...
canım çok sağol ...Passiflora, çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.
Candaş kaza için geçmiş olsun canım.
bencede sanki 14. gün çatlamış gibi geldi ama usta taf tabi :) şnş rast gelmiştir.Eki Görüntüle 241336
kızlar ovulasyon testi yaptım bi bakın bakalım bugün yaptığım biraz koyu yumurtlama günü mü acaba? 2 testm daha var yarın öbür günde yapacam,ilk kez ovulasyon testi yapıyorum..hergün çalışma yapıyoruz şuan kısmet bakalım..ne olacak,bu ay ilk denememiz olacak..hayırlısı olsun..
şimdi 1 ay bekliyoruz öyle mi ? inş 2011 e kısmet olmadıda 2012 nin haziraz annesi olursun kardeşini 1 yıl sonra yollar inş meleğin ...sonunda beklediğime değdii
Allah tamamına erdirsin canım..öpüp koklamayı nasip eder inşallah..
sağol canım...prolaktin için ilaç kullanacağım..benim 1 ay bekleme sürecim var..
bende iyiyim canım, eşimde iyi.Çalışmaya gitmiştik :) inş denk gelmiştir.Ohhh kızınla sefanız olsun denizlere girip serinleyin şöyleCanım çok sağol, iyiyiz çok şükür, kıpraşıp duruyor küçük sıpa, bugün derslere başladık, hızlandırma dönemindeyiz dershanede. Ders anlattırmadı vallaSen nasılsın? Küçük ablamız nasıl?
İyiyiz Kuşum. Sıcaklarla mücadele halindeyiz işte. Kızımla denize giriyoruz arada ama açılmak yasak olduğundan kıyı kurbağası gibi volta atıyoruz kenar kenarSen nasılsın? Eşin nasıl?
canım pasiflora hamile, :nazaar: kontrol nasıldı ? meleğin nasılmış ?kızlar kusura bakmayın yaaaa. ben dr dan sonra hemen sizlere yazdım. hatta misafirleirm vardı yazıp çıktım topiğe hiç bakamadan. ama yazdıkalrımı göremiyorum. yayınlanmamış bile.sonrada tüm gün giremedim site bakımı var çıkıyo sürekli karşıma ancak bağlanabildim. ara ara net gidiyo bu kezde. biri hamile sanırım ama daha algılayamadım kim olduğunu. biz iyiyiz çok şükür. bi sıkıntımız yokmuş. dün akşam çok gerilmiştim ağladım boşa stres yapmışım. hepinize çok teşkkür ederim bu süreçte tüm stresime ortak olup rahatlattığıınız için. artık stres yapmak yok. herşeyi akışına bırakıyorum. dr 10 gün sonra 2 li için çağırdı. hepinizi öpüyorum. yarın uzun uzun görüşürüz...
valla canım :) okumalık oldum inanki, dün ayağımı burktum.gece ağrısından uyuyamadım.Dr a gitmek istemedim çok uykusuzdum ama yinede uyuyamdım.Sonra allahtan ağrı azaldı.Sabah dr a gittim dr da izinliymiş şansıma.ama ağrım epey hafiflesede rahatsız yürüyorum :) şükür bunada :)kızlar günaydınn,
hadi ya, ee dün gelen neydi acaba ? dr a gittin mi ?günaydın kızlar
canım çok sağol atlatamadım tam sanırım, dünde ayağımı burktum.Ve yapmadığımı çektim.Dün bi adam açım para ver dedi, veremedim.yani verdiğim para sayılmazdı.adam tekin değil keyfinden dilenenlerden gibiydi, irkaç kez daha aynı şeyleri demşti.Derken 5 dk geçmedi ayağımı burktum.Resmen allahın gücüne gitti ya, nasıl vicdanım sızladı nasıl kızdım kendime anlatama.Cezamıda çektim ! o yalndanda istediyse ben çevirmemliydimherkeseee selammm.
CandaS çok geçmiş olsun. verdiğin karşı gelmiş. deiğin gibi evlada yorulsun.... bu arada ben bişeyi atlamışım. send ebu ay 2 yumurta varsa ve eğer inşallah tutmuşsa bu ikiz olacakları anlamına mı geliyo:)))) hadi hayırlısı olsun.
Eki Görüntüle 241777
selam kızlar testleri yorulayan arkadaşara teşekkür ederim ama sanırım test ve control kısmı görünmüyordu yanlış youmlanmış. şimdi yazdım bi tekrar bakabilir misiniz? testlere başladığımdan beri çalışma yapıyoruz. bu gece sahurda yaptım son testi çünkü kasığımda ok batma oldu ağrı oldu belimdede, sanırım yumurtladım diye test yaptım ama biraz bulanık görnüyo control kısmı anlayamadım..sahurda çalışma yaptık mecbur ,ne olur ne olmaz diye..
Canım 17. gün pik yapmış bence. Kontrol çizgisinden de koyu. Bir yerde pik yaptıktan 10 saat sonra yumurtlama olur yazıyor. Bir de sperm zaten hemen ulaşamıyormuş. 17. gün olan ilişkinden bence hamile kalabilirsin. Ama çok uzman değilim. Taf ve Loneliness daha deneyimli test konusunda. Ben de ilk kez bu ay yaptım...
Eki Görüntüle 241777
selam kızlar testleri yorulayan arkadaşara teşekkür ederim ama sanırım test ve control kısmı görünmüyordu yanlış youmlanmış. şimdi yazdım bi tekrar bakabilir misiniz? testlere başladığımdan beri çalışma yapıyoruz. bu gece sahurda yaptım son testi çünkü kasığımda ok batma oldu ağrı oldu belimdede, sanırım yumurtladım diye test yaptım ama biraz bulanık görnüyo control kısmı anlayamadım..sahurda çalışma yaptık mecbur ,ne olur ne olmaz diye..
canım çok sağol ...
valla canım :) okumalık oldum inanki, dün ayağımı burktum.gece ağrısından uyuyamadım.Dr a gitmek istemedim çok uykusuzdum ama yinede uyuyamdım.Sonra allahtan ağrı azaldı.Sabah dr a gittim dr da izinliymiş şansıma.ama ağrım epey hafiflesede rahatsız yürüyorum :) şükür bunada :)
moral bozmak karamsar olmak yok şekercim söz :) inş güzel olsun güzel bakayımda haklısın yani en dorukta :)
canım çok sağol atlatamadım tam sanırım, dünde ayağımı burktum.Ve yapmadığımı çektim.Dün bi adam açım para ver dedi, veremedim.yani verdiğim para sayılmazdı.adam tekin değil keyfinden dilenenlerden gibiydi, irkaç kez daha aynı şeyleri demşti.Derken 5 dk geçmedi ayağımı burktum.Resmen allahın gücüne gitti ya, nasıl vicdanım sızladı nasıl kızdım kendime anlatama.Cezamıda çektim ! o yalndanda istediyse ben çevirmemliydim
eğer yumurtaların ikiside çatlarsa ikiz olacakmış ama her zaman 2 si de brden çatlamazmış.inş 2 si de çatlar ve inş bebeklerde tutunur :) inş hayırlısı olur canım benim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?