Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım darısı bizlere inş ... bu kez sağlıcakla doğurmak nasip olsun allahın izniyle ... 3 ay korunup ilk denediğin ay mı hamile kaldın ?

evet korunup ilk denedigim ayda kaldım inşla canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

teşekkür ederim biz biraz aceleci olmusuz sanırım

yok be canım, vakti zamanı var senin bebeğin bekletememiş annesini ne güzel.

biz 9 ay sonra hamile kaldık da ne oldu? her an bişi olacak korksusundan ne hamileliğin tadı çıkıyor, ne de bebek haberlerini öyle şatafatlı verdik.

tamamna erdirsin mevlam.

Candaşcım ve Helloktiycim iyiyim valla çok şükür. bayram temizliğiyle ve ufaklıkla uğraşıyorum. maşallah diyeyim bulantı kusma hiç yok.. bazen unutuyorum hamile olduğumu.

Maşallah sizlerin muhabbet aynen devam ben şimdilerde diğer topiğe yoğunlaşıyorum. o yüzden kusuruma bakmayın. Pileo da bizim topikte ama pek uğramıyor...

herkese selam.

görümce kaynana dedikodularını bırak hamilelik çalışmalarını bile yazamayız gündeme bomba gibi düşeriz sonra.. kocalarımız bizi böyle faceden sürükler artık
:)) rezalet ya, bide benim face de şef ve diğer iş arkadaşlarıda ekli, zaten kk yı merak edip duruyolar :) hepten bomba olur beraberinde de rezil olurum :)

aman canım ya hayır olsun, inş sadece rüyada kalsın ama korkunu tahmin edebiliyorum.ben yorumlayamadım
evet korunup ilk denedigim ayda kaldım inşla canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

amin canım inş, iyide olmuş hemen hamile kalmışsın ..

kızlarrrr bende ceza renkliatlas ve hello size gönderdim arkadaşlık candas dan aldım tahmin edeyim s ile başlayan renkli sensin... a ile başlayan ceza sensin...hellomu biliyorum bir defa adını yazmıştın unutmadım sende b sin canım tam bakamadım birazdan hepinizi inceleyeceğim

hayır olsun canım, sıkıntı çektin bitti sonu çok güzel, güzel haberler geliyor demek diye yorumladım.

nerden bildin canım ya hepsini :))

destinam sen bendeki duvar yazısını okusan koparsın, ben diyorum ki renkliatlasa sen kimsin ? o bana diyor bahar sen kimsin bugün sabahtan beri çok güldüm umarım öyle gider.

destinam sen bendeki duvar yazısını okusan koparsın, ben diyorum ki renkliatlasa sen kimsin ? o bana diyor bahar sen kimsin bugün sabahtan beri çok güldüm umarım öyle gider.

bende koptum valla orda :))

helloyu isminden tanıdım zaten cezanın foto kk dada vardı, geriye renkli atlas kaldı ayyy ne güzel oldu sizi görmek çok güzel...çoookkk merak ediyordum hepinizi...

bencede süper oldu :)) ben bi tek seni tanıdım fotolara girince kızından çıkardım :)

taf sana faceden mesaj attım bi bak :)

kızlar akşama misafirim var iftara hemde çok kaprisli bişeyi kolay beğenmeyen misafirlerim dedemle babannem, yemek yapıyorum erkenden başladım bi fiyasko olursa geçe kalmasın diye ara ara girip bakıyorum neler yazmısınız.. bu arada hala hafif bi bulantım var hadi hayırlısı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum..sonra hüsrana uğramak daha kötü olur

hello şekerim faceden sana istek gönderdim c ile başlıyor ismim

skandal deşifre olduk
kesinlikle :90: :90:

ya inş bebek olsun , dualarımız senle şeker. Valla hem yemekle uğraşıyosun hem bize yazıyosun süper valla :)

tafcım deşifre oldukii hemde nasıl gerçi burdaki muhabbetler süper face ye eskiden çok takılırdım bu topiği keşfettim edeli çıkmıyorum yaa... daha önce erken hamilelik belirtilerine takılıyorum orda ses seda yoktu ...burası çok canlııarkadaş olduk ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…