maşallah canım darısı bizlere inş ... bu kez sağlıcakla doğurmak nasip olsun allahın izniyle ... 3 ay korunup ilk denediğin ay mı hamile kaldın ?
teşekkür ederim biz biraz aceleci olmusuz sanırım
:)) rezalet ya, bide benim face de şef ve diğer iş arkadaşlarıda ekli, zaten kk yı merak edip duruyolar :) hepten bomba olur beraberinde de rezil olurum :)görümce kaynana dedikodularını bırak hamilelik çalışmalarını bile yazamayızgündeme bomba gibi düşeriz sonra.. kocalarımız bizi böyle faceden sürükler artık
aman canım ya hayır olsun, inş sadece rüyada kalsın ama korkunu tahmin edebiliyorum.ben yorumlayamadımkızlar bu arada ben dün gece çok kötü rüyalar gördüm, rüyamda doğum yapıyordum ama doğuma annemde girmişti doğum yaptım annem altıma hastabezi bağladı..sonra odaya aldılar beni, annem bebeği koymuş uzak biyere soruyorum anne bebek nasıl kime benziyo ? annem hüseyine benziyo diyo getir diyorum bebeği , getiriyo bakıyorum bebeğin elleri prmakları pervazımsı parmaklar küt küt bi bakıyorum yüzüne çocuk dawn sendroomlu( ay öyle üzülüorum ki al götür bunu diyorum istemiyorum diyorum:26: aradan bi süre geeçiyo eşim bebekle geri geliyo sema bak diyo bebeğimiz normal diyo ilk gördüğünde sana öyle görünmüş ama normal bi bebek bu diyo.. ne demekki şimdi bu rüya ..? bebek te erkekti
evet korunup ilk denedigim ayda kaldım inşla canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu
kızlar bu arada ben dün gece çok kötü rüyalar gördüm, rüyamda doğum yapıyordum ama doğuma annemde girmişti doğum yaptım annem altıma hastabezi bağladı..sonra odaya aldılar beni, annem bebeği koymuş uzak biyere soruyorum anne bebek nasıl kime benziyo ? annem hüseyine benziyo diyo getir diyorum bebeği , getiriyo bakıyorum bebeğin elleri prmakları pervazımsı parmaklar küt küt bi bakıyorum yüzüne çocuk dawn sendroomlu( ay öyle üzülüorum ki al götür bunu diyorum istemiyorum diyorum:26: aradan bi süre geeçiyo eşim bebekle geri geliyo sema bak diyo bebeğimiz normal diyo ilk gördüğünde sana öyle görünmüş ama normal bi bebek bu diyo.. ne demekki şimdi bu rüya ..? bebek te erkekti
kızlarrrr bende ceza renkliatlas ve hello size gönderdim arkadaşlık candas dan aldımtahmin edeyim s ile başlayan renkli sensin... a ile başlayan ceza sensin...hellomu biliyorum bir defa adını yazmıştın unutmadım sende b sin canım tam bakamadım birazdan hepinizi inceleyeceğim
kızlarrrr bende ceza renkliatlas ve hello size gönderdim arkadaşlık candas dan aldımtahmin edeyim s ile başlayan renkli sensin... a ile başlayan ceza sensin...hellomu biliyorum bir defa adını yazmıştın unutmadım sende b sin canım tam bakamadım birazdan hepinizi inceleyeceğim
destinam sen bendeki duvar yazısını okusan koparsın, ben diyorum ki renkliatlasa sen kimsin ? o bana diyor bahar sen kimsin bugün sabahtan beri çok güldüm umarım öyle gider.
nerden bildin canım ya hepsini :))
helloyu isminden tanıdım zatencezanın foto kk dada vardı, geriye renkli atlas kaldı ayyy ne güzel oldu sizi görmek çok güzel...çoookkk merak ediyordum hepinizi...
c ile başlayanda tafmı kızlar?
yes :)) aynen kendisi ...
kesinlikleskandaldeşifre olduk
kızlar akşama misafirim var iftara hemde çok kaprisli bişeyi kolay beğenmeyen misafirlerimdedemle babannem, yemek yapıyorum erkenden başladım bi fiyasko olursa geçe kalmasın diye ara ara girip bakıyorum neler yazmısınız.. bu arada hala hafif bi bulantım var hadi hayırlısı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum..sonra hüsrana uğramak daha kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?