- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.041
valla aynısını bende yaptım :)bende izledim dün 8 aylık hamileymiş hemde! 11 yaşındaaa poffff...bide kendime baktım
inş haftaya tam olarak düzelirsin canım.Daha iyiyim çok şükür candaşım.İşyerindeyim bende
canım çok sağol, kuzenimle görüştüm şimdi, onlar felç sanmışlar ama dr lar sara nöbeti olabilir demiş, şimdi nöroloji inceleyecek, umarım hiç bişeyi çıkmaz.yavrum ya daha hala okula gitcem diye huysuzlanıyomuş, konuştum zilliyle sesi yorgundu ama iyidi yine şükür.dayımın yaşı geç deil canım bencede ama adam 17 yaşında baba olunca hem öyle geliyo hemde ondan ziyade kendini bi bebeğe bağlama istemiyo gezcem tozcam diyodu :)) bayağı düzensizmiş sanırım ondan geç öğrenmişler.belki normal düzenide 40 gün gibiyse 10 gün gecikmeyle normaldir gibime geldi.inş hayırlısı olur ama aldırmazlar dilerim.onlar daha iyisini bilirle r tabi kendileri çekecekler sefayıda cefayıda, o yüzden hayırlısı.ama ben aldırmayı asla aklımdan geçirmezdim.büyük konuşmayımda.candascigim kuzeninin cocugu icin gecmis olsun yasi da kucukmus neden olabilir ki boyle birsey :26: dayinin yasi baba olmak icin cok gec degil benim esim 37 yasindaama yengenin yasi buyukmus riskli gebelige giriyor yani aldirip aldirmamak kendi kararlari tabi ama 8. haftaya girene kadar nasil farketmemis menopozagiriyorum diye dusunse bile adeti 10 gun gecnce test yapsa ogrenirdi gebe oldugunu o zaman da 6 haftalik filan olurdu :26:
Sen nasilsin buarada?
canım inş hayırlısı olsun, bu ay inş meleğin gelir.gelmezsede umarım hiç bir sıkıntı çıkmazda sadece chnb nin dediği gibi şanssızlık kısmına rastlamış olursun.Allah gönlüne göre versin, inş düşündüğün kadar uzamaz süreç.teşekkürler canım bizleride unutmadığın için..
hemen hayıta başladım canım..bu ay son kez klomen kullanacağım...hamile kalamazsam rahim filmi düşünüyorum sonra yaza kadar serbest kalmayı planlıyorum..olmazsa yaza aşılama..inşaallah gerek kalmaz
şok üstüne şok yaşamışsın canım..
bende ailevi bakışı yazayım :)) benimde ailemde kapalı yok neredeyse.bi kuzenim eşinin zoruyla 24 yaşında kapandı.ondan çok tepkiliyiz biz çünkü kuzenim asla istemiyodu direk baskıyla kapattı.şehir dışındaydı bizleri görmeye geldi, biz onu görünce şaşırdık hatta ben çok küçüktüm dalga geçtim filan babanem gibi oolmuşsun diye ama ne bileyim psikolojisini dağıtacağını.derken bizimkilerde dedi eşinle konuş hazır olmadığını zamnı gelince kapanacağını söyle diye, o da bii gazla açtı başını gitti, zatn 2-3 gün olmuş örttüreli.obirbirlerine girmişler, sonuçta enişte galip geldi, benim biraz meylim vardı kuzenim asla dedi bana hep, bu bize ters.yapamıyruz.pişman olur açarsan madara olursun dedi.haklıymış.ama bende üniv arkadaşlarımda etkilendim biraz,kıyafetlerim genelde kapalıydı, dairede benim kapalı olduğumu sanıyolarmış benim etek ve bluz boyutları değişince candaş tesettürü çıkarttı demişler.halbuki hiç olmadı öyle bişey.birde benimde eşimin ailesinde tek açık benim.çok mücadele ettiler örtünmem için, çaktırmadan tabi.ama eşim hiç teklif dahi etmedi, ben seni böyle beğeniyroum, karar verir kapatırsan saygı duyarım dedi.ama şimdi iyi ki örtmemişim diyorum ben yapamazdım, çok beğeniyorum ama aileden de destek lazım.kapansaydım eşimin baskısı sanar bakışları değişridi, yalnız evde ibadet vakitlerinde çok çmrenerek örtünürüm, çeşit çeşit eşarplar aldım mesela.birde geçenlerde bi teyze senin tam testtürlük yüzün var çok yakışır dedi, o arada şal attım kadının bakışları değişti, böyle durumlarda gerçekten çevre önemli.allah hayırlı yaşamlar nasip etsin hepimize.canım ailemde herkes kapalı ama bana hiç bir zaman zorlama yapmadılar , kimseyede zorlama yapmazlar yapılmasını istemezler çok hassaslar bu konuda..benim eşimin aileside tam tersi açıklar , asıl onlar görünce şok olacakben bu zamana kadar kapanmadım bi anda eşim isveçten döndükten sonra kapanınca ister istemez beni zorladığını düşünürler, ailem kendi rızamla isteğimle kapanmamı tercih eder, ailede herkes kapalı ben 30 yaşına kadar açık gezdim bi anda kapandım o yüzden bi anda eşin zorladı diye tepki gösterirler diye korktum ..çok şükür öyle bi soru olmadı ama daha halamlar görmedi onlar görünce direk zaten öyle sorarlar, onlarda kapalı olmasına rağmen,bakış açıları farklı, bu sadece kendi isteğinle olmalı böyle düşündükleri için hak veriyorum.. ama şuda var eşim istemişte olabilir kimseyi ilgilendirmez deil mii? ben kendi isteğimmle kapandım ,şuan hala alışmaa aşamasındayım,bugün 2. kez çarşıya kapalı çıktım zorlanıorum sağa sola bakarken gözüm kapanıyo örtüden,duyamıyorum,bu açıdan zorlandım bide iğnesiz örtüyorum şal gibi boynuma doluyorum ,açılıyo felan zorlandım yani... iğnelide bogulacak gibi oluyorum ..yavaş yavaş alışırım inşallah
Son düzenleme: