ohh ne güzel dedin..ayy inşallahh 12 gün sonraa güzel haberler ..sen kolay hamile kalıyorsun tüp bebek hemen tutunacak belkide ikizin olurayy ne hoş yaaaa...inşallah bizde güzel haberler veririz bu ay sonunda
Ben de öyle düşünüyorum. Allah ne yazdıysa o olur. Çünkü ben üzerime düşeni yaptım. Yani çalışmadan Allah'ım yüksek not alayım diye dua eden öğrencilerden değilim:))Çalıştım, görevimi yaptım şimdi dua ediyorum yalnızca. Allah ne yazdıysaonu yaşayacağız tabi...
evet canım yaa inşallah fiili duanı yaptın sen ,işlemler olduktan sonra normal dualarını edersin..beklersin inşallah gelir yüksek notlar ne güzel demişsin güldüm valla , bizde bu ay çaylar kürler derken inşallah tuttururz bebeleri..olmadı bizde dr ların yolunu tutacaz mecbur...ben yatıyorum canım iyi geceler
canım ben bide keçiboynuzu tozu aldım,sabak pekmezini yediriyom akşam tozunu, suyunu yaptık ibrahim saraçoğlunun tarifinden ,beğenmedi eşim...tozunu aldım süte katıyorum...inşallah faydası olur..Bu çaylardan fayda gören çok. İnşallah sizler de faydagörürsünüz.Yalnız İbrahim Saraçoğlu keçiboynuzu kürünü tavsiye ediyor. Pekmesini değil.Çünkü pekmez çok kaynatılarak yapıldığı için o özelliği azlıyormuş. Kür diyor. Ayrıca kereviz ve trabzon hurması da işe yarıyormuş:)))
günaydın bal böceklerim mutlu günler herkese
kızlar bugün adetim gecikeli 5.gündü evdeki idrar tahlilini yaptım anında 2 çizgi kıpkırmızı belirdi hemen hastaneye doktora gittim kan tahlili yapıldı 1de alıcam inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybetmiştim ve korunmayalı tam 1 sene dolmuştu bu ay ilk defa klomen kullandım perşembe günü 3 damla çok açık kahve akıntı oldu adet oucam sandım karnımdada hep kuru bir ağrı var ilk hamileliğimdede ağrım vardı kabızdım yine kabız oldum ondandır inşallah çok korkuyorum kızlar insan acı bi kayıp yaşayıncaa erken sevinmek istemiyorum
kızlar bugün adetim gecikeli 5.gündü evdeki idrar tahlilini yaptım anında 2 çizgi kıpkırmızı belirdi hemen hastaneye doktora gittim kan tahlili yapıldı 1de alıcam inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybetmiştim ve korunmayalı tam 1 sene dolmuştu bu ay ilk defa klomen kullandım perşembe günü 3 damla çok açık kahve akıntı oldu adet oucam sandım karnımdada hep kuru bir ağrı var ilk hamileliğimdede ağrım vardı kabızdım yine kabız oldum ondandır inşallah çok korkuyorum kızlar insan acı bi kayıp yaşayıncaa erken sevinmek istemiyorum
ben sana kötü düşünmeyi yasak etmemiş miyim:)
umutlu ol. iyi yanlarından bak.lütfen. normal hamilelik gibi tüp bebekte de en önemli şey umutlu olmak. bunu doktorlar hep söylüyor.
beklenen adetin geldi mi?herhalde hayatında en çok beklediğin adet bu olacak.
canım önce sen kendini inandır tekrar hamile kalacağına. kendini tekrar hamile hayal et. bri çok kişi bizim gibi durumlar yaşıyor. kimi bir de kalıyor kiminin malesef iki oluyor. ama oluyor sonuçta. öenmli olan regli olmak. azı çoğu öenmli değil bence.
yağmurun sesi arkadaşta 40taydı galiba. doğal yoldan oldu bebeği.
benim eşimin okulunda da yar doç bi bayan var. yeni evlendi. aslında sadece 1-2 kez karşılaştık. bir kere de telefonda bana doktor sormuştu, kadın doğumcu. utanarak sıkılarak yaşım ileri ama ben de çocuk istiyorum, o yüzden hemen doktora gitmek istiyorum demişti. 42-43 civarı bu yaz evlendi. şimdi yine oturmaya gelmek istiyomuş bana. bu konularda soracakları varmış. eşime demiş. beni çok tecrübeli gördü heralde. ama tecrübeliyim de sayılır.yani bir operasyon, bir kürtaj.Allah daha kötü şeyler yaşatmasın.
şimdibu kadın eşimin bölüm başkanı.müdüründen sonraki kişi yani. dediğim gibi sadece 2 kez karşılaştık daha önce.samimiyetimde yok. ben buna nasıl yumrurtalama günlerini tespit et, ovülasyon tesi al, koyu çzigiyi görünce 3 gün ilişki nasıl derim ya:)utanıyom. yardımcı olmak da çok istiyorum ama nasıl anlatacağım konusunda kararsızım doğrusu. pazar gelecekler.
chnb, bana akıl ver.
hayırlı olsun canım. ilk haftalarda yapılan cinsiyet tahminin sonradan değiştiğini çok duydum.
canım lekelenmen varsa dikkat et lütfen kendine. gezmeye ara ver, dinlen biraz.
bişey olmaz inşallah ama yien de tedbiri elden bırakma.
günlüğü ben de merak ediyorum.
canım ben de çok üzüldüm gerçekten. insan daha çok bişeyelr yaptığı ay haklı olarak daha çok umutlanıyor ve bu nedenle de daha çok üzülüyor. canım 3.doktor takibini de deneyeceksen doktora klomen yerine iğne işini sor canım. o daha etkiliymiş yumurtta büyütmede.
canım geçmiş olsun kuzenine.
ben de bebek aldırmaya çok karşıyım. Allah mecbura bırakmasın tabi. ama madem istenmiyo, dikkatli korunmak lazım.
kesinlikle çıkıyor canım. benim kayınvalidem aldrımış. hem de eşimden sonrakini. ondan sonra bi görümcem daha var. 2 numarayı aldırmış hem de genç yaşta. ve benim kürtajımda yanıma o geldi, ve ağzından kaçırdı. en az bizim kadar üzüldü o da bizim olaya. çünkü kaç yıldır uğraştığımızı biliyodu ve ilk torunuydu. bir şekilde çıkıyor ben ona inanıyorum.
Biri olmalı mutlaka!
sana günün aydın olduğunu söyleyen, yada gecelerin kötü olmadığını hatırlatan.
seninle ağlayıp, seninle gülen. yüreğine dokunabilecek biri olmalı.
en zor anında ellerini tutacak ve kulağına ben yanındayım diyecek.
hayatı varlığıyla anlamlı kılacak.
yaşamın sonuna kadar; birileri değil biri olmalı...
sELAM ark. bende gecen hafta cok kötü seyler yasadimm önce dok gittim ve hamis oldugumu ögrendim cok mutluydum
bi kac gun sonra aksam cok felaket kasik agrilarim olduSabah kalktigimda bi baktim Koyu kahvernkte bir lekelenme oldu ve ardindan
kanama yasadimm hemen dok aradimmm ve gittim ! Dok. dedi hamileligin sona erdi dediCooook uzuldummmm ve Wc gittigimde
2-3 tane Et parcasi seklinde bisiler dustu dok sordum kalinlasan duvar kediliginden sokuldu dedi ve kürtaja gerek yok dedi
Simdi bnim merak ettigim bir soru var ark, ben tekrar ne zaman hamile kala bilirim kürtajla alkasi varmi???
Ben kurtaj yasamadim cunki????
CVPLariniz icin simdiden tsk ederim
çok geçmiş olsun canım. ben düşük yapmadım kürtaj geçirdim ama kendi düştüğü için duyduğum ve bildiğim kadarıyla ilk adetten sonra hamile kalabilirsin diye biliyorum. yine de yanıltmayım. en iyi cevabı senin durumunu iyi bilen doktorun söyler. o herhangi bi açıklama yapmadı mı?
kanama bittikten bi kac gun sonra dedi ama nete cok okudum en azindan 3 ay beklemek lazimmis vucut dinlenmesi lazimis ama bakalim ins birdaha yasatmasin Allahim kimseye aminnnn
yine dusuk riski oluyormus o yuzden korkuyorum burda paylasmak istedim
ben kürtaj oldum. doktorum 3 ay korunmalısın dedi.rahim toparlanması için. çünkü dedğin gibi düşük riski oluyormuş tekrar.bazı doktorlar kürtajdan sonra bile dinlenme vermemişler. ancak ben tekrar aynı acıyı kaldıramam, riski göze alamam, o yüzden korunma sürecindeyim.düşük sonrasında korunma vermiyorlar diye biliyorum ben de.arkadaşlardan ayrıntılı bilen varsa yardımcı olurlar zaten. yine de önlemini almanı tavsiye ederim.yaşadıklarımız çok zor çünkü.allahım bi daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?