Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
loneliness cnm allah sana ve yeğenimize sağlık sıhat versin yaramaz yeğenimiz korkuta korkuta büyüyecek anlaşılan ama korkma kuzum o senden artık vazgeçmeyecek allah büyük dualarımız seninle yat cnm annen yanında mı değilse bile eşin yardımcı olur sıkıcı da olsa biz bugünlere kolay ulaşmıyoruz sende büyük mücadele ettin cnm içini rahat tut ve her zaman yaptığın şeyi yap olumlu düşün..
hello cnm birileri seni üzüp duruyor valla kafamın tasını attırmasınlar çıkar gelirim sıra dayağına çekerim onları :) canım benim okuyan kendini geliştiren güzel annem zor ama duymazlıktan gel sen zaten doğru telkini bulmuşsun fazla söze gerek yok bizi üzmek konusuna gelince burdaki dostluk anlatılmıyor işte birlikte yaşıyoruz paylaşalım içimizi buraya dökelim rahatlayalım kimse kimseyi sıkmıyor burda herkes birbirine destek sen de her zaman bzim destekçimiz oldun hep yanındayız çınar bey de varsın zayıf gelsin dediğin gibi aklı sağlığı yerinde olsun da kiloyu da sonradan alır.. bende fazladan var atmak istiyom atamıyorum :) seni ve çınarı kocaman seviyoruz cnm ..

çok geçmiş olsun canım..acil şifalar..yat dinlen sakın kalkma..dualırmdasınız sen ve hellom tabii diğer kızlar.. istanbul fikrinide aklınızdan çıkarmışsınızdır herhalde..

renkliatlas seninki gibi karışım yapıyorum canım..adaçayını bırakırım ama hayıtı düşünmüyorum..yumurtlamadan sonra bir zararı var mı acaba?ben böyle birşey okumadımda

canım hayıtında düşük yapma ihtimali yüksekmiş ,o yüzden ben 14. gün felan bırakırım..aslan pençesine devam , aslan pençesinide 1 gün arayla içiyorum saraçoğlunun tarifine göre gün aşırı diyor

hadi ya ben bunu hiç duymamıştım..o zaman bende bırakırım aslanla devam ederim:)

Hellocuğum bir hafta geriden çok önemli değil.Sağlıklı olsun alır doğunca... Üzülme...

Loneliness, geçmişolsun canım. 2. dönem de rapor al canım sen. Bir de proluton depot iğne verdi mi? Progestanı kesme sakın... Bol su iç dinlen...

Renkliatlas maşallah sen ne hamaratsın yemek, örgü. Maşallah...
Doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekürler...

Loneliness canim Allah seni bebegine, bebegini sana bagislasin.Dualarimda olacaksin canim.Moralini yuksek tut.
Allah ikinci kez boyle aci yasatmazsin kimseye insallah

Pazartesi sendromu yükleniyor...
█████████████████____| %50,02 Loading...

günaydın kızlar mutlu haftalar herkese

Geçmişi ancak bitirebildim kızlar

Herkese günaydın..

Loneliness;senin bu bebişin çok nazlı olacak anlaşıldı.Rabbim şifa versin.En kısa zamanda kanamaların bitsin,Allahım ayırmasın evladınla seni.Dualarımdasın

geçmişi okuyamadım kızlae özür işim var malesef cumartesi günü berbat bigün yaşadım halamın kızına gittik orda iki tane kadın vardı biri bizim akrabamızmış tanımıorum bile bi tane kızı var kucağında 11 aylık nasıl sevimli velet ayrıca karnındada 2 aylık var ağlıcak nerdeyse kadın daha bunu büyütmeden ikinci geldi falan diye dert anlatıp durdu diğer kadınında 7 yaşında oğlu var çin takvimine göre gebelik ayarlamış mal kız olcağı aylarda korunmamışlar ilk aydan tutmuş ama buda erkek olcakmış ne ağlamış ne ağlamış boğuldummm boğuldummm

günaydın herkese, geçmişi okuyunca görüşürüz tekrar.

evet canım proloton şimdilik bi tane vurun yeter dedi çarşamba gidince belki bi daha yazar yakıyo gerçekten göbekten olanıda eşim vuruyo ben korkuyorum bide vajinal jel verdi oda progesteronmuş rahimi kaplıyomuş hergün aynı saatte vajinanın içine sıkıyorum

canım benim çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda Rabbim topiğimizde olan olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip eder.

çok teşekkür ederim rollecim sanada çok teşekkür ederim kızlar iyi dileklerinizle beni yalnız bırakmadığınız için çok saolun

günaydın kıslarrrr,

nazlım allah bağışlasın bebekleri tamamına erdirsin, Boğulmamak mümkün değil ben teyzemi bu konuda örnek göstereceğim, 1. bebek kalbi atmadı kürtaj oldu. 2. bebek tam 1 sene sonra geldi oğlu oldu teyzeme dr zor hamile kalıyorsun korunma dedi ve 1,5 sene sonra tekrar hamile kaldı oda erkek oldu, görsen teyzemi somaliler gibi zayıff gözleri mosmor ve mutsuz olduğu yorulduğu zamanlar çok oluyor ve çalışıyorda bir kere gık demedi. Ben taş mısın be teyze dediğimde o kadar çok ağladım ki çocuğum olsun şimdi söylenirsem nankörlük olacak dedi, bir kere ya demedi.

İnsanların hayatları keşke hep öyle kolay olsa değil mi? herkesin kapasitesi aynı değil malesef.

lonileness canım allah bağışlasın yavrunu, yaramas bebek :) acil şifalar nasip olsun. Sanırım yine rapor alman gerekebilir.

herkese günaydın...ben adet olmaya başladım sabah..yarın için randevu aldım doktorumdan...klomene son kez başlayacağım..hayırlısı bakalım

atlas,canım babana da çok geçmiş olsun, eğer sarysa onla yaşamayı öğrenecek.anne baba metanetli, çıkarsa yaşamayı öğreneceğiz, hayatta olmasına şükür diyeceğiz, bu çok büyük dert değil ama inş yinede çıkmasın isteriz diyolar, bu gün belli olacaktı.eğer epilepsiyse yeniden bir kriz geçirmesi gerekiyomuş, değilse gece uyutmadan tahliller yapılacaktı.zilli ya gittim hastaneye, orda bile açmış ders kitaplarını çalışıyo, çocuk çok çalışmaktan sıyıracak ya :) canımmmm ayrıca ben seni rüyamda gördüm, senin yüüzn netti, eşin var ama arkası dönük, bebeğin olmuş, evine ziyarete gelmişim çok dağınık ev, üst baş perişan.diyosun ki çocuk olayı mahvetti beni düzenim kalmadı.nerde o eski sema diyosun,ama olsun ona herşey değer diyosun.bebeği göremiyorum pek çünkü emzirip uyutmuşsun.kızın vardı, nasıl seviniyoruz.inş rüyam gerçeğe döner, bu rüyalar boşa çıkmayacak inş, annen sen ve ben.bir ayda 3 aynı konulu rüya.inş diyorum.

chnb, dayılarımız aynı dertten muzdarip desene.benim dayımında gözü dışarda değil desem yalan olur, he şikayet eder.aldırmak vazgeçmişler canım hayırlısı olur inş.tedavin başlamış allah yar ve yardımcın olsun, meleklerin sağlıcakla senin olsun.tüm kalbimiz seninle.

lonelines, canım çok teşekkürler inş kuzenimin kızı iyi olur.kürtaj konusunda haklısın senin olayını anlatmıştım anneme, dayımlara anlatsın diye.bencede yapılmamalı.şükür vazgeçmişler,ertesi gün cuma namazında aldırmamalıyız demiş.hayırlısı artık.bebeğin üzmüş seni, inş yine korkutmak içindir, allahın izniyle yine çok iyi haberlerle döneceksiniz.dualarımız senin yanında kalkanın olsun, allah güzel gönlüne göre versin, bebeğinizi siz bağışlasın inş.öpüyroum çok.

sweetpurple, canım gözün aydın, inş kucağına almak nasip olsun.dualarımda seninle olsun.

hilal, canım çok sağol.gerçekten bende dedim yengeme, yenge beni görüyosun bide aldırmayı düşünüyosun.yapma allah cezasını evlatlarından çıkarmasın diye.artık vazgeçmişler şükür, allah kimseyide böyle sınamasın.eşlerimizde odun ya, tamam iyi hoşlarda var bi kalaslık hepsinde :) sen nasılsın ? bebek yorumlarınada katılıyorum, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın acısını göstermesin.

[minikler, inş yaz tatili planlarımız minik tekmelerle altüst olur :)) eşine yaptırmışsın kahveyi, almış gönlünü.bizim kaderimiz kocalarımızın vurdumduymazlıklarıyla baş etmek.ah erkekler ah..

nuray, kimbilir ne cicler yapıyo anane babanesi :)) onlar içinde zor olacak yanınızda olamayacaklar ( sağlığın sıhhatin iyi değil mi ?

kıtty,dr amca güzel şeyler söylememiş ama olsun tesellisini bulmuş bizim kıtty imiz:)) hemen pes etmemek gerekli gerçekten, moralimiz çok önemli, bazıları hep konuşur, onların işi o çünkü.ama herşeyin üstesinden geleceksiniz bence.ee peki erken doğum olayı var mı ? ne dedi doğum için ?

nazlım, bu millet mal ya.bizlere söylenmez bu.kız istiyolarmışmış.hastır derler adama.allah aratsaydı görürlerdi günlerini de işte napcan.ah keşke bize versede şükür desek.

ceza, canım adet olmuşsun inş bu ay artık son olsun son olsun !

kızlar haftasonu tiyatroya gittik annemlerle.Kerbelaya.güzel kelime değil, mükemmel olağünüstü diyorum.Hz.Ali cenaze töreni çok hüzünlüydü.Kasımın şehadeti iç parçalayıcı.Türkülere zaten laf yoktu, içimiz titredi.ağıtlar zaten içler acısı vs. millet kanlı yaş oldu, hıçkırıklarla ağladılar.hüseyinnnnn idye bağrışlar.2. kere gitcem.şehrinizdeki tiyatroya gelirse mutlaka gidin, ankarada sıra bulmak zor, uzun zmandır arıyodum denk düştü.annemde duymuş birinden 1 yıldır takip etmiş ancak sıra gelmiş.o kadar var yani.

2. haber, bi kuzenimin eşide hamileymiş.4 aylık.bir kızları vardı 3,5 yaşında.şimdide oğlu olacakmışkuzenimle dayım yaşıt :)) ve kendileride yeni öğrenmiş cinsiyetiyle beraber.düşünsenize. sanırım kız üzerine adet görmüş, 1 tane istiyoruz.2.yi asla istemiyorum diyodu,allah ya nasip etti.kuzenimde kanser tedavisi gördü geçen yıl, çok sevindik onun adına.

ammaaa ben farkettim ki duyduğum her haberin ardınadan önce seviniyorum sonra siniirlenip evdekilere çatıyorum.üzerime 6 kişi hamile kaldı, biri doğdu bile.bide bana bak.korkuyorum artık, hiç olamayacak diye korkuyorum.ilkkez bu korkuyu çok içten yaşadım dün.

haftasonu yine kuzenimle tartıştık, deprem yaşayan kuzenim,ank ya geldi ama bebeğini döremedik hala.ailevi problemler vardı anne babalar arasında.bizde bi türlü görümeşedik açtı ağzını yumdu gözünü.herkes kinini kusuyor, herkes benim derdim çok diyor.kimse bilmiyoki senin neyin var.bende belki bir ömür evlada hasret yaşayacağım bunun korkusu var ama onlarında bu umru değil.sen dünyaya bir evlat getirdin şükürler olsun, allahtan bela gelmedikçe evlat senledir bir ömür.ama benim ne yerim belli ne evim ne ailem ne evladım.insanlar çok bencil.diğer kuzenimin ise sen unut kocanın tayini olmaz diyerek içimdeki kurdu su yüzüne çıkardı sağolsun eşdost.

ayyyy canıım tüylerim diken diken oldu inşallah rüyan çıkar gerçekten çok ilginç canım..bende bu gece yine bi kız bebek gördüm uyutuyordum o kadar güzel bir bebekti ki resmen melek bu diyeceğim tarzda bi güzellikteydi..İnşallah rüyalarımız gerçek olur rabbim kucaklarımızı boş koymasın,evlerimizi şenlendirsin... evimin dağınıklığı konusunda gerçek görmüşsün şuan ev han gibi eşim dökkmüş ortaya pc sinin kabloları neler neler.. şimdi yine bankaya gidecez kaldı yine işler..kavga ettim az önce topla dedim,biraz topladı, bankadan sonra gelip şöyle sıkı bi temizlik yapacam banyonun fayanslarını bile tavana kadar silmeyi düşünüyorum herşey gözüme batıyo resmen ev küçük olunca çok dağılıyo temizliği kolay ama hemencek tozlanıyo dağılıyor...

kuzeninin kızıda inşallah epilepsi deildir canım,allah şifa versin... kıyamam öyle başarılı bide çocuk,türkiyenin eğitim durumu bu çocuklar mahvoluyor ,çocukluklarını yaşayamıyorlar ..canım hiç çocucğum olmayacak korkusu bende de var..inanki bazen geliyor öyle hisler çok kötü oluyorum.. inşallah öyle bişey olmaz bi kere hamile kaldık yine olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…