kızlar geçmişi okuyamadım.
benim bebek cuma akşamı yine yaramazlık yaptı. ama çok yaramazlık. resmen adet gibi kanama oldu. hastaneye yattım yine aynı korkuları yaşadım. progestan iğneydi, fitildi derken kanamayı azalttık. ama ömürümden bir yıl gittti bebeğime bişey oldu diye yine gözyaşlarına boğuldum. galiba progestanı kesmek iyi gelmedi. doktorum bıraktırmıştı 3-4 gündür. yoksa ağır bişey yaptığım yok. cumartesi sabah doktr geldi ve ultrasonla baktı çok şükür yaşıyor bebeğim. ama düşük tehdidim var ciddi. kanama eşinden geliyomuş. doktor yine geçen seferki gibi temkinli konuştu. elimizden geleni yapçaz dedi. düşeceği varsa düşer dedi. açılmama falan baktı. şu anlık öyle bişey yok dedi. serviks uzunluğu 3.9muş. 3.5un altına düşerse tehlike dedi.
dün akşam çıktık.tedavimi evde oluyorum. iğne ve fitile devam. kanamam lekeleleknmeye dönüştü çok şükür. inşallah kesilir tamamen. 3-4 gün sonra gelin dedi. salı ya da çarşamba gideceğiz.
burdaki dua gücüne inandığım için yazıyorum. herkes birbiri için canı gönülden dua ediyor.
lütfen bana da dua edin.
doktora gidene kadar yazamayabilirim.
hareket etmeye bile korkuyorum.
inşallah tekrar girdiğimde iyi şeyler yazarım. Allah bebeğimi bana bağışlar.
hepiniz için de dua ediyorum. hastanın duası kabul olurmuş. lütfen beni de unutmayın.
çok geçmiş olsun canım..acil şifalar..yat dinlen sakın kalkma..dualırmdasınız sen ve hellom tabii diğer kızlar.. istanbul fikrinide aklınızdan çıkarmışsınızdır herhalde..
renkliatlas seninki gibi karışım yapıyorum canım..adaçayını bırakırım ama hayıtı düşünmüyorum..yumurtlamadan sonra bir zararı var mı acaba?ben böyle birşey okumadımda
canım hayıtında düşük yapma ihtimali yüksekmiş ,o yüzden ben 14. gün felan bırakırım..aslan pençesine devam , aslan pençesinide 1 gün arayla içiyorum saraçoğlunun tarifine göre gün aşırı diyor
tebrikler allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizlere dua etmeyi unutma....bu arada bu 3. hamileliğin mi?
Tebrik ederim. Dr ni de tebrik ederim. Tedbirli bir dr imiş. Proloton depot mu verdi? Yağlı bir iğne acır diğer pıhtılaşma için olan acımaz. Göbekten koldan ya da bacaktan yapılıyor...
Loneliness sen yapıyor musun hala iğneleri...
Gözün aydın canım ne güzel gittiğin yer temkinli yaklaşmış.keşke bana da öyle bir iğne verselerdi belki ikinci bebeğimi kaybetmezdim.ilkinin boş gebelik olduğunu söylemiştim buna rağmen hiç iğne falan vermedi.şimdi tahliller yaptıracağım kan pıhtılaşması var mı diye...belki yoktur ama ikinci acıyı yaşayınca aklımda hep acabalar var....
merhaba canım arkadaşlarım...
benim için kötü bir hafta yarın bitiyor ama bugün topikten güzel bir haber çalındı gözüme
sweetpurple tbrk ederim cnm allah tamamına erdirsin..
kızlar eşimle perşembeden beridir limoniyiz cuma şiş gözlerle okula gittim............... hala kırgınlığım devam ediyor ama bugün az buçuk cvp vermeye başladım :) anlaşılmak çok önemli değil mi hep bundan şikayet ediyoruz ama yazıkki yaşadıklarımızı birebir yaşamadan kimse bizi anlamıyor... ilk adetim bana çok ağır geldi dört gözle bekledim ama farkında olmadan beklememeye kendimi şartlandırmışım yeniden pet almaya bile elim gitmedi eşime aldırdım
ceza cnm benim farkında olmadan gözyaşlarına eşlik etmişimbenim önümde denemek için bile beklemem gereken en az 2 ayım var toparlan cnm bi kaç güne yumurtlama günün olacak yeniden umudun doğacak inşallah bu ay sonrasında mutluluk gözyaşı dökersin..
candaş canım yazını dün ağrıyan gözlerimle okudum güzel allahım yaza kadar sevindirsin hepimizi inşallah yaza kadar gelirler ve yaz tatili planlarımızı altüst ederler
chnb ablacım ben de ikiz gelecek die hissediyorum belki hakettiğini düşündüğüm içindir bilemiyorum hep söylüyorum hayranım bu mücadele eden yanına hepimiz mücadelesini veriyoruz ama biz o duyguyu tatmak için ediyoruz bi evladımız varken bu kadar zorluğa kendi adıma söyleyim katlanabilir miydim hiç sanmıyorum sinirlerim yıprandı çünkü bunu bu adet döneminde daha iyi anladım bir de söylemek istediğim bişey var iyiki varsın ve iyiki bilgilerini bizimle paylaşıyor ve pes etmememiz için bize destek oluyosun allahım bu güzel kalbin dileğini versin inşallah..
renkli naber nasılsın yeni bir seni buldun artık yeni bir hayat da(bebek de) fazla bekletmeden bu ay gelir inşallaharabanız da hayırlı olsun buarada
loneliness nasılsın cnm
günlük cnm bulantın devam ediyormuş kısa zamanda geçmesini diliyorum arada iyiyim yaz cnm merak ediyoruz hep iyi ol
hello canım çınarın cicileri ne güzeller öyle.. nasıl oldun cnm..
nuray, dralp, peppe, hilal kızlar hepinize selamlar..
ve yeni gelen arkadaşlar szlere de merhaba.. kızlar neden bu topik bu kadar kalabalık oldu lütfen daha gelen olmasın lütfen artık kimsenin canı yanmasın..
isim olarak kim yazdı hatırlamıyorum ama düşükten sonra korunma süreci ne olmalı die sorulmuştu ben ilkinde kürtaj ikincisinde düşük yaşadım ama vücut ikisinde de sarsılıyor bence dr.un söyledikleri önemli ama daha önemlisi kişinin kendini hazır hissedip hissetmemesi en azından iki adet görmek vücudumuz hakkında bize bilgi verir die düşünüyorum.. allah en kısa zamanda hepmize tekrar annelik duygusunu tattırsın inşallah..
atlas,canım babana da çok geçmiş olsun, eğer sarysa onla yaşamayı öğrenecek.anne baba metanetli, çıkarsa yaşamayı öğreneceğiz, hayatta olmasına şükür diyeceğiz, bu çok büyük dert değil ama inş yinede çıkmasın isteriz diyolar, bu gün belli olacaktı.eğer epilepsiyse yeniden bir kriz geçirmesi gerekiyomuş, değilse gece uyutmadan tahliller yapılacaktı.zilli ya gittim hastaneye, orda bile açmış ders kitaplarını çalışıyo, çocuk çok çalışmaktan sıyıracak ya :) canımmmm ayrıca ben seni rüyamda gördüm, senin yüüzn netti, eşin var ama arkası dönük, bebeğin olmuş, evine ziyarete gelmişim çok dağınık ev, üst baş perişan.diyosun ki çocuk olayı mahvetti beni düzenim kalmadı.nerde o eski sema diyosun,ama olsun ona herşey değer diyosun.bebeği göremiyorum pek çünkü emzirip uyutmuşsun.kızın vardı, nasıl seviniyoruz.inş rüyam gerçeğe döner, bu rüyalar boşa çıkmayacak inş, annen sen ve ben.bir ayda 3 aynı konulu rüya.inş diyorum.
chnb, dayılarımız aynı dertten muzdarip desene.benim dayımında gözü dışarda değil desem yalan olur, he şikayet eder.aldırmak vazgeçmişler canım hayırlısı olur inş.tedavin başlamış allah yar ve yardımcın olsun, meleklerin sağlıcakla senin olsun.tüm kalbimiz seninle.
lonelines, canım çok teşekkürler inş kuzenimin kızı iyi olur.kürtaj konusunda haklısın senin olayını anlatmıştım anneme, dayımlara anlatsın diye.bencede yapılmamalı.şükür vazgeçmişler,ertesi gün cuma namazında aldırmamalıyız demiş.hayırlısı artık.bebeğin üzmüş seni, inş yine korkutmak içindir, allahın izniyle yine çok iyi haberlerle döneceksiniz.dualarımız senin yanında kalkanın olsun, allah güzel gönlüne göre versin, bebeğinizi siz bağışlasın inş.öpüyroum çok.
sweetpurple, canım gözün aydın, inş kucağına almak nasip olsun.dualarımda seninle olsun.
hilal, canım çok sağol.gerçekten bende dedim yengeme, yenge beni görüyosun bide aldırmayı düşünüyosun.yapma allah cezasını evlatlarından çıkarmasın diye.artık vazgeçmişler şükür, allah kimseyide böyle sınamasın.eşlerimizde odun ya, tamam iyi hoşlarda var bi kalaslık hepsinde :) sen nasılsın ? bebek yorumlarınada katılıyorum, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın acısını göstermesin.
[minikler, inş yaz tatili planlarımız minik tekmelerle altüst olur :)) eşine yaptırmışsın kahveyi, almış gönlünü.bizim kaderimiz kocalarımızın vurdumduymazlıklarıyla baş etmek.ah erkekler ah..
nuray, kimbilir ne cicler yapıyo anane babanesi :)) onlar içinde zor olacak yanınızda olamayacaklar( sağlığın sıhhatin iyi değil mi ?
kıtty,dr amca güzel şeyler söylememiş ama olsun tesellisini bulmuş bizim kıtty imiz:)) hemen pes etmemek gerekli gerçekten, moralimiz çok önemli, bazıları hep konuşur, onların işi o çünkü.ama herşeyin üstesinden geleceksiniz bence.ee peki erken doğum olayı var mı ? ne dedi doğum için ?
nazlım, bu millet mal ya.bizlere söylenmez bu.kız istiyolarmışmış.hastır derler adama.allah aratsaydı görürlerdi günlerini de işte napcan.ah keşke bize versede şükür desek.
ceza, canım adet olmuşsuninş bu ay artık son olsun son olsun !
kızlar haftasonu tiyatroya gittik annemlerle.Kerbelaya.güzel kelime değil, mükemmel olağünüstü diyorum.Hz.Ali cenaze töreni çok hüzünlüydü.Kasımın şehadeti iç parçalayıcı.Türkülere zaten laf yoktu, içimiz titredi.ağıtlar zaten içler acısı vs. millet kanlı yaş oldu, hıçkırıklarla ağladılar.hüseyinnnnn idye bağrışlar.2. kere gitcem.şehrinizdeki tiyatroya gelirse mutlaka gidin, ankarada sıra bulmak zor, uzun zmandır arıyodum denk düştü.annemde duymuş birinden 1 yıldır takip etmiş ancak sıra gelmiş.o kadar var yani.
2. haber, bi kuzenimin eşide hamileymiş.4 aylık.bir kızları vardı 3,5 yaşında.şimdide oğlu olacakmışkuzenimle dayım yaşıt :)) ve kendileride yeni öğrenmiş cinsiyetiyle beraber.düşünsenize. sanırım kız üzerine adet görmüş, 1 tane istiyoruz.2.yi asla istemiyorum diyodu,allah ya nasip etti.kuzenimde kanser tedavisi gördü geçen yıl, çok sevindik onun adına.
ammaaa ben farkettim ki duyduğum her haberin ardınadan önce seviniyorum sonra siniirlenip evdekilere çatıyorum.üzerime 6 kişi hamile kaldı, biri doğdu bile.bide bana bak.korkuyorum artık, hiç olamayacak diye korkuyorum.ilkkez bu korkuyu çok içten yaşadım dün.
haftasonu yine kuzenimle tartıştık, deprem yaşayan kuzenim,ank ya geldi ama bebeğini döremedik hala.ailevi problemler vardı anne babalar arasında.bizde bi türlü görümeşedik açtı ağzını yumdu gözünü.herkes kinini kusuyor, herkes benim derdim çok diyor.kimse bilmiyoki senin neyin var.bende belki bir ömür evlada hasret yaşayacağım bunun korkusu var ama onlarında bu umru değil.sen dünyaya bir evlat getirdin şükürler olsun, allahtan bela gelmedikçe evlat senledir bir ömür.ama benim ne yerim belli ne evim ne ailem ne evladım.insanlar çok bencil.diğer kuzenimin ise sen unut kocanın tayini olmaz diyerek içimdeki kurdu su yüzüne çıkardı sağolsun eşdost.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?