Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nazlım ben de Sfranbolu sandım. Ne güzel yerler öyle...

evet abla 1300 lü yıllardan kalma bi osmanlı köyü safranboluya çok benxziyo ablacım dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhh

kızlar günaydın işe daha yeni gelebildik bursada çok kar var yollar falan dolmuş zor geldik valla huzur verici süper bi hava var ama çok soğuk

Allah yardımcın olsun ablacım.Hayırlı,güzel haberlerle bekliyoruz İnşallah

Günaydın kızlar sağ olasınız. Heyecan dorukta... Valizi hazırladım. Öptüm sizleri...

moulinex canım....
alacakmış, tavsiye ediyorum o zman :)

canım geçmiş olsun, inş bebek konsun o göbeğe.

renkl ve candaş katı meyve sıkacağı philips 1866 olandanmı bahsediyorsunuz? alıcam bakınıyorum ama herhangibir site güvenilirmidirki sanal reyonumda uygun şu anda...
canım o site güvenilir, daha önceden ben alışveriş yapmıştım. evet benimki 1886.güzel gerçekten tavsiye ederim.ben baktımda kazık yemişim, 290 tl ye aldım.hayırlı olsun şimdiden, destinaya şifa osun :)
Kızlar yarın İstanbula gidiyorum uçak rotar yapmış, 13.30 da. Dua edin bana olur mu?
ablam dualarımız senle.

canım süper ne güzl gezinmişsiniz, bu aralar aktifsiniz maşallah.

günaydın kızlar nasılsınız ? kıtty m nasılsın ? dün bakamadım dr lara, bu gün bakıp alabilirsem randevu alayım diyorum.tabi işler yoğun olmazsa.

Son düzenleme:
günaydınnnn kıslar

umarım iyisinizdir, Dün tahlil sonucum çıkmış idrarda protein sınırda tehlikeli boyutta değilmiş ama varmış işte, bugün çağırdı dr bana gel dedi. bu arada 37+3 olduk. Bakalım kuçunami kilo aldı mı :) Sizler nasılsınız?

candaş naptın dr işini.

taf'ın minik oğlunu yemek istedim fotoları görünce

nazlım çokkkk güzelmiş gittiğiniz yer inşallah bir gün buluşur beraber de gideriz. Namaz için de şeytanın bacağını krımışsın darısı başıma

renklim günaydın

chnb geliyor musun ? canım dikkat et kendine İstanbul çok uğurlu gelecek inşallah bebişimizle gelecek annesi :) bu arada yumoşların maşallahı var

lonileness naber ?

citaknurayım geldin mi tr 'ye

pileom nerede?

yamatake doğurmuştu nasıl gidiyormuş.

günlük dün okudum yazdıklarını; hamileliğin ilk 3 ayı benim hormonlarımın tavan yaptığı zamandı kendimi tanıyamıyordum. İşin tuhaf tarafı son zamanlarda son 2 haftadır stres bastı beni de:) sağlıklı sıhatli olcak mı doğacak mı vs... tahamülüm biraz azaldı ama bu hafta daha iyiyim. Aslına bakacak olursan çok büyük olaylar olmamış allahtan.
Kızın napıyor ?

minicikumutum naptın sen senin izlediğin program nedir.?

pepecim göremedim seni, hilall selam.

cezamın keyfi nasıl

Sağ olasın Candaşım. Çok tuhaf ya kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...

Hellom senin doğum ne zaman bebişi görmeye gelirim inşallah...

Ohh ne güzel burayada yağdı ama az.Hepiniz iyisinizdir İnşallah

Sağ olasın Candaşım. Çok tuhaf ya kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...

Hellom senin doğum ne zaman bebişi görmeye gelirim inşallah...

canım hiç bilmiyorum bugün dr çağırdı ama sanırım beklicez 1 hafta daha, senin hastane hangi gün yarın mı ?

canım hiç bilmiyorum bugün dr çağırdı ama sanırım beklicez 1 hafta daha, senin hastane hangi gün yarın mı ?

Canım her gün gidiliyor. Bugün yumurtaları kontrole gideceğiz. Büyüklüğe göre çatlatma iğnesi vurulacak. 2 gün içinde yumurta toplama. Aynı gün dölleme. 2-3 gün sonra döllenen olursa pgt yani genetik inceleme. Aynı gün sağlıklı embriyo varsa transfer... Geç zaman geç...

Canım şimdiden göğüslerine merhem sür. Lansinoh çok iyi bir krem göğüs için. bEN FAYDA GÖRDÜM.şİMDİDEN SÜR YOKSA SONRASI ÇOK ZOR. gÖĞÜS UÇLARI KANIYOR İNSANIN...

bİR DE LOHUSALIKTA TER BASAR İNSANI. sIRTINA YELEK GİY, AYAĞINI ÜŞÜTME canım...

senden daha heyecanlıyım bu konuda, sen şimdi süreçlere hakimsin ben hiçbişi bilmiyorum konu hakkında bu sebeple daha çok heyecan basıyor. Umutlarımızı boşa çıkarmasın rabbim.
o kremi ve göğüs pedini almıştım ama sürmeye başlamadım şimdi kalkim süreyim bari çok sağaolasın.
topiğe giremezsin sanırım ben bugün dr gidim saat akşam 8 gibi biter işim, ulaşırım sana sende uygun olursan tabii. Sonrasında da inşallah görüşürüz. :)))
Allaha emanet ol.

kıslar bugünkü program, ev topla, ev süpür, ev sil, toz al. Karşı komşum taşınıyormuş ona da sölemesi ayıp kek börek bişi yapim bakalım kim gelecek karşıma :) öpüyorum sizi.

Canım haberleşiriz ne demek karnın burnunda beni düşünüyorsun. Görümcemlerde giremem pek. Birinin vın mıdır nedir ondan var ama pek isteyemem. Aradabelki yazarım. Ama bir şekilde haberdar ederim sizleri inşallah...

İnşallah komşun da iyi olur... Yorma kendini. Kramleri de sür... Bak süt kürü filan var İbrahim SARAÇOĞLUNUN onları indir. Bol kompostoluk malzeme al. Bol su iç... Uyku önemli bebeş doğunca o uyuyunca sen de uyu. Ama ilk günler 1-2 saatte bir emzir sarılık olmasın...

günaydın kızlar. nasılsınız.

candaşım iyiyim ben saol sen nasılsn?

hellocuğum ne mutlu sana ya. senin kadar ben de heyecanlanıyorum. ne kadar az kaldı. artık emzirmeden konuşur olduk. kontrolün varmış, içini ferah tut.allahım o güzel yavruyu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eminim çok tatlı güzel ve iyi bir anne olacaksın. inşallah sen kucağına aldığında bizler de hamilelik haberlerimizi veririz.

chnb canım hadi bakalım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin. heyecanla ve merakla bekliyoruz.allah yardımcın olsun.

chnb abla iyi yolculuklar umarım herşey yolunda gider...merakta bırakma bizi...

chnb abla iyi yolculuklar umarım herşey yolunda gider...merakta bırakma bizi...

Sağ olun kızlar. Telefonum Helloda var. O da doğum yapacak. Onu da meşgul etmek istemem. Sana özeline atayım canım isteyen olursada verebilirsin:))

günaydın minnoşlar, hello,nazlı,candaş,ceza,chnb burda olan olmayı isteyen herkese kocaman öpücükler...
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim saçmaladı..dün yumurta çatladı kesin dedim,sabah çalışma yaptık,sabah namazı ateşşimi ölçtüm 36,4 sonra çalışma oldu 2 saat uyudum uyandım ölçtüm 36.6 dı hangisini yazmam gerek bilmiyorum..normalde hep 8 de ölçüyrdum çalışma olunca uyuyamadım tabi, ilk ölçüm 6.45 de 2. ölçüm 9.15 de ? hangisini yazsam bilen biri bana yol göstersin.. bu arada bi kalktık sular kesilmiş eşimde beklio işe gidecek sular gelsin diye bekliyoruz çok fena oldu yaa

tafa sormak lazım ben hiç anlamam canım...ot çöp dersen az çok bilirim ama bilime çok uzağımmmmmmm:26::26:
o su kesilme olayı bizimde başımıza geldi malesef....
chnb abla heyecanlandım telefonla konuşunca:)

Canım ben de pek anlamıyorum... fENA OLMUŞ YA...

oLSUN NE GÜZEL SESİN VAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…