- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.521
Kızlar yarın İstanbula gidiyorum uçak rotar yapmış, 13.30 da. Dua edin bana olur mu?
Nazlım ben de Sfranbolu sandım. Ne güzel yerler öyle...
Allah yardımcın olsun ablacım.Hayırlı,güzel haberlerle bekliyoruz İnşallah
evet abla 1300 lü yıllardan kalma bi osmanlı köyü safranboluya çok benxziyo ablacım dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhh
kızlar günaydın işe daha yeni gelebildik bursada çok kar var yollar falan dolmuş zor geldik valla huzur verici süper bi hava var ama çok soğuk
alacakmış, tavsiye ediyorum o zman :)moulinex canım....
saol canım biz nazlımla kendi kendimize yorum yapmaya çalışıyoruz ama çok anlamıyoruz...
şuan felaket kasık ağrım var kızlarrr...çok fenayımmm...günümüz vardı oraya gittim zor oturdum, gün derken babannemde gün bu ay,kendi ailemiz halamlar ben annem yengem babannemkörler sağırlar birbirini ağırlar,yasin felan okuyoruz işte..zor durdum kızlar yaa,şimdi geldim uzandım feci sancım varr böyle bu kadar olmazdı benim yumurtlama sancısı
canım o site güvenilir, daha önceden ben alışveriş yapmıştım. evet benimki 1886.güzel gerçekten tavsiye ederim.ben baktımda kazık yemişim, 290 tl ye aldım.hayırlı olsun şimdiden, destinaya şifa osun :)renkl ve candaş katı meyve sıkacağı philips 1866 olandanmı bahsediyorsunuz? alıcam bakınıyorum ama herhangibir site güvenilirmidirki sanal reyonumda uygun şu anda...
ablam dualarımız senle.Kızlar yarın İstanbula gidiyorum uçak rotar yapmış, 13.30 da. Dua edin bana olur mu?
evet abla 1300 lü yıllardan kalma bi osmanlı köyü safranboluya çok benxziyo ablacım dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhh
kızlar günaydın işe daha yeni gelebildik bursada çok kar var yollar falan dolmuş zor geldik valla huzur verici süper bi hava var ama çok soğuk
Sağ olasın Candaşım. Çok tuhaf ya kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum...
Hellom senin doğum ne zaman bebişi görmeye gelirim inşallah...
canım hiç bilmiyorum bugün dr çağırdı ama sanırım beklicez 1 hafta daha, senin hastane hangi gün yarın mı ?
Canım her gün gidiliyor. Bugün yumurtaları kontrole gideceğiz. Büyüklüğe göre çatlatma iğnesi vurulacak. 2 gün içinde yumurta toplama. Aynı gün dölleme. 2-3 gün sonra döllenen olursa pgt yani genetik inceleme. Aynı gün sağlıklı embriyo varsa transfer... Geç zaman geç...
Canım şimdiden göğüslerine merhem sür. Lansinoh çok iyi bir krem göğüs için. bEN FAYDA GÖRDÜM.şİMDİDEN SÜR YOKSA SONRASI ÇOK ZOR. gÖĞÜS UÇLARI KANIYOR İNSANIN...
senden daha heyecanlıyım bu konuda, sen şimdi süreçlere hakimsin ben hiçbişi bilmiyorum konu hakkında bu sebeple daha çok heyecan basıyor. Umutlarımızı boşa çıkarmasın rabbim.
o kremi ve göğüs pedini almıştım ama sürmeye başlamadım şimdi kalkim süreyim bari çok sağaolasın.
topiğe giremezsin sanırım ben bugün dr gidim saat akşam 8 gibi biter işim, ulaşırım sana sende uygun olursan tabii. Sonrasında da inşallah görüşürüz. :)))
Allaha emanet ol.
kıslar bugünkü program, ev topla, ev süpür, ev sil, toz al. Karşı komşum taşınıyormuş ona da sölemesi ayıp kek börek bişi yapim bakalım kim gelecek karşıma :) öpüyorum sizi.
günaydın kızlar. nasılsınız.
candaşım iyiyim ben saol sen nasılsn?
hellocuğum ne mutlu sana ya. senin kadar ben de heyecanlanıyorum. ne kadar az kaldı. artık emzirmeden konuşur olduk. kontrolün varmış, içini ferah tut.allahım o güzel yavruyu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eminim çok tatlı güzel ve iyi bir anne olacaksın. inşallah sen kucağına aldığında bizler de hamilelik haberlerimizi veririz.
chnb canım hadi bakalım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin. heyecanla ve merakla bekliyoruz.allah yardımcın olsun.
chnb abla iyi yolculuklar umarım herşey yolunda gider...merakta bırakma bizi...
günaydın minnoşlar, hello,nazlı,candaş,ceza,chnb burda olan olmayı isteyen herkese kocaman öpücükler...
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim saçmaladı..dün yumurta çatladı kesin dedim,sabah çalışma yaptık,sabah namazı ateşşimi ölçtüm 36,4 sonra çalışma oldu 2 saat uyudum uyandım ölçtüm 36.6 dı hangisini yazmam gerek bilmiyorum..normalde hep 8 de ölçüyrdum çalışma olunca uyuyamadım tabi, ilk ölçüm 6.45 de 2. ölçüm 9.15 de ? hangisini yazsam bilen biri bana yol göstersin.. bu arada bi kalktık sular kesilmiş eşimde beklio işe gidecek sular gelsin diye bekliyoruz çok fena oldu yaa
günaydın minnoşlar, hello,nazlı,candaş,ceza,chnb burda olan olmayı isteyen herkese kocaman öpücükler...
38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim saçmaladı..dün yumurta çatladı kesin dedim,sabah çalışma yaptık,sabah namazı ateşşimi ölçtüm 36,4 sonra çalışma oldu 2 saat uyudum uyandım ölçtüm 36.6 dı hangisini yazmam gerek bilmiyorum..normalde hep 8 de ölçüyrdum çalışma olunca uyuyamadım tabi, ilk ölçüm 6.45 de 2. ölçüm 9.15 de ? hangisini yazsam bilen biri bana yol göstersin.. bu arada bi kalktık sular kesilmiş eşimde beklio işe gidecek sular gelsin diye bekliyoruz çok fena oldu yaa
tafa sormak lazım ben hiç anlamam canım...ot çöp dersen az çok bilirim ama bilime çok uzağımmmmmmm:26::26:
o su kesilme olayı bizimde başımıza geldi malesef....
chnb abla heyecanlandım telefonla konuşunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?