Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günlük sahalara dönemye az kaldı inşallah. 36. haftadan sonra bırakacam dersaneyi. zaten şubat tatili oluyo:)) sonra da dönmeyecem iş hayatınaa ta ki devlet atamam olana kadar:)) yok anacım özel sektör yoruyo, hamileyken daha zor.senin fındıkta büyümüş valla. maşşallah ona. herşeyin yolunda olmasına sevindim. pztesi dr kontrolüm var dönüşte yazarım gelişmeleri. sırt ağrım başladı ben uzanacam hemen öpüyorum destinamıda senide fındığımıda

candasss aklımdasın ama topiği bi okuyamadığım için gelişmeleri bilemeden yazamıyodum sana hiç. nasılsınız herşey yolunda mı? aklımda sıradakiler olarak hep sen ceza ve nazlım vardı... güzel haberlerinizi alacaz inşallah teker teker.. öpüyorum kzılar.

giremiyorum nete yazamıyorum inanınki çok yoruluyorum dersane ev iş sırt ağrılarım uyku halim ama aklım hep sizde. eskiden topiğin adım adım takip ederdim sonra yazamasamda okurdum şimdi okuyamıyorum bile. hepiniz özledim. mucuk mucuk

pileo, canım az kalmış sende sabır canım....sağol canım bende seni ve oğlunu öptüm inşallah bebeklerimiz iyidir...oğlunda teyzesinden yani balık anam çok duygusalız vallahi o erkek bizim kadar olmasın:)) canım kendine dikkat et inşallah bize dönünce artık hergün görüşürüz seninle...

selam kızlar bugünlerde çok halsiz hissediyorum kendimi okulda çok yoruluyorum harfler bitti okuma çalışmaları bir yandan da okuma bayramı hazırlıkları çok yoruluyorum cidden..
dün bi ara göz gezdirdim yazamadım bugün de uyuklayarak yazıyorum.. kızlar ben çok fena biri olmaya başladım sanırım okulumuzdakş hamiş bebişinden bahsederken duymazlığa getirmeye çalışıyorum başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum cvp veremiyorum konşmaya katılamıyorum o anlattıkça (allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin) sanki bir bıçak kalbimi oyuyor içimdeki acıyı inanın tarif edemiyorum ne güzel de diyor içimde titreyen bişey var artık diyor ailesi yanında babamın yanında ayy die bağırıyorum eşime bak bak oynadı diyorum die anlatıyor haykırarak ağlayasım geliyor kurduğum hayalleri başkasından dinlemek mi zor geliyor bilemiyorum kızmıyorum arkadaşıma yanlış anlaşılmasın tam tersine benim acım var die sevincini yaşamayacak mı bu onun hakkı ama beni de anlayın lütfen elimde değil üzülüyorum işte............

chnb ablacım hayırlı haberlerler gel inşallah...

nazlım cnm allah kabul etsin namazlarını dularını.. bir haftamız kaldı sabırsızlanıyorum cnm ara tatilde önce dr.umuza sonra da onun da fikrini alarak testlerimizi yaptırmaya başlıycaz.. ama kardan bahsetmişsin inşallah haftasonuna erir yoksa otobüsle gelmek zorunda kalacaz öyle olunca da bursayı da çok iyi bilmiyoruz sıkıntı olacak allah büyüktür içimizdeki yangını o biliyor hakımızda hayırlısı...

günlükcüm hepimiz eşlerimizi çok seviyoruz çok şükür iyi de eşlerimiz var ama hepimizde ufak tefek tartışmalar gerilmeler oluyor bunlara da nazar boncuğu diyelim hem herşey süper olsa orda bir sorun var demektir çünkü birbirinden tamamen ayrı iki kişi bir anda hayatlarını birleştirip birbirlerine benzemeye uyum sağlamaya çalışıyor tabiki birbirimizi anlamadığımz zamanlar da olacak buna ne derler evliliğin tadı tuzu :) iyiki tadında bırakmayı biliyoruz cnm..

hello cnm kuçunaminin keyfi yerinde anladığım kadarıyla maşallah cnm sen dr.un dan başka kimsenin dedikleriyle kafanı meşgul etme cnm buarada eltin de büyük konuşmamak gerektiğini öğrenmiş zamanında seni üzmüştü sanırım yanlış hatırlamıyorsam..

renkli canm verdiğin tarife devam içim daha rahat ve kuşkularım yok artık.. ara tatilde bir de kuran okutmayı istiyorum evimizde ve bundan sonra okuma günleri düzenleyeceğim gelsinler ben onlara pasta börek yaparım bol bol dua olsun evimizde..

pileo cnm sizler de mutlu sona yaklaşıyorsunuz bugünlerde çok duygusalım mart annelerini takip ederim diyordum ama şuan kendimde bu gücü bulamıyorum.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm iş konusunda eğer imkanının varsa en güzeli miniğinle vakit geçirmek..

candas ceza minicikumut ve diğer kızlar herkese selam olsun

kızlar hepiniz sağolun sormuşsunuz beni,

dr dan geldim, salya sümük ağladım şimdi size yazabilirim. İdrarda protein 3 çıktı yani varmış dr da gebelik zehirlenmesi teşhisini koydu sezeryana karar kıldı beklediğimi gibi. Cuma günü düşünülüyor. Bu arada bebek 2750 küçücük usg de yanılma payı varmış 400 gr yanılabiliyormuş bu sebeple bebek küveze girebilirmiş. Moralim sıfırın altında hayırlısı olsun dışında kendim için bişi demek gelmiyor elimden.

bu arada eşim aydın family sine açtı telefonda söyledi onlar 1 hafta daha beklememden yana ama dr beklemek her geçen gün zarar dedi. Eşim sanırım şu anda annesini ikna etmeye çalışıyor.

Karışık duygular içindeyim.

Hiçç üzme kendini Baharcım..Bebeğinin kilosu gayet iyi.Gelişiminide tamamladı Allah'ın izniyle.Küveze girse bile tedbir amaçlı olacaktır.20.01.2012 doğumlu olacak oğlumuz.Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip edecek İnşallah

Doktoruna güvenmelisin öncelikle.Cuma günü diyorsa cuma günü.Çınarcık birazcık erken gelmek istiyor anlaşılan.Kaynananmı doğuracakmış veya doğurtcakmışta ikna olmaya çalışıyor tövbe tövbeTakma kimseyi kafana.Bebeğin yanında olacak 3 gün sonra.Lütfen kalbini ferah tut..Öpüyorum ikinizide

annemlerdeyim seni merak ettim açtım ağladım ağladım ağladım çınar doğcak yaa 20 sinde kuzum kilosu gayet iyi küveze bi sürü bebek giriyo nolur üzme kendini çınar sağlam bi bebek olcak merak etme canımsın bahar dünyana gerçek bahar gelecek cuma günü dualarımız çınar bey için bişeycik olmucak korkma hiç nolur kimsenin sözünede aldırma dua etces

kuzum gün içinde hep güneş vardı bütün karlar eridi bitti hafta sonuna bişey kalmaz merak etme sen yardımcı olabilceem bişi olursa yanındayım kuzum öptümm

canım sakin ol lütfen. ama ağlamak fayda etmez canım. sen içini ferah tutmaya çalış. zaten bildiğim 2800 3000 arası oluyor bebekler. ben gittiğim hastanenn bebek sayfasına bakıyorum hep. kiloları yazıyor orada. inşallah küvezde kalamz canım ama kalırsa da biz en başından beri sağlık olsun yeter ki demiyo muyuz?lütfen üzme kendini canım.bi kaç günde çıkar, belki de bir güne bile kalmaz. o konularda çok bilgim yok. bebeğin için sakin ol..

canım sabır. arkadaşına da kızdım şimdi. azıcık da olsa düşünmesi lazım senin durumunu. sen kalbine bişey getirme canım. şu an olmasa da sen de o duyguları yaşayacaksın inşallah. çok şükür buna engel bi durum yok. hamile kalabiliyosun, hem de rahatlıkla. ondan sonrası da çözülecek inşallah canım.

hello cnm benim güzel tarafından bak biran önce gelecek çınar bey ve allahın izniyle kucağına da alacaksın cnm o bizim topiğimizin uğurcuğu sen hiç dert edip üzülme bundan sonra bir bir güzel haberler yazılacak topiğimize çınar bey de binlerce çocuğun kalbinin küt küt attığı gün gelmek istemiş demekki.. en iyisi ona da bir karne hazırlamak :) hepimizin duasındasın cnm allah çınara uzun sağlıklı huzur ve mutluluk dolu bir ömür versin analı babalı büyümeyi nasip etsin..

nazlım ve loneliness canlarım çok saolun mucksss.. nazlım bir bakalım da zamanımız olursa ararım sen de uygun olursan bi kahve içeriz

canım benim kıyamam sana.son gözyaşların olsun inşallah. biliyorum zor ama nolur iyi düşün,içini ferah tut. sen iyi ol ki bebişimz bundan etkilenmesin.biraz erken geliyor evet ama sağlıklı olsun canım ya.duyduğum kadarıyla küveze bile girse o küvezden ne sağlıklı tosun gibi çocuklar çıkmış. annesini ikna meselesini de anlamadım canım. senin ve bebeğin için ne yapılması gerekiyorsa buna doktorun,sen ve eşin karar vermelisiniz. allahım yardımcın olsun. dualarımız seninle. bebişimiz sağlıcakla doğacak, biz de burada havalara uçacağız inşallah.

canım karışık duygularda olman çok normal üzülme desem dinlemezsin üzülürsün.. ama şunu bil ki yeni doğan bebekler çok savaşçı oluyor çınar tüm zorluklarla savaşacak inşallah,ikiniz birlikte bu zor günleri atlatacaksınız, hiç korkma bu sıkıntılar geçecek ve bebeğini kucağına alacaksın...küçük olsun doğduktan sonra onu sen büyütürsün ...Rabbim yar ve yardımcın olsun canım...bol bol dua edelim inşallah tez elden sağ salim kavuşun birbirinize..

çok sevindim cnaım rahatlamana inşallah okudukça dahada açılırsın..dünya dua üzerine kurulmuştur..yeter ki istemesini sığınmasını bilelim ..öpüyorum hepinizi...
bu arada abdest alıp almadığımı merak edenler varsa,yazayım peşinen ...saat 18.30 gibi sular geldi ama incecik ip gibi,, öyle olunca kkombi çok ısıtıyo biraz yanaraktan biraz donaraktan o kadarcık suyla çok şükür yıkandım.. ahh perişan oldum kızlar ...çok çalışmanın cezaları.. inşallah bu çektiklerime rağmen bide bizim sıpa gelse hiç fena olmazdı...
iyi gecelerr

tatlım ya neler yaşadın bugün böyle.çok geçmiş olsun. bu kadar zorluktan sonra bebiş de gelir bu ay inşallah.

iyi akşamlar hellom...beyimiz geliyomuş:)sağlıklı olsun canı içinde olsun o bize yeter dimi..küveze girse bile çok kısa sürede çıkacaktır mutlaka..bence doktorunu dinlemellisin canım..umarım herşey yolunda gider..dualarım sen ve çınarla olacak canım..

Hellocum içim rahat etmedi yne girdim.

Sanma ki seni rahatlatmak için yazıyorum.Bebeğinin kilosu gayet sağlıklı bence tekrar söylüyorum.Oğluşun 3 gün sonra karnında değil kucağında olacak İnşallah.Kendinide oğluşuda üzme artık.

Ağlamalar,acıkmalar,uykusuz geceler seni bekler Bahar anneOğluşuna karnında sıkı sarılıp uyu bu gece.Kavuşmamıza az kaldı miniğim de anlar o seni.Hayırlı haberleri bekliyoruz artık.Gel cuma gel

hellocum aglama lutfen kiyamam canim yaa, sen hic merak etme olsun varsin kilosu dusuk olsun sen onu bi guzel buyutursun ilk aydan bile kendine toparlar. Ablamin kizida 2800 dogmustu kucuktu ama hemen toparlayiverdi. korkma canim hersey yoolunda olacak. NE guzel Cinarimiz geliyor cuma gunu :))) Rabbim kolaylikla atlatmayi nasip etsin canim.

Bende bu aksam yola cikiyorum kizlar. 2 saat sonra cikicaz evden. Dua edin banada olur mu? ucak heyecani basti. 12 saat ucacaz. Rabbim sagsalim inmeyi nasip eder insallah Istanbula . Hepinizi opuyorum

hepinize nasıl teşekkür etsem ne desem de bana verdiğiniz destekler gibi kalbinizi ısıtsam gözlerinizi doldursam sevinçten
Çok hakkınız var üzerimde. Sizide üzdüm gece gece. Ağlama krizim bitti :) kendimi odaya kapatarak ağladım ve bitti sanırım cumaya kadar ağlamam daha. :)
Eğer face olmasa gerçek olduğunuza inanamazdım. Ne üzücü hikayeler birleştirdi bizi, gece gündüz dualarımızdayız birbirimizin. Hepinizden Allah razı olsun.
Hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla sıhat ve uzun ömürle bebeklerimize kavuşalım inşallah. Olacakların önüne geçemiyoruz malesef. Bakalım hayat neler gösterecek bize.
Beni zor günler bekliyor umarım sonu güzel olur.
Gelelim şu ikna olayına, dr a güvenmek zorundayım adam pazartesiyi bile beklemedi almam bu riski dedi. Eşime dedim annenlere gereksiz bilgi verme sonra yanlış bişi diyorlar ama ben öyle dememişim anlattı herşeyi dr para tuzağı bebek 1 hafta daha kalsın vs... oda başladı bu sefer onları dr doğru söyleyebilceğine ikna etmeye. Ben ve ailem kimsenin sınavı olmasın mevlam kimseye muhtaç etmesin diye dua ettikçe tam tersi oluyor sanırım istemesini bilmiyorum duamda yanlışlık yapıyorum.
Bugün akşam binecekler eşimin ailesi Perşembe buradalar, Artık kafalarında tüm gün kurarak gelirler nasıl karışsam evin idaresini nasıl alsam diye karışmazsa ölür zaten. Gelsin bakalım 3 haftadan fazla kalmazlar umarım. Dün eşime holdeki yolluğu kaldıracağım falan gibi cümleler söylüyordu. Neyse kendi kendime kurmayayım allahtan her gelişlerinin bir gidişleri olacak.

Minikler, sana bişiler olmuyor kendini çok suçlama ve irdeleme. Ben buradaki kızlar hamile kalınca bizler hakediyoruz diğerleri haketmiyor gibi düşünüyordum, Daha öncede yazmıştım ya teyzemin oğlu oldu 2.ci benim kürtajdan 2 ay sonra :) ben kucağıma aldım kuzeni vay dedim bende bu günleri görecek miyim? bakalım işte hala görememe ihtimali var. Birincisi insanlara zayıf noktanı belli etmeyeceksin başıma gelenlerden ötürü diyorum, eski iş yerinde arkadaş vardı onunda yeni bebeği olmuştu sabahtan akşama kadar anlatıp duruyordu bende kürtaj oldum bu arada. Ama içimi akıtıyordu artık. Çaycı teyze bir gün dayanamadı yahu yazık bu kıza paylk eşacak kimsesi yok demek ki gelip burada bizi şişiriyor dedi. Ben o kızı etrafımdakileri nasıl algıılıyordum sanki ben engelliyim bu konuda onlarda benim engelimi bliyor ve üzerimee üzerime geliyor sanıyordum. Evet dan dun konuşuyor millet, bizimde o günlerimiz gelince kendi naifliğimizle aramızdkai farkı göstereceğiz zaten.

Nazlım ağlamanı o kadar iyi anlıyorum ki kabuk bağlayan yaralarımız kanıyor, Geçecek bugünlerimizde bir gün inşallah da en yakın zamanda topikte herkes bebeğini kucağına alınca toplu bir resim çektireceğiz eşlerinizi şimdiden ikna edin. Ben hep diyorum ortak bir şehirde buluşuruz diye. Resmi asacağız duvarımıza bugünlerin anısına çay içeceğiz karşısında inşallah inşallah. Ama buluştuğumuz gün göz yaşlarımız sel olacak bu günleri hatırlayarak.

Biz güzel düşünelim ki rabbim güzelini nasip etsin değil mi?Hayatının en büyük mutluluğunu yaşayacaksın 2 gün sonra.Artık hüzün değil sevinç gözyaşı zamanı canım(Sevinmek için bile ağlamanı istemem ama).Eşinin ailesi konusunda görmezden gel zor biliyorum ama yoklarmış gibi davran.Allah'ım kimseye muhtaç etmesin İnşallah.Kendini toparladıktan sonra bebeğinin bütün bakımını kendin üstlen.Yolluğumu kaldıracakmış kaldırsın ama bebeğinin bakımına karıştırma.O senin bebeğin bunu mutlaka anlasın.

İnşallah bundan sonra yeni bir hayat başlıyor senin için.Ondan sonra VER ELİNİ MUTLULUK

Günaydın, geçmişi okumadan yazmak istiyorum şuan.

Ölüyorummmmm, hava buz gibi, uzun zmandır olmadığı kadar soğk Ankara, dün 1 saat gezdim akşam, eve geldim 10 büçukta ancak ısındım.Allahım kapıda kalanlara yardım etsin, güya -4 şuan.nah -4, -8 den aşağı değil bence, en son çocukluğumda hatırlıyorum bu soğuğu, yerler buz.Özürlüler ve çocuklar için tatil edilmeliydi resmen buz pateni yapıyoruz.Ankaranın soğuk memleket olduğunu bilmiyolarmış gibi her yer ölüm tuzağı, kaygan zemin, anayol öncesi demir, cam.insanlar düşüp ölsün diye herşey var şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…