Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Candaşım İstanbul'da 1 cm kar yağar heryer tatil olur.Hatta yağmadan tatil ederler.Bende Karabük'ü ilk defa bu kadar soğuk gördüm.Sabah -10 dereceydi hava.Safranbolu'da azıcık kar vardı oda buz tuttu.Artistik patinaj yapıyoruz bizdeAnkarayıda -7 gösteriyordu meteeorolojinin sayfası.Allahım evi barkı olmayana sokakta kalan her canlıya yardım etsin İnşallah.

mincik umut, aynen katılıyorum.

kıttty m, canım ağlama ya kıyamayız sana, kayganayı takma.allahın izniyle sağllıcakla kavuşacaksın minik erkeğine, azcık üzdü seni ama gönlünü alacak.eriyeceksin sende onu görünce, ben bu tarihide hjiç unutmam artık kardeşlerimin doğum gnü 20 ocak.çok yazamyorum şuan.yanındayız, herşey güzel olacak.o iyi olsunda isterse küvezde kalsın ben öyle düşünüyorum, davulun sesi uzaktan hoş geliyo durumu olmasın, inan kendim içinde aynsını derim, keşke hiç sıkıntısız olsa ama bazen hayat zorlar bizi, en iyi sen bilirsin.o senle kalacak, annenin yerine her daim seninle kalacak.seni çok seviyorum.öpüyorum çok

atlas, canım benimki tefal acticook, sırada fıssler vitavit var.şimdi mutfaktaki küçük beyazları değiştirmek istiyorum, tost makinem yoktu kırmızı alcam, blendr setinide anneme vercem ihtiyacı vardı onu da kırmızı alcam, geçende çay makinesi bozulur gbi oldu annemlerin onu da verip kızartcam mutfağımı.

nuray hayırlı yolculuklar

Candaşım benim mutfağım zaten kırmızıBir markanın lal serisi varya onun ürünleri var bendede.Tost makinesi,Kettle,Valso,Şarjlı süpürgesi V.s. hepsi kırmızı bende

Candaşım benim mutfağım zaten kırmızıBir markanın lal serisi varya onun ürünleri var bendede.Tost makinesi,Kettle,Valso,Şarjlı süpürgesi V.s. hepsi kırmızı bende

nede güzel anlatılmış bütün duygular ay bi sürü şey yazmıştım yanıma patron geldi sayfayı kapamk zorunda kaldım
baharım dualarımız seninle canım yanındayız önündeyiz arkandayız her yerindeyiz bak okudukça valla duygulanıom ama sevinçten inan senin korkman çok normal ama benim içimden öyle güzel şeyler geçioki seviniorum sadece canım benim

günaydın kızlarrr candaşım bursada böle soğuk görmedi kombi falan ısıtmıyo evi akşam ilk kez 6 da çalıştırdık normalde 2 de hamam olur ev allah dışarda kalanlara evsiz barksız olanlara yardım etsin

kızlar benim yumurtam hala çatlamadı ateşime göre bakalım nolcak hayırlısı olsun

biliyorum canım daha önce demiştin galiba :) biz evlenirken yoktu sadece beyaz ve gri vardı.şimdi o markanın çamaşır makineside kırmızı, ki pek o markayı tercih etmem, ama o zman olsaydı esin alırdım :)) güle güle kullan canım, valso ne yalnız ?

aynen canım ya, allah yardım etsin.işler çok kızlar görüşürüz.

günaydın canlar.. candaşcım hayırlı olsun yap bakalım kırmızı.. ben evde eşyalarda kırmızıyı pek önermiyorum özelliklede mutfakta kırmızı iştah açıcı bir renktir..zatten iştahım açık iyice açılmasın obez oluruz

tatlım ya neler yaşadın bugün böyle.çok geçmiş olsun. bu kadar zorluktan sonra bebiş de gelir bu ay inşallah.
inşallah canım yaa..baya bi macera atlattık...

hayırlı yolculuklar sende bize dua et

kız burdada günlük güneşlik of yanii...bi kar göremedik poooff...

helloo
inşallah bugün biraz daha iyisindir çınara kavuşmana,2 gün kaldı..çok güzel bir duygu hayırlıısıyla kucağına al bebeğini...sıkıntı yapmamaya çalış..

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity... anasının kuzusu cuma günü geliyor..dualarla

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 30 ocakyedik nazlımla çörek otlarını...şaşırttık ateş tablolarını..yorumlasın diye bekliyoruz, taf ın yollarını..
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... şubat çok az kaldı günleri,açıyor sümbülleri,tatilde gelecek inşallah ,chnb nin bebeleri

ceza83.....................................................10 şubatceza yaptı kürleri,geçiyor çalışma günleri,alırız birlikte bebeğin beşiğine tülleri..

renkliatlas................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..çörek otuyla gelecek boy boy sıpaları...

_CandaS_...................................................... 29 şubat cancan almış bi ton mutfak gereci,mutfagında değişim süreci..yakında alacak bebek yürüteci

peppe...................................................... 2 şubatpeppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor

minicikumut...................................................... 9 şubatminicikle candaş olmuşlar bir, dizmişler tezgaha kırmızıları bir biirr..hele bebeler gelsin ,yoksa karnenize verecem 10 üzerinden 1

Son düzenleme:

manyaksın la seviyom seni

Daireden biri intihar etmiş, yangın merdiveninden atmış kendini, 3 yıl evvel biri daha atlamıştı.kurtulma şansı 0 , 18 katlı bina ve yer beton.Üzüldük Allah kimseyi şaşırtmasın.

bende seni seviyorum kuzum...miniciğin manisini değiştirdim daha iyi oldu tabloyu sürekli paylaşmıyorum arada daha iyi oluyo özleyin benii anaacıııım

Deli kızYazdığın mani çok hoş.Ama ben bu ayda korunmadayım.GELECEK AY UMUTLA GELECEK iNŞALLAH BENİM İÇİN

Daireden biri intihar etmiş, yangın merdiveninden atmış kendini, 3 yıl evvel biri daha atlamıştı.kurtulma şansı 0 , 18 katlı bina ve yer beton.Üzüldük Allah kimseyi şaşırtmasın.
ayyy çok fena yaa ordan bi insanın kendini atması için ciddi bunalımda olması lazım yazık valla..

Deli kızYazdığın mani çok hoş.Ama ben bu ayda korunmadayım.GELECEK AY UMUTLA GELECEK iNŞALLAH BENİM İÇİN

hayırlısı canım ben maniyi yazayımda ..sen çalışmalara istediğin zaman başla..

merhaba canlar...

hellom, canım benim daha iyisin çok şükür....canım benim bende kızlara katılıyorum dru dinle bırak şimdi kaynanayı falan geldiklerindede dr ne derse o olacak çocuğumu riske atamam dee ha bir hafta önce ha bir hafta sonra sağlıklı olsun canım benim..küveze girsede tedbir amaçlı canım aylarca kalacak değil çok şükür herşeyi tamam çınarımızın...kaynananı kullanma zamanı canım moralini sakın bozma ne olur bak doğumdan sonra hiiiççç istifini bozma canın ne isterse yaptır benim gibi salaklık yapma sakın birisine çok ihtiyacı oluyor insanın çınarı kimseye bırakma bakımı senin olsun kaynanan pişirme taşırma işleriyle ilgilensin bırak evde ne yaparsa yapsın moralini bozarsan sütünde problem yaşarsın bunu yaşamanı hiç istemem sonra benim gibi vücdanen rahatsız olursun canım o yapsın sen yee biraz yüzsüz olmak gerekiyor malesef ben yapamadım ama pişmanım şimdi bak sütüm olmadı kızımda...moral çok önemli o gidince sen yavaş yavaş değiştirirsin olmayacak şeyler değil problem etme bunları hiç zayıf çocuk şöyle çocuk böyle çocuk desinleeeerrrrr o senin çocuğun kimseye laf düşmez bunlar moral bozma politikaları sakın aldanma canım...dualarımız seninle canım allahın izniyle çınarımız kucağında olacak bu mutluluğu düşün sen asıl....incir almayı unutma canım saraçoğlunun şu anne sütü artırıcı kürüne bir bak doğum sonra yapıp bol bol iç canım benim....

candaş, intihar diyince bir hoş oldum böyle olaylar beni çok etkiliyor...yazmıştımya daha incedende kaynımda intihar ettiği için bu çok çok acı bişey allah affetsin yakınlarınada sabır versin canım...ooo yeni gelin candaş sinemalarda:)) bu sene herşey eyni ve yeni bir bebişde gelir artık canım...ayyy şu soğuk için yazdıklarınada çok güldüm ben olsam bende çok kızardım insanarın düşmesi komik oluyor ama acıda oluyor bazen...burdada sabah buzlarnma vardı ama güneşle beraber hepsi eridi şükür...

renkli, canım sonunda kurtulmuşsun susuzluktan:)) bebişlere bakınya ne hale koyuyor yaramazlar bizi...

nazlım, kolay gelsin canım....

nuray, iyi yolculuklar allah sağlıkla kavuştursun sevdiklerine canım benim...

lonelines naber nasılsın canım?

chnb, hastanede yatacakmı şimdi?

ceza,iyiyim canım benim sende iyisin inşallah...okul hala varmı ders yani çalışkanlar nasıl seviniyordur şimdi ayyy yine ağlayasım geldi kızımda seneye başlıyor hep istiyorum başarılı ve mutlu bir öğrenci olsun bakalım nasıl olacak....

minicikumut, sen bu ayda korunuyorsun dişin içinmi?

hilal, kar tatili bitti galiba...

benimde, 4 gündür sağ boşluğum çok ağrıyor...yatamıyorum o tarafa...akşamları hafif hareket hissediyor gibi oluyorum çocuk gibi öyle bir seiniyorumki görmeniz lazım:)) sonra bağırsak hareketi gibi geliyor tekrar sönüyor umudum( yarın dr var offf ayaklarımda gitmiyor gidiyor allahım sen uzak götür yarabbim...

Günlükcüm dişim için bekliyorum evet.Birde yeni özel bir hastane var oranın SK ile anlaşma yapmasını bekliyorum önümüzdeki günlerde olacak oda.
Umarım iyisindir canım.Yarın kontrolde güzel haberler alacaksın.Muhtemelen cinsiyetinide söyleyecektir.Benim içime erkek doğuyor ama hadi hayırlısı Günlükcüm

Candaşım Valso rondo gibi parçalayıcı birşey.
anladım canım, ufkuma yeni bişey daha katmış oldun bugün :)) teşekkürler
ayyy çok fena yaa ordan bi insanın kendini atması için ciddi bunalımda olması lazım yazık valla..

hayırlısı canım ben maniyi yazayımda ..sen çalışmalara istediğin zaman başla..
çok kötü gerçektren, genmiş bide 78 doğumlu, eşinden boşanmış.allah şaşırtmasın kimseyi.
canım hatırlıyorum, allah vermesin kimslere, başka bi acı bu ya.sen daha iyi bilirsin allah onuda affetsin rahmet etsin.valla hakikaten herşeyi yeniliyorum galiba :) ayrı evliliğin en kötü durumu bu olsa gerek maddiyat çöküyo :)) inş bebekte gelirse süper olur da o da pek nazlı çıktı.iyi ya sizin buzlar erimiş ne güzel, darısı buraya.eşimlede 18 gündür görüşemedik haftasonu iyi olsada gitsem diyorum.sen siparişi verdin mi sıkacak için ?

bende erkek diyorum.

atlasss, ne güzel tablo öyle.kızım sende de var bi ozanlık maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…