- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.581
Günaydın, geçmişi okumadan yazmak istiyorum şuan.
Ölüyorummmmm, hava buz gibi, uzun zmandır olmadığı kadar soğk Ankara, dün 1 saat gezdim akşam, eve geldim 10 büçukta ancak ısındım.Allahım kapıda kalanlara yardım etsin, güya -4 şuan.nah -4, -8 den aşağı değil bence, en son çocukluğumda hatırlıyorum bu soğuğu, yerler buz.Özürlüler ve çocuklar için tatil edilmeliydi resmen buz pateni yapıyoruz.Ankaranın soğuk memleket olduğunu bilmiyolarmış gibi her yer ölüm tuzağı, kaygan zemin, anayol öncesi demir, cam.insanlar düşüp ölsün diye herşey var şükürler olsun.
mincik umut, aynen katılıyorum.
kıttty m, canım ağlama ya kıyamayız sana, kayganayı takma.allahın izniyle sağllıcakla kavuşacaksın minik erkeğine, azcık üzdü seni ama gönlünü alacak.eriyeceksin sende onu görünce, ben bu tarihide hjiç unutmam artık kardeşlerimin doğum gnü 20 ocak.çok yazamyorum şuan.yanındayız, herşey güzel olacak.o iyi olsunda isterse küvezde kalsın ben öyle düşünüyorum, davulun sesi uzaktan hoş geliyo durumu olmasın, inan kendim içinde aynsını derim, keşke hiç sıkıntısız olsa ama bazen hayat zorlar bizi, en iyi sen bilirsin.o senle kalacak, annenin yerine her daim seninle kalacak.seni çok seviyorum.öpüyorum çok
atlas, canım benimki tefal acticook, sırada fıssler vitavit var.şimdi mutfaktaki küçük beyazları değiştirmek istiyorum, tost makinem yoktu kırmızı alcam, blendr setinide anneme vercem ihtiyacı vardı onu da kırmızı alcam, geçende çay makinesi bozulur gbi oldu annemlerin onu da verip kızartcam mutfağımı.
nuray hayırlı yolculuklar
kıttty m, canım ağlama ya kıyamayız sana, kayganayı takma.allahın izniyle sağllıcakla kavuşacaksın minik erkeğine, azcık üzdü seni ama gönlünü alacak.eriyeceksin sende onu görünce, ben bu tarihide hjiç unutmam artık kardeşlerimin doğum gnü 20 ocak.çok yazamyorum şuan.yanındayız, herşey güzel olacak.o iyi olsunda isterse küvezde kalsın ben öyle düşünüyorum, davulun sesi uzaktan hoş geliyo durumu olmasın, inan kendim içinde aynsını derim, keşke hiç sıkıntısız olsa ama bazen hayat zorlar bizi, en iyi sen bilirsin.o senle kalacak, annenin yerine her daim seninle kalacak.seni çok seviyorum.öpüyorum çok
atlas, canım benimki tefal acticook, sırada fıssler vitavit var.şimdi mutfaktaki küçük beyazları değiştirmek istiyorum, tost makinem yoktu kırmızı alcam, blendr setinide anneme vercem ihtiyacı vardı onu da kırmızı alcam, geçende çay makinesi bozulur gbi oldu annemlerin onu da verip kızartcam mutfağımı.
hepinize nasıl teşekkür etsem ne desem de bana verdiğiniz destekler gibi kalbinizi ısıtsam gözlerinizi doldursam sevinçten
çok hakkınız var üzerimde. Sizide üzdüm gece gece. Ağlama krizim bitti :) kendimi odaya kapatarak ağladım ve bitti sanırım cumaya kadar ağlamam daha. :)
eğer face olmasa gerçek olduğunuza inanamazdım. Ne üzücü hikayeler birleştirdi bizi, gece gündüz dualarımızdayız birbirimizin. Hepinizden allah razı olsun.
Hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla sıhat ve uzun ömürle bebeklerimize kavuşalım inşallah. Olacakların önüne geçemiyoruz malesef. Bakalım hayat neler gösterecek bize.
Beni zor günler bekliyor umarım sonu güzel olur.
Gelelim şu ikna olayına, dr a güvenmek zorundayım adam pazartesiyi bile beklemedi almam bu riski dedi. Eşime dedim annenlere gereksiz bilgi verme sonra yanlış bişi diyorlar ama ben öyle dememişim anlattı herşeyi dr para tuzağı bebek 1 hafta daha kalsın vs... Oda başladı bu sefer onları dr doğru söyleyebilceğine ikna etmeye. Ben ve ailem kimsenin sınavı olmasın mevlam kimseye muhtaç etmesin diye dua ettikçe tam tersi oluyor sanırım istemesini bilmiyorum duamda yanlışlık yapıyorum.
Bugün akşam binecekler eşimin ailesi perşembe buradalar, artık kafalarında tüm gün kurarak gelirler nasıl karışsam evin idaresini nasıl alsam diye karışmazsa ölür zaten. Gelsin bakalım 3 haftadan fazla kalmazlar umarım. Dün eşime holdeki yolluğu kaldıracağım falan gibi cümleler söylüyordu. Neyse kendi kendime kurmayayım allahtan her gelişlerinin bir gidişleri olacak.
Minikler, sana bişiler olmuyor kendini çok suçlama ve irdeleme. Ben buradaki kızlar hamile kalınca bizler hakediyoruz diğerleri haketmiyor gibi düşünüyordum, daha öncede yazmıştım ya teyzemin oğlu oldu 2.ci benim kürtajdan 2 ay sonra :) ben kucağıma aldım kuzeni vay dedim bende bu günleri görecek miyim? Bakalım işte hala görememe ihtimali var. Birincisi insanlara zayıf noktanı belli etmeyeceksin başıma gelenlerden ötürü diyorum, eski iş yerinde arkadaş vardı onunda yeni bebeği olmuştu sabahtan akşama kadar anlatıp duruyordu bende kürtaj oldum bu arada. Ama içimi akıtıyordu artık. çaycı teyze bir gün dayanamadı yahu yazık bu kıza paylk eşacak kimsesi yok demek ki gelip burada bizi şişiriyor dedi. Ben o kızı etrafımdakileri nasıl algıılıyordum sanki ben engelliyim bu konuda onlarda benim engelimi bliyor ve üzerimee üzerime geliyor sanıyordum. Evet dan dun konuşuyor millet, bizimde o günlerimiz gelince kendi naifliğimizle aramızdkai farkı göstereceğiz zaten.
Nazlım ağlamanı o kadar iyi anlıyorum ki kabuk bağlayan yaralarımız kanıyor, geçecek bugünlerimizde bir gün inşallah da en yakın zamanda topikte herkes bebeğini kucağına alınca toplu bir resim çektireceğiz eşlerinizi şimdiden ikna edin. Ben hep diyorum ortak bir şehirde buluşuruz diye. Resmi asacağız duvarımıza bugünlerin anısına çay içeceğiz karşısında inşallah inşallah. Ama buluştuğumuz gün göz yaşlarımız sel olacak bu günleri hatırlayarak.
biliyorum canım daha önce demiştin galiba :) biz evlenirken yoktu sadece beyaz ve gri vardı.şimdi o markanın çamaşır makineside kırmızı, ki pek o markayı tercih etmem, ama o zman olsaydı esin alırdım :)) güle güle kullan canım, valso ne yalnız ?Candaşım benim mutfağım zaten kırmızıBir markanın lal serisi varya onun ürünleri var bendede.Tost makinesi,Kettle,Valso,Şarjlı süpürgesi V.s. hepsi kırmızı bende
nede güzel anlatılmış bütün duygular ay bi sürü şey yazmıştım yanıma patron geldi sayfayı kapamk zorunda kaldım
baharım dualarımız seninle canım yanındayız önündeyiz arkandayız her yerindeyiz bak okudukça valla duygulanıom ama sevinçten inan senin korkman çok normal ama benim içimden öyle güzel şeyler geçioki seviniorum sadece canım benim
günaydın kızlarrr candaşım bursada böle soğuk görmedi kombi falan ısıtmıyo evi akşam ilk kez 6 da çalıştırdık normalde 2 de hamam olur ev allah dışarda kalanlara evsiz barksız olanlara yardım etsin
kızlar benim yumurtam hala çatlamadı ateşime göre bakalım nolcak hayırlısı olsun
inşallah canım yaa..baya bi macera atlattık...tatlım ya neler yaşadın bugün böyle.çok geçmiş olsun. bu kadar zorluktan sonra bebiş de gelir bu ay inşallah.
hayırlı yolculuklar sende bize dua ethellocum aglama lutfen kiyamam canim yaa, sen hic merak etme olsun varsin kilosu dusuk olsun sen onu bi guzel buyutursun ilk aydan bile kendine toparlar. Ablamin kizida 2800 dogmustu kucuktu ama hemen toparlayiverdi. korkma canim hersey yoolunda olacak. NE guzel Cinarimiz geliyor cuma gunu :))) Rabbim kolaylikla atlatmayi nasip etsin canim.
Bende bu aksam yola cikiyorum kizlar. 2 saat sonra cikicaz evden. Dua edin banada olur mu? ucak heyecani basti. 12 saat ucacaz. Rabbim sagsalim inmeyi nasip eder insallah Istanbula . Hepinizi opuyorum
Günaydın, geçmişi okumadan yazmak istiyorum şuan.
Ölüyorummmmm, hava buz gibi, uzun zmandır olmadığı kadar soğk Ankara, dün 1 saat gezdim akşam, eve geldim 10 büçukta ancak ısındım.Allahım kapıda kalanlara yardım etsin, güya -4 şuan.nah -4, -8 den aşağı değil bence, en son çocukluğumda hatırlıyorum bu soğuğu, yerler buz.Özürlüler ve çocuklar için tatil edilmeliydi resmen buz pateni yapıyoruz.Ankaranın soğuk memleket olduğunu bilmiyolarmış gibi her yer ölüm tuzağı, kaygan zemin, anayol öncesi demir, cam.insanlar düşüp ölsün diye herşey var şükürler olsun.
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . .. anasının kuzusu cuma günü geliyor..dualarla
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 30 ocakyedik nazlımla çörek otlarını...şaşırttık ateş tablolarını..yorumlasın diye bekliyoruz, taf ın yollarını..
minikler ........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah
chnb ........................................................... şubat çok az kaldı günleri,açıyor sümbülleri,tatilde gelecek inşallah ,chnb nin bebeleri
ceza83 .....................................................10 şubatceza yaptı kürleri,geçiyor çalışma günleri,alırız birlikte bebeğin beşiğine tülleri..
renkliatlas ................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..çörek otuyla gelecek boy boy sıpaları...
_CandaS_ ...................................................... 29 şubat cancan almış bi ton mutfak gereci,mutfagında değişim süreci..yakında alacak bebek yürüteci
peppe ...................................................... 2 şubatpeppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor
minicikumut ...................................................... 9 şubatminicik kondu listeye, olacak onunda bebeği, durmadan bakıyor siteye,
manyaksın la seviyom seni
bende seni seviyorum kuzum...miniciğin manisini değiştirdimdaha iyi oldu tabloyu sürekli paylaşmıyorum arada daha iyi oluyo özleyin benii anaacıııım
ayyy çok fena yaa ordan bi insanın kendini atması için ciddi bunalımda olması lazım yazık valla..Daireden biri intihar etmiş, yangın merdiveninden atmış kendini, 3 yıl evvel biri daha atlamıştı.kurtulma şansı 0 , 18 katlı bina ve yer beton.ÜzüldükAllah kimseyi şaşırtmasın.
Deli kızYazdığın mani çok hoş.Ama ben bu ayda korunmadayım.GELECEK AY UMUTLA GELECEK iNŞALLAH BENİM İÇİN
anladım canım, ufkuma yeni bişey daha katmış oldun bugün :)) teşekkürlerCandaşım Valso rondo gibi parçalayıcı birşey.
çok kötü gerçektren, genmiş bide 78 doğumlu, eşinden boşanmış.allah şaşırtmasın kimseyi.ayyy çok fena yaa ordan bi insanın kendini atması için ciddi bunalımda olması lazım yazık valla..
hayırlısı canım ben maniyi yazayımda ..sen çalışmalara istediğin zaman başla..
canım hatırlıyorum, allah vermesin kimslere, başka bi acı bu ya.sen daha iyi bilirsinmerhaba canlar...
hellom, canım benim daha iyisin çok şükür....canım benim bende kızlara katılıyorum dru dinle bırak şimdi kaynanayı falan geldiklerindede dr ne derse o olacak çocuğumu riske atamam dee ha bir hafta önce ha bir hafta sonra sağlıklı olsun canım benim..küveze girsede tedbir amaçlı canım aylarca kalacak değil çok şükür herşeyi tamam çınarımızın...kaynananı kullanma zamanı canım moralini sakın bozma ne olur bak doğumdan sonra hiiiççç istifini bozma canın ne isterse yaptır benim gibi salaklık yapma sakın birisine çok ihtiyacı oluyor insanın çınarı kimseye bırakma bakımı senin olsun kaynanan pişirme taşırma işleriyle ilgilensin bırak evde ne yaparsa yapsın moralini bozarsan sütünde problem yaşarsın bunu yaşamanı hiç istemem sonra benim gibi vücdanen rahatsız olursun canım o yapsın sen yee biraz yüzsüz olmak gerekiyor malesef ben yapamadım ama pişmanım şimdi bak sütüm olmadı kızımda...moral çok önemli o gidince sen yavaş yavaş değiştirirsin olmayacak şeyler değil problem etme bunları hiç zayıf çocuk şöyle çocuk böyle çocuk desinleeeerrrrr o senin çocuğun kimseye laf düşmez bunlar moral bozma politikaları sakın aldanma canım...dualarımız seninle canım allahın izniyle çınarımız kucağında olacak bu mutluluğu düşün sen asıl....incir almayı unutma canım saraçoğlunun şu anne sütü artırıcı kürüne bir bak doğum sonra yapıp bol bol iç canım benim....
candaş, intihar diyince bir hoş oldum böyle olaylar beni çok etkiliyor...yazmıştımya daha incedende kaynımda intihar ettiği için bu çok çok acı bişey allah affetsin yakınlarınada sabır versin canım...ooo yeni gelin candaş sinemalarda:)) bu sene herşey eyni ve yeni bir bebişde gelir artık canım...ayyy şu soğuk için yazdıklarınada çok güldüm ben olsam bende çok kızardım insanarın düşmesi komik oluyor ama acıda oluyor bazen...burdada sabah buzlarnma vardı ama güneşle beraber hepsi eridi şükür...
renkli, canım sonunda kurtulmuşsun susuzluktan:)) bebişlere bakınya ne hale koyuyor yaramazlar bizi...
nazlım, kolay gelsin canım....
nuray, iyi yolculuklar allah sağlıkla kavuştursun sevdiklerine canım benim...
lonelines naber nasılsın canım?
chnb, hastanede yatacakmı şimdi?
ceza,iyiyim canım benim sende iyisin inşallah...okul hala varmı ders yani çalışkanlar nasıl seviniyordur şimdi ayyy yine ağlayasım geldi kızımda seneye başlıyor hep istiyorum başarılı ve mutlu bir öğrenci olsun bakalım nasıl olacak....
minicikumut, sen bu ayda korunuyorsun dişin içinmi?
hilal, kar tatili bitti galiba...
benimde, 4 gündür sağ boşluğum çok ağrıyor...yatamıyorum o tarafa...akşamları hafif hareket hissediyor gibi oluyorum çocuk gibi öyle bir seiniyorumki görmeniz lazım:)) sonra bağırsak hareketi gibi geliyor tekrar sönüyor umudum( yarın dr var offf ayaklarımda gitmiyor gidiyor allahım sen uzak götür yarabbim...
Günlükcüm dişim için bekliyorum evet.Birde yeni özel bir hastane var oranın SK ile anlaşma yapmasını bekliyorum önümüzdeki günlerde olacak oda.
Umarım iyisindir canım.Yarın kontrolde güzel haberler alacaksın.Muhtemelen cinsiyetinide söyleyecektir.Benim içime erkek doğuyor ama hadi hayırlısı Günlükcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?