Önceden kürtajdan önce 6 gün aürüyordu bir gün bile gecikmezdi bana rahim filmi çekilmedi direk histereskopi oldum histereskopi öncesi adet söktürücü adet düEnleyiciler falan verdi doktorum özel bir hastaneye gidiyordum sonrasında bir profa gittim cem turan en iyisi cidden hamileliğimde de ona gitmiştim neyse en sonunda zeynep kamile gitmeye karar verdim bilmiyorum istanbulda mısın ama ben su anda oradan baska hiç bir hastaneye gitmiyorum özellere 16bin harcayıp hiç bir sonuc alamamıs biri olarak orada nokta atıs teshis koyup tedavi ediyorlar gercekten cok memnunum orada oldum ilkinde yapısıklık acıldı ikincisinde tekrarlasaydı yapısıklık acıcaklardı ama kontrol oldu yapısıklık tekrarlamamıstı zaten orda tüm tetkikleri fazlasıyla yapıyorlar sigortan yoksa muayene ücreti 45 tl ama tahlil ve ameliyat işlemleri ne kadar bilmiyorum dediğim gibi o kdr cok doktor prof gezdim ki gerek hamilelik gerekse sonrası ve o kdr cok bilgilendim ki hiç sıkma canını asla yapısıklık yok sende benim hamileliğimde sıkıntıydı servikal yetmezlikten kaybettim cünkü bebegimi git bir jinekologa düzenleyici vericektir o kadar hatta hapa bile gerek yok bir cay var karısım hayıt otlu aktarda satılıyor markası sanırım furkan ama her markanın vardır bnm haplarla gelmeyen kanamamı o cay getirdi tüm hormonları düzenleyip adeti normale ceviriyor ben içemedim düzenli 3 ay içmek lazımmış tadı cünkü cok kötü :) onu bile içsen normale dönersin