Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar forumda emsey ile ilgili tum yorumlari arastirdim.Genel olarak normal dogum ile alakali yorumlar bulabildim.Bu hastanede genel yada epiduralli sezeryan olan kimse yok mu?
Canim cok tesekkurler cevabin icin kimseyi bulamayacagim sanmistim:)Oncelikle hayirli olsun.Bir kac soru sorsam sana Ameliyatina hangi dr girdi canim,bir de asil merak ettigim uyanirken ve sonrasinda cok sorun yasadin mi?Narkozdan zor uyanma siddetli agri vs gibi?
Ben Dilşat Hanım ile başladım, Gülcan Hanım ile devam ediyorum. Gülcan hanım çok çok iyi ama çok yoğun, randevu almak zor olabiliyor. Onun dışında Canan ve Pınar hanım da iyi diye duymuştum. Hemşirelerin ilgisi çok iyi ben tavsiye ederim :)
Ben Dilşat Hanım ile başladım, Gülcan Hanım ile devam ediyorum. Gülcan hanım çok çok iyi ama çok yoğun, randevu almak zor olabiliyor. Onun dışında Canan ve Pınar hanım da iyi diye duymuştum. Hemşirelerin ilgisi çok iyi ben tavsiye ederim :)
dün senin yazılarına göre Gülcandan randevu almaya çalıştım 27 temmuza veriyor. ben de son 1 kez kendi dr uma gidip sonra Gülcan hanıma gideceğim. bu arada doğumu kendisimi yaptırıyor, eğer gece olursa geliyor mu biliyor musun?
dün senin yazılarına göre Gülcandan randevu almaya çalıştım 27 temmuza veriyor. ben de son 1 kez kendi dr uma gidip sonra Gülcan hanıma gideceğim. bu arada doğumu kendisimi yaptırıyor, eğer gece olursa geliyor mu biliyor musun?