Kurtulmak istiyorum artık :(

derin234

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
27
11
Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır yanak kizarikligi sorununu yaşıyorum. Rosacea mi bilmiyorum. Doktora gittim hiç bilgilendirmedi Sadece biodermanin bi ürününü önerip gönderdi ( bi işe yaramadı ). Ama artık çok zorlanıyorum her an yanaklarim kizarcak diye dışarı bile çıkmaya korkuyorum. Her durumda kizariyorum. Şimdi bu durumu yaşayan veya etrafında olup çözüm bulanlardan yardım istiyorum. Gerçekten çok zor durumdayım.

Tekrar git baska birsey yazar. benimde burnumun kenarinda cikti 2 taraftada.. asiri kizariyor gitmiyor kizarikligi hersey denedim hatta hastahaneye gidip oralari yaktirdim yeni cilt gelsin diye oda ise yaramadi bide paradan oldum:) yanliz benimkisi farkli kuporoyze diye birsey turkcesi boylemi bilmiyorum.. bir kac krem daha verdi simdi en son verdigide antibiyotik gibi birsey ama oda pek kizarikligni gidermiyor

Tekrar git baska birsey yazar. benimde burnumun kenarinda cikti 2 taraftada.. asiri kizariyor gitmiyor kizarikligi hersey denedim hatta hastahaneye gidip oralari yaktirdim yeni cilt gelsin diye oda ise yaramadi bide paradan oldum:) yanliz benimkisi farkli kuporoyze diye birsey turkcesi boylemi bilmiyorum.. bir kac krem daha verdi simdi en son verdigide antibiyotik gibi birsey ama oda pek kizarikligni gidermiyor
Geçmiş olsun. Doktora gitsem de bir şey değişmiyor ki keşke ise yarasa :)

Amin inşallah hepimize. Çekindigimden belkide daha sormadım. :)

Amin hepimize inşallah. Çekindigimden belkide daha sormadım. :KK43:

cekinme boyle seyler bence onemli.. vucudunda olsa herneyse ama yuzunde oldugu icin daha cok kotulesmeden bence git bir sor..

canım benim arkadaşımda da aynı durum vardı doktora gitti roaccutane vermiş ilk önce yüzünün belli kısımları soyuluyo sonra geçiyo kızarıklığı da yuttuğu zaman azalıyodu birkaç aylık düzenli kullanımdan sonra bebek gibi olucakmış cildi daha iyi bir doktora git bence

Hmm anl
canım benim arkadaşımda da aynı durum vardı doktora gitti roaccutane vermiş ilk önce yüzünün belli kısımları soyuluyo sonra geçiyo kızarıklığı da yuttuğu zaman azalıyodu birkaç aylık düzenli kullanımdan sonra bebek gibi olucakmış cildi daha iyi bir doktora git bence
hmm anladım canım çok teşekkür ederim. :) Eczacıya onu da sorarım. Doktor işini de arastiriyim iyi birini bulunca hemen gidicem :)

bnde de vardı ama roccutane kullanmadım doktor vitamın yazdı ve yuz yıkama jelı ve kremler ıle gecti:)

X