• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Kuru İncir ve Süt

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ooKelebeKoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
7
0
36
İstanbul
Kızlar,bir maske tarifi duydum,deneyen,uygulayan.sonuç alan var mı?Denemek istiyorum ama işe yarayıp yaramadığını tam bilşmiyorum.Eğer daha önce bu maskeyi uygulayan varsa bizlere de bildirirse çok sevinirim (: Tarif şöyle ki :

2-3 kuru incir ince ince doğrayıp 1 kase sütle birlikte ocakta kaynatıyoruz.(karıştırarak)Kaynamaya başlayınca ocağı kısıyoruz,çünkü çamur kıvamına gelmesi gerekiyor.Ve ocaktan indirdikten sonra soğutup bu bulamacı saçlarımıza sürüyoruz ve havlu sarıp 1 saat bekletiyoru.zArıdndan durulayıp,şampuanla saçımızı yıkıyoruz .

Cevaplarınızı bekliyorum (: :61:

Canım o karışım çok yoğun oluyor saç emmez ki bunu. Karışımın yoğunluğunu nereden biliyorsun diyeceksiniz, bu karışım içmek için yapılıyor ve saçı bilmem ama sindirim sistemini acayip çalıştırıyır:17:

Canım o karışım çok yoğun oluyor saç emmez ki bunu. Karışımın yoğunluğunu nereden biliyorsun diyeceksiniz, bu karışım içmek için yapılıyor ve saçı bilmem ama sindirim sistemini acayip çalıştırıyır:17:

Ben hiçbir amaç için yapmadım ama az çok kıvamının nasıl olacağını tahmin ettim
Doğru tahmin etmişim demek ki :1:
Saçtan zor çıkar o karışım

Back
X