Küs olduğunuz insanlarla ayni ortama girince nasıl davranıyorsunuz?

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.463
9.747
Arkadaşlar küs oldugunuz biri yada birileri ile ayni ortama girince nasıl davraniyorsunuz?
Mesela düğünde ayni masaya oturmak zorunda kalsaniz ne yaparsiniz?
Bahsettigim kişiler akraba

valla hıncımı çıkarırım..geçende eşimin yeğenini küstüm masada resmen bakışlarımla yedim içtim onu çok fena bakarım o kızın yerinde olmak istemezdim...
laf çakarım yada hiç yokmuş gibi davranırım her türlü psikolojik işkence yaparım

Görmezden gelirim. O kişi hariç masadaki herkesle konuşur selamlaşırım. Hiiiiç kasılmam normal davranırım. Onun dahil olduğu sohbetlere dahil olmam. Yani enson böyle davrandım. Sonra kendisi rahatsız olup erken ayrıldı. Zaten düğün biraz gürültülü oluyor. Yan yana oturmadığın sürece sorun yok

Hiç oralı olmam, hiçbirşey yapmam görmezden gelirim.. Gerek yok tatsız şeylere bence, konuşmuyorsan konuşmuyorsundur o yüzden hiç oralı olma bence..

Iyi olmus boyle bir konu acilmasi.
Bizde de ayni durum söz konusu. Düğünüm olacak halalarim birbirleriyle kus.
Düğünde ayni masaya oturacak olsalar ne olur.
Kan cikar heralde:KK53:

Küs ama nasil küs? Mesele nedir. Ufak anlasmazlik mi büyük mu? Bunlara bağlı davranirsin.

Umursamamak en iyisi. Milletin dugununu rezil etmektense hic gozgoze gelinmemeli diye dusunuyorum. :KK51:

Aşırı bi husumet yok ama laf dalaşi oldu diyelim. Bu şahıs annemle tartıştı önce olaya dahil olmadim ama sonra olay kiz kardeşime sıçradı bende bu kişi ile yazışarak tartıştım.ben seviyeyi korudum ama şahıs baya seviyesiz gitti.

Aşırı bi husumet yok ama laf dalaşi oldu diyelim. Bu şahıs annemle tartıştı önce olaya dahil olmadim ama sonra olay kiz kardeşime sıçradı bende bu kişi ile yazışarak tartıştım.ben seviyeyi korudum ama şahıs baya seviyesiz gitti.
O zaman rahat ol
Rahatsız olman gereken bi durum yok aynı masada olsan bile
Biraz yüzü varsa o cekinsin

yüzüne fazla bakmam laf ta çaktırmam sadece değer vermediğimi anlamasını sağlarım

Laf filan sokmam, hiç konuşmam.
O kişiye yokmuş gibi davranırım. O kadar yok sayarım ki, 'acaba ben gerçekten yok muyum' diye düşünebilir. :)
Benim de küs olduğum akrabalar var, ara sıra kendimi yokluyorum acaba cenaze olsa, acaba düğün olsa, vs filan diye. I-ıh, yok, hiç oralı olmam.

Ayrıca senin durumunda, ben en başta o masaya oturmazdım. Küs olduğum insanla ayni trene bile binmem be :). Fena küserim ben.

X