Kuşdan gına geldi

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
İki üç gündür evde garip bir ses duyuyodum sonra dışarıdan geldiğini farkettim ıslık sesi gibi bir baktım balkondan karşıdaki ağaçlıklardan geliyor bir kuş sanırım sadece akşam ve geceleri ötüyor ve hiç susmuyor iki sn bir napıcam ben sinirlerim bozuldu artık.

Bende çok seviyorum kuşşları ve her gece onlaara yemek ve su koyarım sabah için salona bakan balkonuma...olur da unuttursam yatak odamdaki balkona toplaşıyorlar,bi cırlıyorlar sinir küpüne dönüyorsun uykudan uyanıp...

seninkisi ağaçta olunca mecbur keyfini bekliycen sanırım

Bizim burdada var oyle bir kus. Gormek mumkun degil. Ki bizim burasi sitelerden olusan bi alan. sadece susleme agaclari var. Bi ara ben de sesine cok takilmistim, surekli duyuyordum. Takinca cok rahatsiz edici olabiliyor ama cozumu yok. Hayvancagiz napsin o da bilmiyor ki durumu. O dogal olani yapiyor.

Hayvanları çok severim.sakin yanlış anlaşılmasın.
Kedim canım vardı. ..:KK61::KK61:

Ama tabi insanlar onceliklidir yani...köpek beni isiracaksa kedi tirmigi basacaksa korurum kendimi.

Kuş çok rahatsizlik veriyorsa sabaha kadar otuyorsa uykusuz bırakıp o halde işe gonderiyorsa su tabancasi bir iki fıst fıst.

Zaten konabilecekleri 3 tane ağaç kalmış, oralardan da kovalamayın hayvanları lütfen. Rahatsız edici olabilir, haklısınız. Bizim de oturduğumuz yerde martı sürüleri konaklıyor. Sabahları resmen curcuna yaşıyoruz. Ama onların da yaşam hakkı var, bu dünyada onların da yeri var, bunu düşünmek lazım.

İki üç gündür evde garip bir ses duyuyodum sonra dışarıdan geldiğini farkettim ıslık sesi gibi bir baktım balkondan karşıdaki ağaçlıklardan geliyor bir kuş sanırım sadece akşam ve geceleri ötüyor ve hiç susmuyor iki sn bir napıcam ben sinirlerim bozuldu artık.
baykuştur o evet sinir bozucu bir ötüşleri var fakat o ağaç onun bir şey yapamazsın..bizim evin orda iki tane var bir de ikincisi ramazanda geldi eş oldular sanırım diğeri bir yıldır her gece çatır çutur ötüyor :)

baykuştur o evet sinir bozucu bir ötüşleri var fakat o ağaç onun bir şey yapamazsın..bizim evin orda iki tane var bir de ikincisi ramazanda geldi eş oldular sanırım diğeri bir yıldır her gece çatır çutur ötüyor :)

Evet evet baykuş bu galiba çok değişik ötüyor birde uğursuz derler ya hani batıl inanış tabide hiiiiç susmuyor hiççç bi saniye bile

X