P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Satan varmı? Yaşadığım yerde bulamıyorum. Ev yapımı zaytinyağının bir kere tadmıştım ve hiç unutamıyorum o mükemmel tadı. Satan varsa almak istiyorum.Bilginize...
Satan varmı? Yaşadığım yerde bulamıyorum. Ev yapımı zaytinyağının bir kere tadmıştım ve hiç unutamıyorum o mükemmel tadı. Satan varsa almak istiyorum.Bilginize...
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1118 gün geçti.
çok haklısınız ama biz zaten teslimatta alıyoruz parayıahh, bende arıyorum da tammadan maaalesef alamam.
İnternetten her türlü alışverşi yapıyorum fakat iş yiyecek olunca emin olamıyorum.
Birde açıkçası güven meselesi var.
Mal sahibi nasıl ki parasını almadan ürün göndermezse alıcı da haklı olarak almadığı ürürün parasını ödemek istemiyor.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1988 gün geçti.
İstanbul- Zeytinburnu, siz neredesiniz?çok haklısınız ama biz zaten teslimatta alıyoruz parayı
siz nerde oturuyorsunuz?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1118 gün geçti.
İstanbul- Zeytinburnu, siz neredesiniz?
almak isterim , çok az yağım kaldı.
Kayınvalidemler yaz sonunda Çanakkaleden getirmişlerdi çok hafif ve çok güzledi, oradan gelenler vardı tekrar istedik aldıkları kişiden ama elinde kalmamıştı.
bende istanbul avcılar dayım :) yakınız.. zeytinyağı o kadar hafif ki bardağa koyup içebilirsiniz asit oranı düşük mis gibide zeytin kokuyor :) satın alanlar son derece memnunlar.. zaten bu zeytinyağı fabrikasyon değil tenekede değil yani yakın bir arkadaşımın mahsülüİstanbul- Zeytinburnu, siz neredesiniz?
almak isterim , çok az yağım kaldı.
Kayınvalidemler yaz sonunda Çanakkaleden getirmişlerdi çok hafif ve çok güzledi, oradan gelenler vardı tekrar istedik aldıkları kişiden ama elinde kalmamıştı.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1988 gün geçti.