Kütahya'da Normal Doğum

Ceylin_3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
196
56
36
Kütahya'da Normal Doğum Yapan Arkadaşlar var mı ? Dr Tavsiyesine ihtiyacım var.
Normal doğumu sadece ebeler mi yaptırıyor yoksa doktor da giriyor mu ? Kütahyada normal doğum yapabileceğim en iyi hastane ve dr neresidir acaba ? Buralı değilim ve yaşayan arkadaşlardan tavsiyeye çok ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler..

Canim ben kutahyaliyim ama kutahyada yasamiyorum ama sana hem bilgisiyle hem de ilgisiyle sana tavsiye edebilecegim tek doktor kent hastanesinde volkan bey. Henuz dogumla ilgili gorusmedim ne yanlısı bilmiyorum sezeryan diyorlar ama dedim ya kendisiyle bu konuda hic konusmadim.bebegim dogunca ameliyat olacagi icin ben konyada dogum yapmak zorunda kaldim yoksa hala ona kontrole geliyorum. Kutahyada dogum yapacak olsam tek tercihim volkan bey olurdu. Umarim gonlune gore olur bebegini saglikla kucagina alirsin sen de ben de ve tum bekleyenler:KK66:

Canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Bugün kent hastanesini aradım yarın için randevu almak istedim ama izinli dediler. Cumartesi günü izinli olmasına çok şaşırdım. Sonuçta çalışan insanlar hep c.tesi gidiyor kontrole.
Ben 4 aylık gebeyim ve Anadolu hastanesinde Kuthan beye gidiyorum. Biraz egosu yüksek biri. Hastası çok olduğunda da oldukça gergin oluyor ve agresif davranabiliyor. O yüzden doğum konusunda kendisine pek güvenemedim açıkçası. Ayrıca etrafımdaki herkes Kuthan beyin sezeryancı olduğunu söylüyor. Başta normal isteyenlere bile tamam deyip son anda sezeryana çeviriyormuş hep. O yüzden çok kararsız kaldım :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Bugün kent hastanesini aradım yarın için randevu almak istedim ama izinli dediler. Cumartesi günü izinli olmasına çok şaşırdım. Sonuçta çalışan insanlar hep c.tesi gidiyor kontrole.
Ben 4 aylık gebeyim ve Anadolu hastanesinde Kuthan beye gidiyorum. Biraz egosu yüksek biri. Hastası çok olduğunda da oldukça gergin oluyor ve agresif davranabiliyor. O yüzden doğum konusunda kendisine pek güvenemedim açıkçası. Ayrıca etrafımdaki herkes Kuthan beyin sezeryancı olduğunu söylüyor. Başta normal isteyenlere bile tamam deyip son anda sezeryana çeviriyormuş hep. O yüzden çok kararsız kaldım :KK43: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Cumartesi izinli olmasi yeni basladi, asiri yogun oluyor biraz dinlenmek onun da hakki diye dusundum ben.biz de hafta sonu geliyorduk ama carsamba gelicez mecburen.volkan bey ne kadar yogun olursa olsun daha suratini asik gormedim. Tabi her doktor kisiye gore degisir umarim memnun kalirsin. Ha bir de unutmadan randevu alacagin gunden bir gun once sabah 8de baslar randevusu erken saatler hizla kapilir aklinda bulunsun:KK66: normal konusunda da gonlune gore olur insallah

Canım zaten cuma günü sabah 8 de aramıştım cumartesi gününe randevu alabilmek için. Ama nasip değilmiş yine Kuthan beye devam ettim. 4 ay bitti acaba dr değiştirmek mantıklı olur mu bilemiyorum. Zaten önemli olan ebe aslında. eğer normal doğum olursa iş ebede bitiyor. Anadolu ve kent hastanesindeki ebelerin tecrübeleri nasıl hiç bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim ki acaba. Sitede falan da hiç bilgi yok.

Arkadaşlar Kütahya da ikamet ediyorum. 26 haftalık gebeyim.Gebeliğim boyunca hep Kuthan Karakoç'a gittim ama sanırım artık devam etmeyeceğim. Ne zaman gitsem barut gibi stresli. Hastalarını azarlar gibi davranıyor. Ayrıca hastaları üçer üçer alıyor içeriye, daha fazla hastaya baksın diye. Bu sebepten dolayı da eşleri almıyor. Sonradan aklına gelirse çağırıyor. Benim eşim sinir oluyo bu duruma. Nasıl özel hastanede anlamadım. Sigortadaki gibi muamele görüyoruz resmen.

X