Kutlamalarda 10 yaşındaki çocuk silahla vuruldu

lakeoftears

Omnesvulnerantultimanecat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
5.104
1.972
http://www.batmangapgazetesi.com/kutlamalarda-10-yasindaki-cocuk-silahla-vuruldu.html

Batman’da 10 yaşındaki çocuk, HDP kutlamalarında havaya sıkılan silahtan çıkan mermiyle vuruldu.

HDP’nin Batman’daki kutlamaları sırasında havaya sıkılan silahtan çıkan merminin isabet ettiği 10 yaşındaki Harun Ertekin isimli çocuk hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

1. milletvekili seçimlerinin sona ermesi ile birlikte mevcut sonuçlara göre barajı geçmesinin kesinleşmesiyle kentte yapılan kutlamalar sırasında sıkılan silahtan mermi ile yaralanan 10 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.
Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Harun Ertekin, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Çocuğun babası Ekrem Ertekin, duruma tepki göstererek, bu tür kutlamalarda silahın kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söyledi

Düşün kutlarken bunu yapanlar sinirlenince ne yapmazlar?

Bugün akşam bakırköyde de silah sıkıyorlardı. Miting yapmışlar galiba o dağılmış. Metroya bi doluştular. Bağırıyolar diyarbakırda yaptığınızın cezasını vereceğiz diye. İnsanlar korkudan sus pus.
Artık sık sık bu şekilde tehdit edilmeyi bekliyordum da, bu da biraz erken oldu.

Son düzenleme:
Düşün kutlarken bunu yapanlar sinirlenince ne yapmazlar?

Bugün akşam bakırköyde de silah sıkıyorlardı. Miting yapmışlar galiba o dağılmış. Metroya bi doluştular. Bağırıyolar diyarbakırda yaptığınızın cezasını vereceğiz diye. İnsanlar korkudan sus pus.
Artık sık sık bu şekilde tehdit edilmeyi bekliyordum da, bu da biraz erken oldu.

Ikide bir her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmaktan sıkılmadiniz mi?..

Konuya gelecek olursak da her turlu mangadanin hicbir yerde hicbir sekilde barindirilmalarini istemiyorum. Bunun icin artık önlem alinmali... Zavalli cocuk. Allahim sifa versin insallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikidebir her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmaktan sıkılmadiniz mi?..

Konuya gelecek olursak da her turlu mangadanin hicbir yerde hicbir sekilde barindirilmalarini istemiyorum. Bunun icin artık önlem alinmali... Zavalli cocuk. Allahim sifa versin insallah.
Valla böyle bir tehdidi ilk defa bu kadar yakın duyduğum için yazdım sonuçta hesap sorma eleştirme hakkın olduğunu düşünmüyorum.
Akşam bu yaşadığım şeyi yazdım diğer konuya şimdi de bu haberi görüp paylaşınca altına tekrar yazdım çok mu ilgisiz neden rahatsız oldun?

Misal başka haber; http://www.cnnturk.com/2013/turkiye/08/11/dugunde.silahli.kutlama.olum.getirdi/719072.0/
Çorum'da olmuş yine aynı magandalık.
Peki bu durumda "Türk ırkı görüyorsunuz böyle seviniyorsa, sinirlenince ne yapar. =((((" diyecek
miyiz?
Düğünde bir magandanın yaptığının tüm gücünü ırkçı bir terör örgütünden alan partinin sevinç kutlamalarında sıkılan silahtan farkını sanırım anlıyorsunuzdur. Üstelik de sokakta metroda daha bugünden tehditlerine başladılar.
Geçen ekim ayında sinirlendiklerinde de neler yaptıklarını gördük.
Üstelik ben ırkı hedef almıyorum pkk yı hedef alıyorum.
Ama siz direk türk ırkını hedef almışsınız yine.
Sizi akapelilere çok benzetiyorum nasıl ki bir akapeli için eğer bir müslümanı öldüren de müslümansa sorun olmadığı gibi. Birkürde zarar veren pkklı ise pek dert etmiyorsunuz.

Düğünde bir magandanın yaptığının tüm gücünü ırkçı bir terör örgütünden alan partinin sevinç kutlamalarında sıkılan silahtan farkını sanırım anlıyorsunuzdur. Üstelik de sokakta metroda daha bugünden tehditlerine başladılar.
.

İkisi de sevinç kutlaması totalde?
Soruma yanıt verir misiniz; diyecek miyiz demeyecek miyiz?

İkisi de sevinç kutlaması totalde?
Soruma yanıt verir misiniz; diyecek miyiz demeyecek miyiz?
Demiyeceksiniz tabiii ki, bıktım sizin şu hdp ekolünün soruma yanıt alamadım kaçamağınızdan. Ben kürt ırkı şöyledir demiyorum. Siz o zama cevap verin bana neden bir kürde pkk zarar verince dert etmiyorsunuz?

Demiyeceksiniz tabiii ki, bıktım sizin şu hdp ekolünün soruma yanıt alamadım kaçamağınızdan. Ben kürt ırkı şöyledir demiyorum. Siz o zama cevap verin bana neden bir kürde pkk zarar verince dert etmiyorsunuz?

Anlaştık, bundan sonra siz de demeyeceksiniz ki kendinizle çelişmeyin. :)
Yine bir genelleme; dert etmediğimi söylemeniz için, benim düşüncelerimi bilmeniz lazımdı. Direkt dert etmiyor bu, demeniz ön yargılarınızın sonucu. Kafanızdaki stereotiplere direkt yerleştirdiniz beni. Bunlardan arının lütfen, sevgiler, iyi geceler. ^_^

Anlaştık, bundan sonra siz de demeyeceksiniz ki kendinizle çelişmeyin. :)
Yine bir genelleme; dert etmediğimi söylemeniz için, benim düşüncelerimi bilmeniz lazımdı. Direkt dert etmiyor bu, demeniz ön yargılarınızın sonucu. Kafanızdaki stereotiplere direkt yerleştirdiniz beni. Bunlardan arının lütfen, sevgiler, iyi geceler. ^_^
Valla benim demediğim şeyi demekle beni itham ettiniz.
Dert etmediğinizi de zaten şu konunun altına gelip türkler de falanca tarihte düğünde silah sıkmış( ne var??) şeklinde bir yorum yazmaz olayı lanetlerdiniz.
Bakın yukarda bir arkadaş hafif saçmalasa da bunu yapmayı başarmış.
Yine akapeyle bir ortak noktanız da ortaya çıktı. İslamcılara kadına değer vermiyorsunuz dediğimde almanyadada bi adam kızına tecavüz etmiş gibi birşey söyleyiverirler. Sizinki de ona döndü.
Valla kendinizi çok özgün zannedebilirsiniz ama siz pkk sempatizanı ya da hdpli diyelim aynı kaynaklardan etkilendiğiniz için sterotypsiniz zaten. Pkk ya laf söyletmemek için hümanistlik falan hep unutuluyor.
Size de iyi geceler, siz de insanlara söylemedikleri şeylerle itham etmeyin. Ve lütfen soruma cevap alamadım soruma cevap alamadım tarzınızı bırakın. Sadece siz de değil sterotip olarak söylüyorum:))

X